lose danas :S
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prvi prosao, u drugom zadnje dvije prosle, shamrock kv 1, regio pad jbg. Nadam se da je neko pratio. Ne mogu urediti boje, nesto mob zeza. PozzGazijaKalesija je napisao/la:Engleska 1
Nancy 1
belgija zp2+
@3,22![]()
![]()
drugi :
regio 1
longford ps1
shamrock ps1
engleska 1
mons 1
@8,45![]()
namjestaljka samo takva znaci,**** li im pleme robovskoGazijaKalesija je napisao/la:Dok sam pisao post Nancy je vodio 54-42, na kraju pad, sry
bevanda hvala na snookerufanatic1991 je napisao/la:
lose danas :S
nema na cemu.fanatic1991 je napisao/la:bevanda hvala na snookerufanatic1991 je napisao/la:
lose danas :Sjeste da udje jedva al zadovoljan sam
Znaci da ostavim opet barem 10 euricabevanda4 je napisao/la:nema na cemu.fanatic1991 je napisao/la:bevanda hvala na snookerufanatic1991 je napisao/la:
lose danas :Sjeste da udje jedva al zadovoljan sam
ma nije to bilo jedva brate, pobjede kinga i dotta nisu dolazile u pitanje. Ali steta za dotta sto je lose otvorio partiju i nije uspio proci hendikep na kraju. cujemo se za sutra, bit ce parova.
Jel ti inace bolji igrac Giraldo ili tek u zadnje vrijeme sto je u formi. Ja sam igrao na Seppija 1 po 2,40 jer mislim da uopste ne odudaraju kvalitetom toliko da se stavi ovolika kvota stavise smatram Seppija daleko pametnijim pa na kraju krajeva ustvari i boljim igracem od ovog. Posebno se sjecam Seppijevih partija na ovom turniru po 5. setova kad je igrao pogotovo onda protiv Noleta predprosli cini mi se Roland Garros i vodstva od 2:0. A nesto sto bi apsolutno trebalo proci je over 3,5 seta sto je kod mene 1,47. Treba ako nista izbjeci jer definitivno ne vrijedi na Giralda igrat po 1,44 pa makar glat 3:0 uzeo mada ja guram na Talijana.Forster je napisao/la: Seppi - Giraldo 2 @ 1.44
Giraldo kvalitetniji od Seppia u zadnje vrijeme, igra dosta dobro, fizička sprema se popravila, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
pa nije joj pola familije umrlo, to sto je pesko ostavio udri ti hp1edo1X2 je napisao/la:Wozniacki - Wickmayer 2
Prosle sedmice je ostavio zarucnik golfer Rory McIlroy
Rory McIlroy and Caroline Wozniacki sent out their wedding invitations a few days ago. And now they're no longer together.
"There is no right way to end a relationship that has been so important to two people," said McIlroy in a statement at his press conference in front of the BMW PGA Championship in England.
He continued.
"The wedding invitations issued at the weekend made me realise that I wasn't ready for all that marriage entails," said McIlroy.
"I wish Caroline all the happiness she deserves and thank her for the great times we've had. I will not be saying anything more about our relationship in any setting."
kako te nije stid igrati protiv Karo(bi je)lineedo1X2 je napisao/la:Wozniacki - Wickmayer 2
Prosle sedmice je ostavio zarucnik golfer Rory McIlroy
setting."
Jednostavno NBA ne mogu pogodit i tacka :Sfanatic1991 je napisao/la:
Dojadilo mi je da fulam stalno NBA tako da vcrs nesto bezze na sicu vjerovatno samo ovaj tiket..... yebat ih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.