Ja ga yebem ko vjeruje da United to moze.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Idalje tvrdim da Ole treba dobiti otkaz,ali kako stvari stoje sa ovim pobjedama mogao bi vec dobiti novi ugovor...
Al na temi mancestera je drukcija prica nego ovdje..... razocaran sam.... mislio sam da i tamo kuju oleta u zvijezde, kad ono i tamo ga pljuju.
Munafikluk lvl pro.
Munafikluk lvl pro.
CPOJ
Bolje da mu ne nude, jer znamo šta se desi nakon što ga potpiše.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Od "nece ni u top6" do "ne daj Bože da osvojite"
Daleko je stigao Ole
Daleko je stigao Ole
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jesu se scumovci uspalili
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kad ste preživjeli onu sa RvP-om, ovu ne bi ni osjetili.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Šta RvP? Ja se toga ne sjećamPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 09:52Kad ste preživjeli onu sa RvP-om, ovu ne bi ni osjetili.![]()
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Jest tebi dobro, svi ti klubovi dragi pa ko god da je na vrhu, ti slaviš.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Postoji li mogućnost prekida lige zbog Covida ili naši novinari bejtaju?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Big sam je upravu, treba prekinuti sezonu, ne zbog korone, nego zato jer zna da ce s ovakvom ekipom ispasti, al sta onda za pare od tv prava brajkane, pa i ovako generises bez publike velike gubitke.
CPOJ
Big sam kae treba prekinut sezonu jer se boji za svoje zdravlje a nije se bojao kad je trebao preuzet wba
Pa jel Big Sam doveden da ostavi WBA u ligi il nije.
Zna taj znanje.
Zna taj znanje.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Koja budaletina, strah ga kao a neki dan preuzeo klub 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ma WBA se treba ugasit. Rijetko odvratan klub. Jos nakon onog sto su Bilicu uradili, aBd u League Two za par godina 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Slažem se, nikad nisam volio klubove poput WBA, QPR, Blackburn, Wigan, Reading, uvijek su mi igrali defanzivno i stalno su bili u zoni ispadanja. Sreća svi su ispali i nema ih više u Premiershipu, još samo ovaj WBA
Ne kontam baš tu filozofiju, pa jel sve ekipe moraju igrati ofanzivno? To bi bilo pogubno za ligu, svaka utakmica bi bila ista. Okej, bilo bi interesantno u početku, puca na sve strane, ali i to dosadi. Mora biti neki balans. Zamisli da svi igraju kao Liverpool i Southampton recimo, pošto je to isti fazon.
Hvala bogu na jednom Seanu Dycheu.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.