Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

fanatic1991
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la fanatic1991 » 26 maj 2014, 19:12

slika
lose danas :S
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 26 maj 2014, 19:31

19Engleska-19Škotska oba daju i 3+ 2.40

19Engleska-19Škotska over 3.5 2.65

mislim da bi ovdje moglo biti golova, škoti bi mogli zabiti a englezi pobjediti u handicapu, 4+ pa šta bude
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 26 maj 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 maj 2014, 19:40

NBA
slika
slika

Fino me ide ova 2 dana. Valjda ce nastavit se.
slika

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 26 maj 2014, 19:43

Engleska 1
Nancy 1
belgija zp2+

@3,22 :salut: :salut:

drugi :

regio 1
longford ps1
shamrock ps1
engleska 1
mons 1

@8,45 :salut: :salut:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 26 maj 2014, 22:28

GazijaKalesija je napisao/la:Engleska 1
Nancy 1
belgija zp2+

@3,22 :salut: :salut:

drugi :

regio 1
longford ps1
shamrock ps1
engleska 1
mons 1

@8,45 :salut: :salut:
Prvi prosao, u drugom zadnje dvije prosle, shamrock kv 1, regio pad jbg. Nadam se da je neko pratio. Ne mogu urediti boje, nesto mob zeza. Pozz
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 26 maj 2014, 22:42

Dok sam pisao post Nancy je vodio 54-42, na kraju pad, sry

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 26 maj 2014, 22:45

GazijaKalesija je napisao/la:Dok sam pisao post Nancy je vodio 54-42, na kraju pad, sry
namjestaljka samo takva znaci,**** li im pleme robovsko

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 26 maj 2014, 22:57

dugo nema u NBA iksa pa da probamo miami x

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 maj 2014, 01:02

fanatic1991 je napisao/la:slika
bevanda hvala na snookeru :) jeste da udje jedva al zadovoljan sam :D
Can i have yours?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 maj 2014, 01:15

slika

Dojadilo mi je da fulam stalno NBA tako da vcrs nesto bezze na sicu vjerovatno samo ovaj tiket..... yebat ih :D
Can i have yours?

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 27 maj 2014, 01:17

fanatic1991 je napisao/la:
nema na cemu.
ma nije to bilo jedva brate, pobjede kinga i dotta nisu dolazile u pitanje. Ali steta za graemea sto je lose otvorio partiju i nije uspio proci hendikep na kraju. cujemo se za sutra, bit ce parova.
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 27 maj 2014, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 maj 2014, 01:17

bevanda4 je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:
nema na cemu.
ma nije to bilo jedva brate, pobjede kinga i dotta nisu dolazile u pitanje. Ali steta za dotta sto je lose otvorio partiju i nije uspio proci hendikep na kraju. cujemo se za sutra, bit ce parova.
Znaci da ostavim opet barem 10 eurica :D ne bil i sutra nesto se naslo xD
Can i have yours?

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 27 maj 2014, 02:03

Idemo za sutra da se nešto sastavi :D

Snooker: (kolega bevanda se puno bolje konta, ali sa nekim solidnim znanjem ja igram ovaj tripl i jedan singl da se isprati :D )

Burnett - Clarke 1 @ 1.36
Doherty - Yotharuck 1 @ 1.33
Milkins - Norbury 1 @ 1.25

Brecel - Steadman 2 @ 2.20

Realno nikad čuo za Clarkea, vidim da u ovim kvalifikacijama za pro tour pobjeđuje, ali ipak protiv iskusnijeg, profesionalca i dosta solidnog Burnetta ne vidim neku šansu za njega.

Doherty na WSC podsjetio da je nekad bio u vrhu snookera, Yotharuck igra ocajno, lagana pobjeda Dohertya po meni.

Milkins u padu forme u ovoj sezoni. Ipak ako Yotharuck igra ocajno, onda za Norburya možemo reći čak i nešto gore, dobio je Milkinsa u jedinom medjusobnom, ali ipak talenat, iskustvo, znanje Milkinsa su ovdje dovoljni.

Steadmana pratim zbog bevande, nekad davno je pisao da Steadman veoma često dobija kada je autsajder, ili podcijeljen, protiv Brecela sigurno nije bez šansi.

