Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ole tezi stilu koji je posve drugciji spram onog sto forsira Allegri.
Tu vec imas jasan naglasak na tempo, (polu)kontre te neka tri nevjerovatno brza igraca uz strasne bekove.
U toj konstelaciji nama treba profil - svjeziji Mata, a bas msm kako ce Argentinac fenomenalno popuniti tu rolu.
U vrhu dva driblera te Labilni u liniji sa pomenutim su garant za nekakav spektakl.
Tu vec imas jasan naglasak na tempo, (polu)kontre te neka tri nevjerovatno brza igraca uz strasne bekove.
U toj konstelaciji nama treba profil - svjeziji Mata, a bas msm kako ce Argentinac fenomenalno popuniti tu rolu.
U vrhu dva driblera te Labilni u liniji sa pomenutim su garant za nekakav spektakl.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Premekan igrac, ako je i istina uopste da se radi na transferu...
Mata 2.0...
Bojim se da ga engleska fizicki ne unisti, mislim pozitivno je da je igrac sa vicom u igri sto mislim da u ovom trenutku fali Unitedu uprkos Pogbi.
Mislim, ja razumijem, jer uprkos tome sto je Lukaku masno placen i sto je jos uvijek izuzetno mlad, nacin na koji United treba da igra i ono sto se prikazuje na pripremama jasno govori da on nema mjesta. Brzi, direktniji i agilniji igraci prolaze u danasnji vakat, a to Lukaku nije, a i Mourinho je zaglavio u 2000-tim. Da se razumijemo gotivan momak, jako mi je drag, borben i pozrtvovan, ali njemu treba na krilu Beckham kako bi razliku pravio.
Naravno ako je sve uopste tacno, ako i ostane opet imas taj nazovi plan b u vidu bunarenja uvijek, ali igra dugim loptama je vec pomalo izumrla....
Mata 2.0...
Bojim se da ga engleska fizicki ne unisti, mislim pozitivno je da je igrac sa vicom u igri sto mislim da u ovom trenutku fali Unitedu uprkos Pogbi.
Mislim, ja razumijem, jer uprkos tome sto je Lukaku masno placen i sto je jos uvijek izuzetno mlad, nacin na koji United treba da igra i ono sto se prikazuje na pripremama jasno govori da on nema mjesta. Brzi, direktniji i agilniji igraci prolaze u danasnji vakat, a to Lukaku nije, a i Mourinho je zaglavio u 2000-tim. Da se razumijemo gotivan momak, jako mi je drag, borben i pozrtvovan, ali njemu treba na krilu Beckham kako bi razliku pravio.
Naravno ako je sve uopste tacno, ako i ostane opet imas taj nazovi plan b u vidu bunarenja uvijek, ali igra dugim loptama je vec pomalo izumrla....
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Vrijeme ce pokazat ....da ne bude bas ko Mata ....a vredi 1oo + mil s ogromnom platom ....prosle sezone na toj poziciji 5 golova i 5 asistencija....ja skromno za nekog koga smatraju supetstarom ....
Slazem se ali me sada totalno zbunjuje Bruno Fernandes. Navodno smo i taj transfer dogovorili, doduse vijesti su potvrdjene prije ove eksplozije oko Dybale pa se mozda sada odustane od Brune.
Dybalu bi bila grehota gurati na krilo jer je magija na AMFu. Jedino da dodje i Fernandes pa da onda on igra nekog krilnog napadaca ili desnog veznog sto je najcesce u, Portugalu i radio.
Ne znam, nekako mI prelazni rok AWB, James, Maguire, Bruno i Dybala zvuci presavrseno...
Dybalu bi bila grehota gurati na krilo jer je magija na AMFu. Jedino da dodje i Fernandes pa da onda on igra nekog krilnog napadaca ili desnog veznog sto je najcesce u, Portugalu i radio.
Ne znam, nekako mI prelazni rok AWB, James, Maguire, Bruno i Dybala zvuci presavrseno...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ako je to jedini nacin da se rijesimo Lukakua onda super. Prvu stvar sto ce morati u englezskoj uradti je nositi vece stucne jer ovdje kolju u nekim duelima. Znam da su mu brojevi losi proslje sezone ali prije toga svaku sezonu su mu solidni.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Da, ali od svih tih igrača ja sam najzagrijaniji za Brunu, i ne bih volio da zbog Dybale njegov transfer izvisi. Mada, Di Marzio reče da je to skoro pa gotovo...Rooney88 je napisao/la:Slazem se ali me sada totalno zbunjuje Bruno Fernandes. Navodno smo i taj transfer dogovorili, doduse vijesti su potvrdjene prije ove eksplozije oko Dybale pa se mozda sada odustane od Brune.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Rekao je ali prije ovog ludila oko Dybale, moguce da United sada odustane od Brune.
Vidjet cemo, mislim da bi bruno bio najbolji na desnom krilu sto bi znacilo da najnormalnije mogu igrati on i Dybala.
Ali opet sve zavisi od ovog deala sa Juventusom. Pisemo o formacijama a transfer Dybale ionako daleko od gotovog.
Vidjet cemo, mislim da bi bruno bio najbolji na desnom krilu sto bi znacilo da najnormalnije mogu igrati on i Dybala.
