FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 13 feb 2012, 10:46

teodolit je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
ma nek se raduju ;)
Ali izgradićemo mi zapad još bolji i veći :D
Ma znam da hoćemo sve ok, ali ne mogu da vjerujem da se mogu maloumnici tome radovati i veseliti, evo čitam na sa-x komentare, pa čovječe ni najveći četnik ne bi napisao nešta što može prokleti pitar, fuj.

Danas, sutra, isti ti će dolaziti na Grbavicu da gledaju reprezetaciju. ;)
ma brate oni više mrze Željezničar nego što vole Sarajevo ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 13 feb 2012, 10:46

Prvo da napisem da se netreba opterecivati tim dbilima, nego samo ih ignorisite, kad se napravi nova veca bolja oni ce da puknu od zavisti i ljubomore. i govorit ce kako je dobra i kako im je drago sto smo napavili i takve stvari.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 13 feb 2012, 10:47

theprodigy je napisao/la:nije da mi je drago sto se to desilo, nego mi nije bilo jasno :lol: da nisam vidio reflektor na ovoj fotografiji iznad pomislio bi da je neki plastenik plave boje u pitanju
Pa ti očigledno i jesi za plastenika, idi seljačino pomuzi krave i od.je.bi sa ove teme.

Ma ima ovdje štete dobre, sada je pitanje samo šta je isplatnije stavljati novi lim ili popravljati ovo, ili pak ona opcija što neko spomenu zatvoriti, dok ne počnu radovi za novu...
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 13 feb 2012, 10:50

svi vi koji se hajmo reći retardirano ponašate oko ove nastale situacije, jedna poruka. imajte poštovanja prema svim ljudima koji su poginuli braneći grbavicu, bilo to da su navijači željezničara ili sarajeva. očigledno ima puno djece na ovom forumu pa se ne sjećaju ili zaboravljaju neke stvari.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 13 feb 2012, 10:53

pacovi_tu_ima je napisao/la:svi vi koji se hajmo reći retardirano ponašate oko ove nastale situacije, jedna poruka. imajte poštovanja prema svim ljudima koji su poginuli braneći grbavicu, bilo to da su navijači željezničara ili sarajeva. očigledno ima puno djece na ovom forumu pa se ne sjećaju ili zaboravljaju neke stvari.
Kakve veze ima poštovanje prema poginulima i nemar uprave želje.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 13 feb 2012, 10:54

pacovi_tu_ima je napisao/la:svi vi koji se hajmo reći retardirano ponašate oko ove nastale situacije, jedna poruka. imajte poštovanja prema svim ljudima koji su poginuli braneći grbavicu, bilo to da su navijači željezničara ili sarajeva. očigledno ima puno djece na ovom forumu pa se ne sjećaju ili zaboravljaju neke stvari.
o cemu ba pricas, ko je spomenuo rat i branjenje grbavice kao naselja, sa ovim pokusajem tribine :!:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 feb 2012, 10:58

da ti se zivot smuci s kojim primitivcima zivis,samo mali izvod iz gadosti sa sax-a.
mada za njih nista neuobicajeno

slika

osim-osim
Kontakt:

Post Postao/la osim-osim » 13 feb 2012, 11:00

navijati za Sarajevo je stvar geografije a navijati za Zelju je stvar filozofije,na muci se poznaju junaci.....kakva god Grbavica je nasa,sta vi imate,pa nemate ni svlacionice svoje jadnici jadni

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 feb 2012, 11:01

SarajlijaTM je napisao/la:da ti se zivot smuci s kojim primitivcima zivis,samo mali izvod iz gadosti sa sax-a.

slika
ma ne znam kako imaju inspiracije :evil:
Željeznicar za život cijeli !

