FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rekoh ja da će se igrati.
Ja definitivno sutra bojkotujem utakmicu.
Nista me inace ne bi sprijecilo da odem, ali na ovaj nacin se zelim solidarisati sa sugradjanima koji su ostali bez krova nad glavom.
Grozna i sramotna odluka klubova i saveza.
Kome je danas do fudbala?
Nista me inace ne bi sprijecilo da odem, ali na ovaj nacin se zelim solidarisati sa sugradjanima koji su ostali bez krova nad glavom.
Grozna i sramotna odluka klubova i saveza.
Kome je danas do fudbala?
Odluka da se sutra igra neka fudbalska utakmica u drzavi je za smrtne presude,ljudi nisu svjesni sta se desava u drzavi.Begicu podnesi ostavku.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ogranicen si ,bas si ogranicen..amko27 je napisao/la:Kad je bio derbi molili ste Boga da pada sto vise, niste razmisljali o tome da se odgodi. A teren nije toliko los, nisu ovi donijeli odluku bez toga da neko ne ode gore i bez vremenske prognoze za danas i sutra
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
i ja sam pitarmma_hz je napisao/la:Ogranicen si ,bas si ogranicen..amko27 je napisao/la:Kad je bio derbi molili ste Boga da pada sto vise, niste razmisljali o tome da se odgodi. A teren nije toliko los, nisu ovi donijeli odluku bez toga da neko ne ode gore i bez vremenske prognoze za danas i sutra
@amko
Ti si glupan prije svega i balavac.
U situaciji kad se ljudi diljem zemlje bore za golu egzistenciju i prezivaljvanje, ti pricas o ovakvim glupostima.
Dok ljudima pred ocima biva unistavano ono sto su desetljecima stvarali, ti pricas o ovakvim stvarima.
Ti si glupan prije svega i balavac.
U situaciji kad se ljudi diljem zemlje bore za golu egzistenciju i prezivaljvanje, ti pricas o ovakvim glupostima.
Dok ljudima pred ocima biva unistavano ono sto su desetljecima stvarali, ti pricas o ovakvim stvarima.
Kakve to veze ima..ne bojimo se mi rezultata na terenu,nego jednostavno nije uredu da se igra ova utakmica u ovoj situaciji..amko27 je napisao/la:i ja sam pitarmma_hz je napisao/la:Ogranicen si ,bas si ogranicen..amko27 je napisao/la:Kad je bio derbi molili ste Boga da pada sto vise, niste razmisljali o tome da se odgodi. A teren nije toliko los, nisu ovi donijeli odluku bez toga da neko ne ode gore i bez vremenske prognoze za danas i sutra
FK SARAJEVO.
„Komitet za takmičenje N/FS BiH danas je održao telefonsku sjednicu i u konsultaciji sa FK Sarajevo i NK Čelik odlučili smo da nema odgode revanša finala Kupa BiH. Shodno tome da su klubovi bili mi u N/FS BiH nismo htjeli odgoditi meč. Uz uvažavanje nedaća koje su zadesile nesretne ljude, procijenjeno je i odlučeno da se utakmica može odigrati, tim prije i što smo u vremenskom cajtnotu“[/i], istakao je Lale za Anadolu Agency.
Ratni zlocinac Lale odlucuje yebo kosti.
Ratni zlocinac Lale odlucuje yebo kosti.
1946
-
- Kontakt:
Nije u redu da se igra ali sada ...šta da radimo???
Savez je tako odlučio i igračima jedinu stvar koja im je ostala....ako bude golova, ne slavite iste
Savez je tako odlučio i igračima jedinu stvar koja im je ostala....ako bude golova, ne slavite iste
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
. Ipak su uprave bile za termin u utorak ili srijedu a hadalji nisu dali... Nadam se da ce obrazloziti odluku...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 16 maj 2014, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Normalno da nije u redu da se igra, ali ima ova odluka FIFE da nacionalna prvenstva moraju biti gotova do kraja iduce sedmice, mogli su odgoditi do srijede, a klubovi su se dog da se igra. Sta sad da se radi? U ostalom sta se mi ovdj pitamo, samo sam ovo naveo gledajuci s drugog aspekta. A suze sau mi na oci krenule gledajuci intervju s ovim covjekom u Svrakama i sl.
I ponovo savez donosi toliko glupu odluku da se igra utakmica, a dok se ovamo narod bori za zivu glavu od ovog stanja sto je zadesilo citavu BIH.
