Ubio ga propuh od zvizdukamessilla je napisao/la:Gomes ima gripu, cisto informativno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ubio ga propuh od zvizdukamessilla je napisao/la:Gomes ima gripu, cisto informativno.
ovo se samo treba zahvaliti promjeni formacijeparangal je napisao/la:Drago mi je da se pokazalo i što sam pisao nedavno da je preveliko prisustvo Albe u vrhu napada potpuno bespotrebno.....em je Neymar "prodisao" em je odbrana konačno dobila igrača više na svojoj poziciji
Pa ja sam i rekao da je Enrike puno bolji trener otkad je u ostavci....i ne šalim se, konačno je (valjda) i on rasterećen i bolje vidi neke stvari na terenuFurymaker je napisao/la:ovo se samo treba zahvaliti promjeni formacijeparangal je napisao/la:Drago mi je da se pokazalo i što sam pisao nedavno da je preveliko prisustvo Albe u vrhu napada potpuno bespotrebno.....em je Neymar "prodisao" em je odbrana konačno dobila igrača više na svojoj poziciji
Činjenica je da će njegovo (eventualno) odsustvo umanjiti šanse za prolaz......ali nadam se da će momci odigrati i za njegaBoixosNois1899 je napisao/la:Jedva čekam srijedu. Iskreno, vjerujem u prolaz dalje. Jbg, znam da je nerealno ali sam vječiti optimist.
E sad, kolike su šanse da se povežu ovako savršeno odigrane dvije utakmice...
Najvažnije je samo da Gomes bude spreman 100% a ostalo će doći
Obavezno majice "Anims Gomes!"parangal je napisao/la:Činjenica je da će njegovo (eventualno) odsustvo umanjiti šanse za prolaz......ali nadam se da će momci odigrati i za njegaBoixosNois1899 je napisao/la:Jedva čekam srijedu. Iskreno, vjerujem u prolaz dalje. Jbg, znam da je nerealno ali sam vječiti optimist.
E sad, kolike su šanse da se povežu ovako savršeno odigrane dvije utakmice...
Najvažnije je samo da Gomes bude spreman 100% a ostalo će doći
Neverovatno....identični blizanci! Hmmm, ne znam....njih bi eventualno mogla razliku primetiti tek u krevetu gospodja Puyol, mislim da bi garant zadržala crnog i rekla da je ipak on PRAVImessilla je napisao/la:Šta je reći![]()
Ajmo se tješit, bolje Valverde nego Koeman.messilla je napisao/la:Kažu Bilbao već našao zamjenu za Valverdea u vidu Berizza iz Celte.Ajde da i njeg potrošimo u ovoj sezoni pred Mundijal. Svakako će pola tima preko kurca igrati.
Ma novine će vrteti razna imena u ova 3 meseca.....i dalje smatram da je ćela Sampaoli 99,9% budući novi trener Barse.Lillard je napisao/la:Ajmo se tješit, bolje Valverde nego Koeman.messilla je napisao/la:Kažu Bilbao već našao zamjenu za Valverdea u vidu Berizza iz Celte.Ajde da i njeg potrošimo u ovoj sezoni pred Mundijal. Svakako će pola tima preko kurca igrati.
Šta će ti više. Vidiš da Lucho jedva živu glavu dotjera do kraja treće sezone.Lillard je napisao/la:Frajer se nigdje nije zadržao duže od 2 godine osim sada u Athleticu. Prva sezona svakako može bit odlična, bojim se za kasnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.