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 13 feb 2012, 11:03

J.... me onaj ko me jucer natjera da pricam o tribinama i rusenju krovne konstrukcije pod snijegom :? bezveze da vam se ne kunem htio sam pomenuti zapadnu tribinu kako je vise kriticna nego li sjeverna al kontam necu ako napisem rece evo ga sad pise gluposti i to o rusenju stadiona i tribina :? :( jeste steta sto se urušilo ali isto da kazem da sanacija ponovnog "dizanja" nije velika, odo poslijepodne pravo na stadion ponudit se sta mogu li ikako pomoci u struci ili projektovanju nove, a pod hitno organizovati ciscenje drugog dijela tribine i na kraju cijelog stadiona, mislim stici ce od opštine sigurno neke pare za obnovu u to sam siguran ...
Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 13 feb 2012, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 13 feb 2012, 11:06

likusa je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:da ti se zivot smuci s kojim primitivcima zivis,samo mali izvod iz gadosti sa sax-a.
ma ne znam kako imaju inspiracije :evil:
Prije par minuta sam ja rekao ni najveći četnik ne bi ovako nešta govorio, kao oni fuj, žalosno.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 13 feb 2012, 11:08

Sto se nervirate zbog idiota koji seru po Zelji i Grbavici a nemaju svog stadiona nego placaju kiriju da ne bi igrali na nekom pasnjaku u Hadzicima.
FK Željezničar
Chelsea FC

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 13 feb 2012, 11:11

Keenan.- je napisao/la:Sto se nervirate zbog idiota koji seru po Zelji i Grbavici a nemaju svog stadiona nego placaju kiriju da ne bi igrali na nekom pasnjaku u Hadzicima.
Eeee i u Hadžićima se plaća kirija ali im dali koševo jeftinije radi sadake. Ma jednostavno ne mogu da vjerujem da to jedan čoek koji je odrastao ovdje može da piše.

M. Selimovic - Tvrdjava

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 feb 2012, 11:12

bilo kako bilo,nije nam se trenutno raspravljati s pitarima,treba skinuti snjeg sa dugog djela tribine i ocistiti glavni teren i bar jedan pomocni.eventualno jug da ne bi bili opet svi nakrcani na sjeveru 10tog marta i to u takvoj utakmici.
a ako neko misli da ce se do tad sve otopiti gadno se vara,nego nek se organizuje kakvo okupljanje navijaca,pa da izlopatamo sta treba.nece nam niko,ako necemo mi sami ;)

odo ja putem doline cupova,a vi kako hocete...

edit :
Zivko Josilo
13.02.2012. u 11:05

Ovaj cumez je pravljen iz rata,prvobitni cumez je neko 92 slucajno spalio
( svaka mu cast ). Ko ce cistiti ,Pijanac Senior se nije otrijznio otkako je 77 dobio pare za prodavanje utakmica a sincina mu je i dan i noc ko mejt.
jos sax-a...

koji primitivizam jbt...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 feb 2012, 11:19

Hoomer je napisao/la:J.... me onaj ko me jucer natjera da pricam o tribinama i rusenju krovne konstrukcije pod snijegom :? bezveze da vam se ne kunem htio sam pomenuti zapadnu tribinu kako je vise ona kriticna nego li sjeverna al kontam necu ako napisem rece evo ga sad pise gluposti i to o rusenju stadiona i tribina :? :( jeste steta sto se urušilo ali isto da kazem da steta ponovnog "dizanja" nije velika, odo poslijepodne pravo na stadion ponudit se sta mogu li ikako pomoci u struci ili projektovanju nove, a pod hitno organizovati ciscenje drugog dijela tribine i na kraju cijelog stadiona, mislim stici ce od opštine sigurno neke pare za obnovu u to sam siguran ...
Ma prijatelju ne sjekiraj se puno,srusilo se pa sta ako Bog da napravice se.Meni licno vise smeta nemar uprave sto nije pokrenula da se snijeg skine sa tribina na vrijeme,zapad nije toliko ni visok pa se je moglo sa malo vecim stepenicama(onim sa vatrogasnih vozila na primjer) dosta toga uraditi,a postoje i ljudi cija je specijalnost ciscenje krovova samo treba platiti.Ali kada se ne razmislja na vrijeme desi ti se ovo,umjesto da su dali mnogo manje novca za ciscenje sada imamo deset puta vecu stetu.Grbavica je predeverala mnogo gore stvari pa ce i ovo bit ce ona i veca i ljepsa budi siguran u to.

