FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 06 mar 2017, 19:10

messilla je napisao/la:Verratti je spreman, Di Maria ce vjerovatno biti na klupi. Motta kurca nije bitan.

Rabiot mozda nece biti sto posto spreman, jer je propustio mislim zadnje dvije utakmice zbog bolesti.
Verratti, Di Maria i Rabiot ako ne budu igrali , satrat cemo ih :mrgreen:
27.10.2020

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 06 mar 2017, 19:18

Derdiyok je napisao/la:Potvrdjeno da za Parizane nece nastupiti Di Maria, Veratti i Motta.

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Izvor Kewser ?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 mar 2017, 19:32

:rol:

Ne znam fakat otkud ovo za Verrattija, momčina regularno igrao i trenirao zadnjih 20-ak dana.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 06 mar 2017, 19:35

JoeBleck je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Potvrdjeno da za Parizane nece nastupiti Di Maria, Veratti i Motta.

Izvor Kewser ?
https://www.facebook.com/Nogometni.Tran ... =3&theater :mrgreen:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 06 mar 2017, 20:18

Prva rijec nesluzbeno.

Ma neka PSG izadje u najacem sastavu ,da se ako nista odgleda vrhunski fudbal.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 06 mar 2017, 23:05

Ma igrat ce Verratti, jedino mozda ako ga nece odmarati za ligu :mrgreen: stvarno nisam nigdje u spanskim medijima procitao da nece igrati. Rabiot je upitan , kao i Di Maria, a Motta svakako nije igrao ni u Parizu.

Sevilla konacno izgubila korak , neka smo se bar malo odvojili.

Btw PSG vjezbao izvodjenje penala :lol:

Neymar se kladio sa suigracima i rekao da ce zabiti u srijedu najmanje 2 gola :mrgreen:
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 mar 2017, 00:04

leorey je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Nenormalno :shock: Kakva privilegija gledati ovo :tokralju: :tokralju:
Sljedeće godine se portugalski kopitar izjednačuje s OVIM slika
Sta ka'e Romario bolji Cuenca :kafa:
Brat romario je rezigniran sramotnim izdanjem mesija u pariza, i jos u nekim utakmicama primere, vidjeli smo sad protiv celte sta znaci mesi za ovu ekipu, kad se on malo nabrije i potrculi, kako sve proradi, i bekovi i vezni red i hikjadu i jedan qrac

Mesi je tokika klasa da moze direktni uticati na 4 gola ba utakmici, a da se nesto opet ne razguli, to sam ja trazio,malo samo da povuce, da pokaze zelje, ali jbg, u prvenstvu na srecu i real je smijesan pa smo se vratili u igru, ali liga prvaka je halalosum, to je ono za cim mozemo zaliti, to se nije smjelo desiti,onako losa partija, prije svih mesija, koji je definitivno bio najlosiji na terenu.

Sad je vidimo probudio se, al nazalost kasno za ligu prvaka,to je ono sto ja kritikujem, neko ce gkesati kompikacije, a neko bogami svoju ekipu u zavrsnici lige prvaka, nazalost to necemo biti mi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 mar 2017, 00:23

Pa nije Messi bio jedini los u Parizu, apsolutno svi su. Busquets je odigrao najlosiju utakmicu u karijeri. Trojica na Verrattija presing, on se okrene za 180 stepeni, i ispadne citav tim, autoput 70 metara :lol: To se ne desava ni u petoligasima.

Pa ja i prijatelji na terminu ne ostavljamo toliko prostora :lol: :lol: Brat, bratu bar drzimo linije :kafa:

Evo da je Messi igrao kao protiv Celte, mozda bi mi dali jedan gol, ali bi opet izgubili bar 3 razlike. A realno mogli smo tad primiti i 7 komada, sama sreca nas je sacuvala da se potpuno ne osramotimo. Onakav pristup je bio za zatvora. Da nas je Bielsa vodio tu utakmicu mislim da bi usao na teren i klizeci uletio nekom od nasih igraca :urnebes:

Ako nista, bit cemo motivisani bar kao protiv Bayerna na Campu iz sampionske sezone zbog onog seven up-a. Jer gore od onoga u Parizu ne moze. Cak da izgubimo 5:0 na kontre u srijedu, ne moze losija igra biti nego u Parizu.
27.10.2020

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 07 mar 2017, 02:38

JoeBleck je napisao/la:

Izvor Kewser ?
Vesela sveska.

Pardoniram iz razloga jer sam bio ushicen i pozurio kopirati vijest jer kakva god da je situacija ja se ipak nadam prolazu sve dok za to postoji i tracak nade. Itekako bi jos vise znacilo za nas kad navedeni igraci ne bi nastupili u revansu iako PSG nisu samo prva dva igraca ( ne ubrajam Mottu ). Bice tesko ali sa ranim golovima sve je moguce.