Roland Garros :cool: :

Bolelli - Arnaboldi (+5.5) H1 @ 1.75
Llodra - Verdasco (-6.5) H1 @ 2.00
Karlovic - Dimitrov (-5.5) H1 @ 2.10

Seppi - Giraldo 2 @ 1.44

Gasquet - aTomic TR 3:0 @ 2.25

Johnson - Lokoli over 36.5 @ 1.85

Monaco - Pouille 2 @ 6.00

Bolelli u prednosti nad Arnaboldijem u svakom segmentu igre, dobio ga je vec dva puta ove sezone, i ovakvu šansu za 2. kolo ne smije propustiti.

Llodrin zadnji RG, servis-volej ce zauvijek ostati upamćen, sigurno je da ce biti motivisan, Verdasco nije igrač koji cijeli meč može igrati u istom ritmu, imat' ce sta Llodra da pokaze.

Karlovic servisom ide najmanje po 1 tiebreak, mozda cak i vise, a vise od 1 breaka ne bi trebalo da vidimo po setu od Dimitrova.

Giraldo kvalitetniji od Seppia u zadnje vrijeme, igra dosta dobro, fizička sprema se popravila, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.

Bernard ocajan na zemlji i uopšte u ovoj sezoni, kada vas Becker dobije na zemlji onda znate da nešto nije uredu. Gasquet se vraća nakon povrede, ali ne bi trebao da ima problema protiv ocajnog aTomica. Backhand ce da odradi svoj posao.

Lokoli sutra igra svoj najvažniji meč života do sada, prvi nastup na RG, i odmah je prosao kvale, odličan servis, udarci veoma dobri, i svijetla budućnost je pred ovim momkom. Nastupio je i na humanitarnom meču, sigurno je da je pokupio pokoji savjet od Monfilsa, Tsonge. U kvalama je dobio Donskoya i Krajinovica, dva veoma solidna igrača, protiv Johnsona ima svoju šansu, ide ovo u najmanje 4 seta.

Pouille prošle sezone skrenuo paznju na sebe na RG, sa 2. kolom i odličnim otporom Dimitrovu, sada je protivnik Monaco, pusher, bez nekog jakog oruzja, Pouille je talentovaniji igrač, odlično napada i ne bi me iznenadilo da prodje u 2. kolo.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 maj 2014, 02:38

Forster je napisao/la: Seppi - Giraldo 2 @ 1.44

Giraldo kvalitetniji od Seppia u zadnje vrijeme, igra dosta dobro, fizička sprema se popravila, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Jel ti inace bolji igrac Giraldo ili tek u zadnje vrijeme sto je u formi. Ja sam igrao na Seppija 1 po 2,40 jer mislim da uopste ne odudaraju kvalitetom toliko da se stavi ovolika kvota stavise smatram Seppija daleko pametnijim pa na kraju krajeva ustvari i boljim igracem od ovog. Posebno se sjecam Seppijevih partija na ovom turniru po 5. setova kad je igrao pogotovo onda protiv Noleta predprosli cini mi se Roland Garros i vodstva od 2:0. A nesto sto bi apsolutno trebalo proci je over 3,5 seta sto je kod mene 1,47. Treba ako nista izbjeci jer definitivno ne vrijedi na Giralda igrat po 1,44 pa makar glat 3:0 uzeo mada ja guram na Talijana.

Seppi - Giraldo - 1 - 2,40
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 27 maj 2014, 03:36

kolega @forster, drago mi je da si i ti napisao par rečenica za snooker. Da ne budem jedini padobranac na forumu :pray:

Odabrao si dobre parove, mada osobno uzimam zaobilaznicu u vidu burnetta i dohertya. Iako si u pravu što se tiče kvalitete naspram protivnika, burnetta nisam toliko puta gledao, dok dohertya ne volim igrati ni na veće kvote. A na ovoliku kakva je danasnja stvarno ne želim riskirati. Yotharuck nije nekakvo ime u svijetu snookera, no znao je iznenaditi proslih sezona. Ako se ne varam dobijao je selbya i jos nekolicinu iz top16. Dakle, ne bi čudilo da i kena uhvati nespremna. Tebi sretno svakako!

