Ne mozes prezaliti sto nije izabrao Bayu, priznajSaurman je napisao/la:Prodati žonglera Neymara i dati ovom čovjeku 50 mil po sezoni.Mogu se riješiti još Rakitića i Gomesa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ne mozes prezaliti sto nije izabrao Bayu, priznajSaurman je napisao/la:Prodati žonglera Neymara i dati ovom čovjeku 50 mil po sezoni.Mogu se riješiti još Rakitića i Gomesa.
Tetka je previše tražila keša.leorey je napisao/la:Ne mozes prezaliti sto nije izabrao Bayu, priznajSaurman je napisao/la:Prodati žonglera Neymara i dati ovom čovjeku 50 mil po sezoni.Mogu se riješiti još Rakitića i Gomesa.Jos ono silovanje Neuera .....eh
Sta ka'e Romario bolji CuencaRajaz je napisao/la:Sljedeće godine se portugalski kopitar izjednačuje s OVIMFurymaker je napisao/la:NenormalnoKakva privilegija gledati ovo
![]()
![]()
A toRajaz je napisao/la:
U zlatnim balunima dakako :kava
prijatelju moj, pa Thiago je brazilacsljivo je napisao/la:Imate li Masijaca, tipa Thiago, pogotovo ako su vako jeftini, nemoj mi brazilaca u Bavariju, podivljaju, smreka nikad nece biti kao suncobran sa Kopakabane.
Slabo trgujemo pa nisam imao bolji primjer, a trebali bi to raditi cesce. Od vas uzimati ove vjecne talente, na vrijeme, a od Reala ove sto su "ruzni".Furymaker je napisao/la: prijatelju moj, pa Thiago je brazilacNe boj se, dok nam je Barto na celu, dijelit cemo i sakom i kapom
Fizicki jeste pao, ali on ima 131313 ovakvih utakmica u nogama. Mora startati , bar negdje do 60e minute. Kako god, mislim da u ovakvoj utakmici gdje ganjas ovaj rezultat moras imati igraca koji u svakom momentu moze gurnuti nekog u 100 % sansu. Jer budimo realni , necemo bas trcati za loptom i igrati odbranu. Kakav god je , od Rafinhe ne moze bit losiji nikako.Furymaker je napisao/la:ako iniesta bude igrao, ja se ne nadam prolazu, a bgmi i pobjeda je upitna
Koliko je meni njega zao bgm sto se nije uklopio, kad ga vidis ovako, imam osjecaj da je povucen lik maksimalnomessilla je napisao/la:Zvijer se vratila treninzima. Jel strah ove iz PSG-a?![]()
but whyDerdiyok je napisao/la:Potvrdjeno da za Parizane nece nastupiti Di Maria, Veratti i Motta.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.