@romario vezano za polemiku oko taktike 3-4-3, Dybale i balansa ekipe ( misleci na trkacki dio i umjetnost ) ; sta mislis o povratku Alexisa posto se otvaraju spekulacije i za njega ? :)

® GONGASHI POWERHOUSE ®

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 mar 2017, 10:54

Ja Alexisa ne bih dzaba vratio.Dobar je igrac ali voli previse loptu.Taj bi bio prosjek u Barci jer dvojac u Barci (Messi,Ney) loptu voli jos vise a i umije vise.Imao je epizodu u Barci koja je bila na nivou losije sezone Pedra i nista vise.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 mar 2017, 11:09

Alexis je u Barci izgledao kao levat, ne bi ga ja vratio da ga dzabe daju :mrgreen: Tu i tamo je znao nesto pokazati, ali kad se sve sabere njegov period u Barceloni je bio razocaravajuci za razliku od onog u Udineseu i sad u Arsenalu.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 mar 2017, 11:43

alexis je igrac koji igra dobro ak je njemu podredjeno sve ,i ak je medju najvecim zvijezdama u ekipi ,onda mu je samopuzdanje na visokom nivou i igra kako zna.

u barci je igrao bas u velikom grcu ,1 na 1 igraca nije smio proc kak treba
bas mu je samopuzdanje bilo nikakvo

iopet da se vrati bio bi isti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 mar 2017, 12:17

Može Alexis džaba za Rafinhu, nemojte zayebavati. :kafa: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 mar 2017, 12:48

Kakav Alexis, ne vjerujte uvijek medijima. Za te pare mozes dovest dobrog veznjaka. Ja ne volim igrace bez muda i drakosti, a takav je on bio u Barci.
27.10.2020

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 mar 2017, 12:55

Kad se sjetim onog "loba" protiv reala ( jel ono Lopez branio tad?! ) ili gola protiv Atletica u zadnjem kolu kada smo se ponadali da titula ide nama...

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 mar 2017, 13:01

Te sezone je igrao strasno, bio u TOP3 igraca Barce. Naravno, te sezone Barca nije nista osvojila :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 mar 2017, 14:43

Mogući sastavi koje Luis Enrique može izvesti na teren u susretu protiv PSG-a. Kao što možete vidjeti, sve ponuđene opcije su u formaciji 3-4-3.
slika

Pun q nekih opcija :mrgreen: a zapravo zadatak je skoro pa nemoguć. Da se igra protiv Celte ili Deportiva, možda bi i vjerovao u neku remontadu, ali protiv jakog PSG :roll:

Uglavnom, opcija br.5 i deri 90 minuta, pa makar primili ponovo 4 komada :salut:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 mar 2017, 15:07

Derdiyok je napisao/la:Kad se sjetim onog "loba" protiv reala ( jel ono Lopez branio tad?! ) ili gola protiv Atletica u zadnjem kolu kada smo se ponadali da titula ide nama...

Ma dao je par finih golova, ne treba to nikad zaboravit. Ali kocio je vecinu napada, zabijao se u protivnike, biciklo i vrati loptu nazad. A tako dobar dribler. Meni je bio drag kad je dosao, ali jednostavno ne volim igrace "bez muda" , zbog toga je recimo Neymar korisniji 100 puta od njega, makar ne dao niti jedan gol u sezoni.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 07 mar 2017, 16:27

Derdiyok je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:

Izvor Kewser ?
Vesela sveska.

Pardoniram iz razloga jer sam bio ushicen i pozurio kopirati vijest jer kakva god da je situacija ja se ipak nadam prolazu sve dok za to postoji i tracak nade. Itekako bi jos vise znacilo za nas kad navedeni igraci ne bi nastupili u revansu iako PSG nisu samo prva dva igraca ( ne ubrajam Mottu ). Bice tesko ali sa ranim golovima sve je moguce.

@romario vezano za polemiku oko taktike 3-4-3, Dybale i balansa ekipe ( misleci na trkacki dio i umjetnost ) ; sta mislis o povratku Alexisa posto se otvaraju spekulacije i za njega ? :)

Kakav alexis, moze ako je jeftin i ako ce grijat klupu msn-u, dakle moze u neku zamjenu za paca,al te stvari su nemoguce, sad 4 napadaca nagurati u prvu postavu, to bi bio harakiri.

U napadu nama treba jedino zamjensko krilo, arda sa ode a nekog da dovedu, da ne bude preskup i da pristaje biti zamjena, neki dakkle solidan brz igrac tipa jesus navas ili tako neko.

S cetiri napadaca se moze probati protiv pariza sutra jer takav je rezultat, a inace da se igra tako, to bi bila katastrofa nesagledivih dimenzija.

Prioritet novog trenera bice da nadje desnog beka nekog jakog, i mozda veznog nekog koji moze trcati ko lud a i da zna igrati lopte, dakle neko tipa verati. I da motivise mesija jer dzaba nam sve ako on bude igrao kljucne utakmice lose kao protiv pariza i reala, bez mesija motivisanog svi treneri i sva pojacanja nista nece donijeti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 mar 2017, 17:15

Sto u prevodu znaci :"koliko god para trosili , koga god doveli ,sezonu odlucuje jedan lik".
Yebi tu ekipu ,neka mu svi zajedno daju platu i zamole ga za milostinju.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.