FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I mene zanima ta inf.a bilo bi evo usput dobro kad bi jedan transparent horde digle u znak podrske nastradalim u poplavama cisto da se vidi da smo uz njih iako cemo samom kupovinom ulaznica dati svoj doprinos.male87 je napisao/la:ima li korteo za sutra![]()
![]()
FK Sarajevo !
Veliki naklon za sve sto rade,pisem nekako ovo sa suzama u ocima ,kako vise citam sve mi nesto gore,respect za klub sto je ovako expresno uspio sve ovo da organizuje i za sve ovo vezano za samu organizaciju kako danas tako i sutra
Sutra svi ko jedan
Sutra svi ko jedan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste li citali ovo za vaseg bivseg igraca damira hadzica.
Da je zarobljen sa porodicom u zeljeznom polju,da su se pokrenula klizista,da he on na jednoj strani a porodica na drugoj mu ostala.
Ima malu bebu.
Veldin muharemovic uputio apel da se spase.
Da je zarobljen sa porodicom u zeljeznom polju,da su se pokrenula klizista,da he on na jednoj strani a porodica na drugoj mu ostala.
Ima malu bebu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
farukzidane
- Kontakt:
sutra bi svi koji imaju imalo morala,,mozga,,,ljudskosti trebali doci na kosevo,,bez obzira za koga navijaju,,,solidarisati se sa zrtvama i kupnjom jedne karte pomoci ljudima kojima je pomoc zaista potrebna,,,zato svi sutra na kosevo,
barbarez je napisao/la:Jeste li citali ovo za vaseg bivseg igraca damira hadzica.
Ima malu bebu.
Evo napisao je @Head.Head je napisao/la: http://www.nap.ba/vijest.php?id=1677
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 16 maj 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
zarobljen Damir Hadžić i njegova porodica u Željeznom polju.

Od ovih sto su stigli u kasarnu u Zenicu nema Hadzijine zene i djece.
Niko ne zna gdje su.

Niko ne zna gdje su.
1946
Ne zna čovjek šta bi rekao....
Samo mogu reći da sam ponosan što sam Bosanac i Hercegovac, ponosan sam što sam dio ove humane nacije, ovih dana smo pokazali koliko smo vezani jedni za druge.....
Zahvalio bih se svima od CZ, OS BIH, Policije i Vatrogasaca do običnih ljudi što pomažu ovim unesrećenim ljudima u Vogošći, Maglaju, Zenici, Brčkom, Bijeljini....
Kao navijač FK Sarajevo pozivam vas da se svi u što većem broju okupimo sutra na utakmici, ma koliko vrijeme bilo loše, kupimo tu kartu i pomozimo našim sugrađanima...Na stadionu prošetajmo do sjeverne tribine i podržimo grupu u humanoj misiji...A ostali građani, uključite se na bilo koji način..
Što se tiče utakmice, vjerujem da će momcu krajnje ozbiljno ući u istu i obradovati nas u ovim teškim trenucima u kojima se solidarišemo sa sugrađanima koji su pogođeni poplavama.
Samo mogu reći da sam ponosan što sam Bosanac i Hercegovac, ponosan sam što sam dio ove humane nacije, ovih dana smo pokazali koliko smo vezani jedni za druge.....
Zahvalio bih se svima od CZ, OS BIH, Policije i Vatrogasaca do običnih ljudi što pomažu ovim unesrećenim ljudima u Vogošći, Maglaju, Zenici, Brčkom, Bijeljini....
Kao navijač FK Sarajevo pozivam vas da se svi u što većem broju okupimo sutra na utakmici, ma koliko vrijeme bilo loše, kupimo tu kartu i pomozimo našim sugrađanima...Na stadionu prošetajmo do sjeverne tribine i podržimo grupu u humanoj misiji...A ostali građani, uključite se na bilo koji način..
Što se tiče utakmice, vjerujem da će momcu krajnje ozbiljno ući u istu i obradovati nas u ovim teškim trenucima u kojima se solidarišemo sa sugrađanima koji su pogođeni poplavama.
Sutra poslije podne razvedravanje, tako da izgovora nema. Pomozimo ugrozene i dajmo podrsku bordo momcima!
Postoji velika vjerovatnoca da se utakmica nece igrati. Sjednica u toku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odgođena je tekma. U utorak će se igrati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E nek se hebu kolektivno
Drago mi je sto je odgodjeno ali je smjesno ovo
Drago mi je sto je odgodjeno ali je smjesno ovo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo za odluku. I nek znaju svi, da su ljudi u upravi radili sve da odgode tekmu, ali je problem bio u policiji i BHRT-u, tako da su se izgleda dogovorili i ovo je najbolji potez. Utorak lijepo vrijeme i neka bude nocni termin i zdravo. Svi sretni.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- masteRofPoker
- Kontakt:
jbt zadnji tren cekali da donesu jedinu normalnu odluku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Sad ce Dejo sa treninga repke na tekmu 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Odlična odluka!
Pored svega toga i vremenske prognoze su idealne za utorak.
Pored svega toga i vremenske prognoze su idealne za utorak.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ZVANIČNO: Utakmica finala Kupa BiH se odgadja i pomjera za utorak, 20.05.2014. godine - satnica će biti naknadno objavljena.
gdje je objavljeno za odgodu utakmice 
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Sve mi padne na pamet, pa zaboravim.
Svaka cast upravi i igracima Sarajeva na humanosti. Hvala Bogu, trenutno nemate problema sa finansijama, pa stizete biti i drustveno odgovorni. Kapa do poda.

Svaka cast upravi i igracima Sarajeva na humanosti. Hvala Bogu, trenutno nemate problema sa finansijama, pa stizete biti i drustveno odgovorni. Kapa do poda.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.