FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Na papiru smo apsolutni favoriti, nadam se da nam se to neće obiti o glavu, jedino iz Chelseave postave istakao bih Kantea. Ovo im je sastav za Junajted večeras.

dobar je hernandez, samo dok ga krene, lik jos osjeca strah, skoro se oporavio.
ali ioak za mene je martinez jos uvijek tata za pola nasih igraca u odbrani.
znam da sam autsajder ali jedva cekam dan kad ce thiago otici
ali ioak za mene je martinez jos uvijek tata za pola nasih igraca u odbrani.
znam da sam autsajder ali jedva cekam dan kad ce thiago otici

Mia San Mia
Više me ne interesuju protivnici nego činjenica da je Muller opet na vrhunskom nivou, provlači asistencije kroz uši suparnicima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Chelsea me oduševljava
Interesantno da su jučer nakon utakmice do svlačionice otišli Hainer, Rummenigge i Kahn i da su se vodili razgovori zbog toga što je cijela ekipa dosta popustila u drugom poluvremenu i iz razloga što se to već više puta dešava. Vodili su se očigledno razgovori o uzrocima, a u intervjuima su Muller i Neuer istakli kako se takve stvari ponavljaju i da se u suštini ne bi smjele dešavati, pogotovo ne u jačim utakmicama i da se treba raditi na tome da se koncentracija zadrži cijelu utakmicu.
Dobro je što se nakon uvjerljivih pobjeda ovakvim "propustima" pristupa na ozbiljan način i što se o takvim stvarima razgovara...
Dobro je što se nakon uvjerljivih pobjeda ovakvim "propustima" pristupa na ozbiljan način i što se o takvim stvarima razgovara...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Kako bi nam super legao Can. Znao sam da ćemo žaliti što ga nismo potpisali. Ovakav vezni red kakav je bio sinoć za bvb (can, witsel) nam treba za Europu. Kimmich je premalesan da bude dominantan u svim duelima a o thiagu je sve rečeno
Kante propusta prvu utakmicu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben, Lahm i Pizzaro bi mogli postati ambasadori Bayerna ako se pitaju zelje uprave.
Jovan, Odri i Cou nece ostati u Bayernu poslije ljeta.
Glavne mete su Sane, Kai, Dest i Upamecano.
Sutra Lucas i Alaba na stoperskim pozicijama a Boa i Pavard odsustvuju zbog kartona.
Jovan, Odri i Cou nece ostati u Bayernu poslije ljeta.
Glavne mete su Sane, Kai, Dest i Upamecano.
Sutra Lucas i Alaba na stoperskim pozicijama a Boa i Pavard odsustvuju zbog kartona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Starta Odriozola sutra znaci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, na danasnjoj presici je najavljen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Večerašnja potencijalna odbrana sa Odriozolom i Lukasom će ili da uvalja 2 autogola i 1 crveni, ili odriozola e2 asista i Lukas 2 gola iz prekida.
•
Muller gospodski odmara za Chelsea. Ostao im je dužan. On i Boateng su jedini iz sadašnjeg rostera proživjeli to traumatično iskustvo 2012.
- Barbarossa
- Kontakt:
Neuer , Alaba
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Neuer © -
Odriozola, Alaba, Hernández, Davies -
Tolisso, Kimmich, Thiago -
Gnabry, Lewandowski, Coutinho.
Eto prilike Tolissou, protiv ovih mora nesto pokazati.
Odriozola, Alaba, Hernández, Davies -
Tolisso, Kimmich, Thiago -
Gnabry, Lewandowski, Coutinho.
Eto prilike Tolissou, protiv ovih mora nesto pokazati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Bas me zanima kako ce Coutinho odigrati. Hoce li peljati loptu ili ce se brzo oslobadjati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Coutinha ce Rifet Kapic zakljucati 

-
- Kontakt:
Ovaj Odriozola operisan od fudbala. Sta je ovo ljudi.
I am not yet born; O hear me.
Asistencija francuske krampice 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.