FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 05 mar 2017, 01:44

Mnogo je popravljeno mana ovom formacijom. Roberto sada i lici na nesto kada ulazi u sredinu. Imamo totalni visak na sredini :thumbup:

Zaboraviti onu Parisku katastrofu i odigrati kao veceras, kako znamo i onda i ako ispadnu , ne mozes im zamjerit. Mislim da cemo biti dobri u srijedu jer cemo igrati rastereceno, dati sto vise golova, zabaviti se i to je to. Citam , evo govore igraci da ce ostaviti srce i tijela na terenu, pa kako bude. Zabijali smo mi njima 3 komada sa duplo slabijim timom , sa lakocom. Eh sad cemo vidjeti sta cemo uradit, kad se MORAJU zabiti ovi golovi.

Vezna linija danas bila sjajna, Rakitic cini mi se sam imao 11 presjecenih lopti, trcali ko ludi. Kad bi ovako trcali svaku utakmicu bilo bi 80 % ekipe povrijedjeno :mrgreen:

Ali opet , neshvatljivo mi izgleda ova nagla transformacija, danas su npr odigrali kao pod Guardiolom, a 2 sedmice prije se vukli po terenu , ko ce znat sta je :roll: jer kako smo govorili bilo je 80 % igraca van forme, i sad odjednom da naglo svi dignu :roll:
27.10.2020

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 mar 2017, 03:01

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 05 mar 2017, 11:27

Konacno Messi i Barca na nivou i da lice na nesto !!!

Po meni najlosiji pojedinac sinoc Rafinja .... :(
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 05 mar 2017, 11:31

Evo mene već puca euforija za srijedu :roll:
Zabijemo li do poluvremena 2 gola sve je moguće, mada veći će biti problem ne primiti nijedan gol.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 mar 2017, 11:38

Realno, Messi ima najbolji pregled igre u istoriji ovog sporta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2017, 12:41

Vi se stvarno nadate velikoj remontadi :P ? Misljenja sam da ih necete moci ni dobiti, a kamoli vratiti zaostatak.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 mar 2017, 12:46

Nail for Real je napisao/la:Vi se stvarno nadate velikoj remontadi :P ? Misljenja sam da ih necete moci ni dobiti, a kamoli vratiti zaostatak.
Nisi poželjan na ovoj temi :kafa:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 mar 2017, 12:58

Nail for Real je napisao/la:Vi se stvarno nadate velikoj remontadi :P ? Misljenja sam da ih necete moci ni dobiti, a kamoli vratiti zaostatak.
Misljenje je kao supak, svi ga imaju

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2017, 12:59

Blejzer10 je napisao/la:
Misljenja su kao supci, svi ga imaju
Bogami ovaj internet nije za svakoga.
Donnie Darko je napisao/la:
Nisi poželjan na ovoj temi :kafa:
Glas razuma :kafa: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 mar 2017, 13:19

Brini se ti za igru svog tima, jer igre apsolutno i nemate. Bio sam i ja misljenja da vi uzimate ligu. Medjutim, ovako kako smo sad mi formu digli i jos ako ispadnemo iz LP, a vi nastavite forsirati i zvati se F.C Centarsut, onda sam misljenja da ipak mi uzimamo Primeru :kafa:
27.10.2020

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 mar 2017, 13:23

Messi na posljednjih 12 tekmi u ligi zabio na njih 11. U toj 12oj (Betis) asistirao. #konstantnost

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 mar 2017, 13:26

Pure class :ljepota:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 mar 2017, 13:29

Blejzer10 je napisao/la:
Najkompletniji igrac svih vremena! Kompletan igrac se gleda po: pregledu igre, driblingu, asistencijama, golovima, pravljenja viska igraca , koliko utice na samu igru, a ne po tome jel mu nogica nabildana, jel ima snazan sut i jel visok 180cm.
27.10.2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2017, 13:31

leorey je napisao/la:
Brini se ti za igru svog tima, jer igre apsolutno i nemate. Bio sam i ja misljenja da vi uzimate ligu. Medjutim, ovako kako smo sad mi formu digli i jos ako ispadnemo iz LP, a vi nastavite forsirati i zvati se F.C Centarsut, onda sam misljenja da ipak mi uzimamo Primeru :kafa:
Nasa renesansa tek slijedi, tamo nedje s proljeca :cool: , taman da zagrijemo motore i za Ligu i za Ligu Sampiona :mrgreen: . Al' sad ozbiljno, dobijete raspali Gijon i solidnu Celtu i odmah remontada protiv ekipe kakva je PSG? Nece da moze.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 mar 2017, 13:35

A kakva je to PSG ekipa? Gledaš ih u ligi, muče se protiv Nancya, Toulousea i sličnih. Daj bgti, jesu bili bolji, ali odigrali su najbolju utakmicu ikad, a Barcelona najgoru. Splet različitih okolnosti. Uglavnom, preokret je svakako moguć jer je Messi tu prije svega. A i ekipa se digla otada.

Misliš da je nerealno da bude 2:0 za Barcelonu na poluvremenu? Ja ne. :kafa:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2017, 13:37

Kako ste slatki kad se ovako zavaravate :P .

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 mar 2017, 13:37

Nail for Real je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Nasa renesansa tek slijedi, tamo nedje s proljeca :cool: , taman da zagrijemo motore i za Ligu i za Ligu Sampiona :mrgreen: . Al' sad ozbiljno, dobijete raspali Gijon i solidnu Celtu i odmah remontada ekipe kakva je PSG? Nece da moze.
Mene npr ni igra protiv Gijona nije impresionirala. Ali ona jucer jeste, ono je nesto drugacije nego sve ove sezone. Nevezano ko bio protivnik. Konacno je VEZNI red bio na nivou.

I ko je ovdje napisao da cemo 100 % proci ? Ja prvi u remontadu ne vjerujem ,to sam pisao od prvog dana , zelim samo igru kad jucer , znaci maksimalno zalaganje, ostaviti srce na terenu, pa onda sta bude-bude. Jucer smo natrcali Celtu, sto nije mala stvar, s obzirom kako oni vrse presing i trce :mrgreen:

U srijedu je bitno osvijetliti obraz i da bude dobra uvertira za ostale ligaske meceve. A ako prodjemo- to ce biti za historiju. A to mozda i jedino fali jos ovoj Messijevoj Barceloni.

I da se razumijemo PSG nista posebno nije ove sezone. Mi smo odigrali najgoru utakmicu u zadnjih 10 godina u Parizu, a oni najbolju. U srijedu ce biti druga prica. Sto opet ne znaci da cemo proci. Ali gore od onog ne moze.
27.10.2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 mar 2017, 13:38

Nail for Real je napisao/la:Kako ste slatki kad se ovako zavaravate :P .
Biće slatko kad bude 2:0 u Napulju :zviz:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 mar 2017, 14:01

Nail pati zbog pustosi Realovog pdfa pa dolazi nama 'vamo :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 mar 2017, 14:22

Raduje forma Neymara...ukoliko zelimo nesto napraviti on ce uz Messija biti kljuc dobrog rezultata. Zabijao je 2 zadnje tekme , a igra strasno, posebno kad pridje blize Messiju.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.