A sto se tice ovih zlonamjernih komentara od imbecila raja ignorisite to,mentalni sklop pojedinaca je za Ginisa pa nisu vrijedni ni jedne napisane rijeci.I nemojte sve navijace komsija stavljati u isti kos radi par papaka jer vecina je ipak normalna a budala ima u svakoj navijackoj skupini.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 feb 2012, 11:19

Ima li kakva radna akcija da ocistimo to na Grbavici :?: Ja sam prvi voljan to raditi samo neka se lopate obezbjede :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 13 feb 2012, 11:19

SarajlijaTM je napisao/la:bilo kako bilo,nije nam se trenutno raspravljati s pitarima,treba skinuti snjeg sa dugog djela tribine i ocistiti glavni teren i bar jedan pomocni.eventualno jug da ne bi bili opet svi nakrcani na sjeveru 10tog marta i to u takvoj utakmici.
a ako neko misli da ce se do tad sve otopiti gadno se vara,nego nek se organizuje kakvo okupljanje navijaca,pa da izlopatamo sta treba.nece nam niko,ako necemo mi sami ;)

odo ja putem doline cupova,a vi kako hocete...

edit :
Zivko Josilo
13.02.2012. u 11:05

Ovaj cumez je pravljen iz rata,prvobitni cumez je neko 92 slucajno spalio
( svaka mu cast ). Ko ce cistiti ,Pijanac Senior se nije otrijznio otkako je 77 dobio pare za prodavanje utakmica a sincina mu je i dan i noc ko mejt.
jos sax-a...

koji primitivizam jbt...

ja neznam koji k.rac raspravljate, to je sramota za cijelu drzavu
da klub koji ima takvu tradiciju dodje u situaciju da mu se stadion obrusava
da smo normalni ko sto nismo trebali bi svi jedni drugima pomoc u ovoj situaciji
pa pokrenut akciju i zanemarit sve sto se dosad dogadjalo na tribinama i zajednickim
snagama pocet nesto uradit (za pocetak ako je bezbjedno ocistiti krov na jugu Grbavice)
jer juce se desi skenderija danas Grbavica a sutra je neka druga dvorana ili tribina na stadionu

treba bit covjek a ne zivotinja ,a rivalstvo u ovim trenucima zanemarit

pozz iz Zenice
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 13 feb 2012, 11:21

Imam ideju a vi vidite hocete li ili necete, hajmo se naci danas oko 14:00 na ulazu na zapadnu tribinu i malo lopatati, ja cu ranije sa posla izaci, zvao sam prostorije kluba imaju nesto lopata ja cu donijeti jos par i nas par forumasa malo cistiti snijeg, popet cu se ja i na tribinu nije problem nikakav, bit cu oko 14:00 na stadionu pa ko hoce nek izvoli, plava skijaška jakna za prepoznavanje eto ... pa bujrum ko hoce nek izvoli ja odoh ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 feb 2012, 11:21

Hajmo ljudi malo optimizma, nije sve tako crno. Otišao je samo krov, koliko sam vidio tribina je u dobrom stanju. Kao drugo, mislim da će ovo samo ubrzati planove za gradnju zapadne tribine.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 feb 2012, 11:23

@aleksandar_veliki

aco nemoj banovati ove primitivce pusti ih neka pisu i uzivaju u svojoj sreci(jer to su im jedini radosni trenuci u njihovom jadnom zivotu),samo nasa raja ne bi trebala da im replicira komentare i da se obazire na njih.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.