Za Milkinsa se slažem u potpunosti. Sve osim pobjede u hendikepu bi me iznenadilo.

Što se steadmana tiče, dobro si se sjetio.. Igrao sam ga 10-ak puta u singlu i preporučavao ekipi na forumu, velik broj puta nas je ispoštovao. Sutra igra protiv nekadašnjeg belgijskog wunderkinda Brecela. Ne vidim razlog zašto ga se opet ne bi pokušalo. Pa taj Luca je smiješan, što je u stanju izgubiti nitko na touru nije..

Parovi za danas:

Milkins - Norbury 1 @1.25
Un Nooh - Hull 1 @1.60
Gilbert - O'Sullivan S. 1 @1.35
R. Williams - Owens 1 @1.15

Ukupna kvota: 3.1050

- Milkins gore već objašnjen od strane kolege Forstera.
- Un Nooha igram čisto da odam respekt, koliko me puta izvukao prošle sezone. Jedini pravi nasljednik gospodina Dechawata Poomjaenga (bar što se Tajlanda tiče :lolno: ) Momak se diže iz dana u dan, loše je odigrao na SP-u, no mislim da će sutra odradit posao koji nije mogao prošli put kad se susreo s Hullom (izgubio 5-4). Ne kažem da će biti lagano, ali takvi parovi ionako više ne postoje.. :kafa:
- Gilberta igram jer mu protivnik nije imao pošten meč još od 2. mjeseca. Zadnjih 7 mečeva O'Sullivan je nastupao protiv totalnih autsajdera. A uspio je i izgubiti 3 :think: Zadnji čak rezultatom 4-1, svježe, prije 7 dana. Gilbert bi ovo, ako ima pravde, trebao pregaziti kao plitak potok.
- Williams je čista formalnost. Kvota to govori sama za sebe. Dodan na listić čisto da se podigne tečaj. Nemam to običaj raditi, ali jednostavno ne vjerujem da postoji ikakva opasnost u vidu Owensa.

Imam osjećaj da će prolaznost ovog listića odlučiti meč između Un Nooha i Hulla.
A pošto jedini igraju u večernjem terminu, moći ćemo i braniti na neku siću bude li potrebe.

Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 27 maj 2014, 08:13

Wozniacki - Wickmayer 2

Prosle sedmice je ostavio zarucnik golfer Rory McIlroy

Rory McIlroy and Caroline Wozniacki sent out their wedding invitations a few days ago. And now they're no longer together.

"There is no right way to end a relationship that has been so important to two people," said McIlroy in a statement at his press conference in front of the BMW PGA Championship in England.
He continued.

"The wedding invitations issued at the weekend made me realise that I wasn't ready for all that marriage entails," said McIlroy.

"I wish Caroline all the happiness she deserves and thank her for the great times we've had. I will not be saying anything more about our relationship in any setting."

noviclan
Kontakt:

Post Postao/la noviclan » 27 maj 2014, 08:42

edo1X2 je napisao/la:Wozniacki - Wickmayer 2

Rory McIlroy and Caroline Wozniacki sent out their wedding invitations a few days ago. And now they're no longer together.

"There is no right way to end a relationship that has been so important to two people," said McIlroy in a statement at his press conference in front of the BMW PGA Championship in England.
He continued.

"The wedding invitations issued at the weekend made me realise that I wasn't ready for all that marriage entails," said McIlroy.

"I wish Caroline all the happiness she deserves and thank her for the great times we've had. I will not be saying anything more about our relationship in any setting."
pa nije joj pola familije umrlo, to sto je pesko ostavio udri ti hp1

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 maj 2014, 08:53

edo1X2 je napisao/la:Wozniacki - Wickmayer 2

setting."
kako te nije stid igrati protiv Karo(bi je)line :lol: :lol:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 27 maj 2014, 11:17

slika

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 maj 2014, 11:21

Dojadilo mi je da fulam stalno NBA tako da vcrs nesto bezze na sicu vjerovatno samo ovaj tiket..... yebat ih :D
Jednostavno NBA ne mogu pogodit i tacka :S

Posto nemam neki osjecaj za danas nabacao sam samo jedan tiket tenisa i toliko od mene za danas :D

slika
Can i have yours?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.