Bravo Begicu konju glupi, kakvi ste vi kreteni mamu vam vasu ****, zar nije moglo u utorak npr da se igra, sad prije svega nije nikom do utakmice.

Bravo Begicu konju glupi, kakvi ste vi kreteni mamu vam vasu ****, zar nije moglo u utorak npr da se igra, sad prije svega nije nikom do utakmice.

04.10.2009 !!
- JosipBukal
- Kontakt:
E baš šteta, mogao je bit pun stadion, proslava ispred vječne...
Ali ako ništa sudit če Jakupović zaslužio je čovjek
Od juce te pratim koji je tebi, prvo si mene citiro i sve tebi do sprdancije, kome je do proslave sad vidis li, pratis li sta se desava sa ovim poplavama?JosipBukal je napisao/la:E baš šteta, mogao je bit pun stadion, proslava ispred vječne...
04.10.2009 !!
Ja ne vidim gdje je problem da se utakmica odigra u ponedeljak, zasto je problem sacekati i odgoditi utakmicu za 2 dana?? cccc nije ni cudo sto nas dragi Allah kaznjava.. kad smo pogan najveca.. "sve je dobro dok je u mojoj avliji uredu", **** ti takva razmisljanja.. jadno da jadnije ne moze...
Sutra imamo priliku da skandiranjem protiv saveza nesta ucinimo, prije svega sto ce biti reprezentativnic i svi nadlezni iz saveza.. Cut ce se glas navijaca sutra sigurno.. treba to iskoristiti..
Koliko go nas doslo sutra, mislim da prije svega treba da odamo pocast ugrozenima i da ljudi znaju da smo uz njih.. a uprava neka porazgovara sa igracima o njihovom odnosu sutra na utakmici..
Izdrzi Republiko Bosno i Hercegovinu i kakvi papci te definisu i predstavljaju.. JAD, JAD, JAD, JAD
Sutra imamo priliku da skandiranjem protiv saveza nesta ucinimo, prije svega sto ce biti reprezentativnic i svi nadlezni iz saveza.. Cut ce se glas navijaca sutra sigurno.. treba to iskoristiti..
Koliko go nas doslo sutra, mislim da prije svega treba da odamo pocast ugrozenima i da ljudi znaju da smo uz njih.. a uprava neka porazgovara sa igracima o njihovom odnosu sutra na utakmici..
Izdrzi Republiko Bosno i Hercegovinu i kakvi papci te definisu i predstavljaju.. JAD, JAD, JAD, JAD
-
- Kontakt:
savez napravio kretensku odluku... ako nista ispozarajte sutra i koju parolu im posvetite..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- JosipBukal
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:Od juce te pratim koji je tebi, prvo si mene citiro i sve tebi do sprdancije, kome je do proslave sad vidis li, pratis li sta se desava sa ovim poplavama?JosipBukal je napisao/la:E baš šteta, mogao je bit pun stadion, proslava ispred vječne...
Mislim da bi trebalo pošteno odigrati finale jer uslovi na gradskom stadionu postoje a sav prihod donirati za ugrožene od poplava. I mi smo organizovali akciju i evo več skupljamo stvari po kučama i sutra nosimo na Grbavicu. Ne znam čemu tolika negativna energija. Trenutno ima važnijih stvari od slavljenja prolaza protiv Čelika.
nemojte bezveze iskoristavati tudu nesrecu,sta ce se desiti za tri dana ovi ljudi ce biti u zalosti mnogo duze nego sto bi vi htjeli.Kad ste prvi dan kise prizivali odgodu nije bilo klizista.Priznajte da je jedini razlog zasto trazite odgodu samo radi posjete,pa vi samo jos starackim domovima niste poslali ponudu za besplatnu kartu.Ali ja vas razumijem ko zna kad ce slijedeci trofej.
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.
Sta ti je debilu kako ti to moze na um pasti?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pozivamo sve navijače FK Sarajevo koji će sutrašnju utakmicu posmatrati sa sjeverne tribine da svojim dobrovoljnim prilozima učestvuju u prikupljanju finansijske pomoći za stanovnike naše zemlje stradale u vremenskim nepogodama koje su zadesile našu zemlju. Na svakom od četiri ulaza na sjevernoj tribini će biti postavljene kutije za prikupljane novca. POMOZIMO NAŠIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KADA SMO IM NAJPOTREBNIJI!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, juka55, Proximic i 44 gosta.