Ali opet sve zavisi od ovog deala sa Juventusom. Pisemo o formacijama a transfer Dybale ionako daleko od gotovog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
A kako to da Burno moze igrati desno krilo ???
Mislim onako gledano kroz prizmu priprema, po meni je James desno krilo a Martial lievo za pocetak sezone, a Brunu sam vidio kao CM-a
Mislim onako gledano kroz prizmu priprema, po meni je James desno krilo a Martial lievo za pocetak sezone, a Brunu sam vidio kao CM-a
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Neznam kako se kaze na nasem ali ima izraz "smokescreen" mozda je sva ova prica oko Dybale "smokescreen" da Sporting smanji ocekivanja za novac jer znamo da Sportingu trebaju pare, stvarno nerazumijem sto bi Juve htjeo Lukaku'a.
....Manchester United fan since 1993....
Jednostavno,igrao jejr desno krilo masu puta za Sporting kao i za repku.collector je napisao/la:A kako to da Burno moze igrati desno krilo ???
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Meni ne izgleda kao krilo jbg pa ga ne mogu upakovat tu, mislim realno mimo tekmi Portugala sporting i nisam nesto pratio, pa mozda ja nisam ni relevantan, ali eto vidjet cemo...Rooney88 je napisao/la:Jednostavno,igrao jejr desno krilo masu puta za Sporting kao i za repku.collector je napisao/la:A kako to da Burno moze igrati desno krilo ???
Kraj prelaznog roka za engleze je svakako blizu, liga pocinje za 10 dana, pa je sigurno da ce biti svega do kraja.
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Prema svim raspolozivim informacijama, Bruno nije krilo niti ce ikad biti. Ima zavidno pocetno ubrzanje ali ne i tempo da to izdrzi niti kolekciju driblinga potrebnih za, krilima specificne prodore.
Mozes ga staviti po strani ali si dobio cistu Matinu rolu.
Sto se tice taktickih varijacija, tu je izgleda prilicno prilagodljiv a nije mu strano ni napraviti kvalitetan tackling.
Glede poredjenja, rekao bih neka verzija Oscara iz mandata Chelsea.
Mozes ga staviti po strani ali si dobio cistu Matinu rolu.
Sto se tice taktickih varijacija, tu je izgleda prilicno prilagodljiv a nije mu strano ni napraviti kvalitetan tackling.
Glede poredjenja, rekao bih neka verzija Oscara iz mandata Chelsea.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bruno je više ta 8, a Dybala je najbolji iza napadača, mada je to sa njima dvojicom u ekipi onda preofanzivno, jer znajući Pogbu i njegovu defanzivu tu onda ostaje McT kao neka opcija nazad da im čuva leđa, na matića i ne računam ozbiljno je je on već za penzije. Trebali smo iskorisiti priliku i ići po ovog iz Evertona Gueyea kao zamjenu za Andera, jer će tu baš faliti takav profil.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne znam, ovo za Dybalu nisam uopšte oduševljen ako ima istine u toj priči. Više je razloga za to.
Prvo, izgleda da ga praktično tjeraju iz kluba, dakle on sam nije previše zagrijan za prelazak u United (Di Maria vol. 2). Drugo, iako mislim da je dobar igrač, ja i dalje nemam pojma koja je to njegova prava pozicija i gdje bi to on uopšte u Unitedu igr'o, pogotovo u ovom sistemu koji se uigrava (Di Maria vol. 2). Treće, (skupi) Argentinac je, a znamo Unitedovo iskustvo sa njima (da ne nabrajam sve, ali Di Maria je svakako tu opet
).
Također, zvuči mi nerealno da se realizuju sva tri navedena (velika) transfera u tako kratkom roku, jer nije puno ostalo do početka sezone/kraja prijelaznog roka.
Prvo, izgleda da ga praktično tjeraju iz kluba, dakle on sam nije previše zagrijan za prelazak u United (Di Maria vol. 2). Drugo, iako mislim da je dobar igrač, ja i dalje nemam pojma koja je to njegova prava pozicija i gdje bi to on uopšte u Unitedu igr'o, pogotovo u ovom sistemu koji se uigrava (Di Maria vol. 2). Treće, (skupi) Argentinac je, a znamo Unitedovo iskustvo sa njima (da ne nabrajam sve, ali Di Maria je svakako tu opet

Također, zvuči mi nerealno da se realizuju sva tri navedena (velika) transfera u tako kratkom roku, jer nije puno ostalo do početka sezone/kraja prijelaznog roka.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Sarrifufna
Ljubimac je svih nas Juventina, da ne budem licemjeran do kraja, ali vrijeme mu je za promjenu. Bit ce ga zanimljivo gledati u EPL, iako mislim da nije prirodni fit za tu ligu, ali vidjet cemo. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Opasno mi smrdi ovo "guranje" Dybale Unitedu od strane Juvea
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Odbio vas navodno
Izvor
Pa nije bas
Il Corriere dello Sport apre con una news di calciomercato: "Clamorosa risposta di Marotta alla Juve: Inter su Dybala". In taglio alto, un approfondimento sui calciatori italiani ceduti all'estero. Poi, altre notizie di mercato su Roma, Lazio e Fiorentina
Il Corriere dello Sport apre con una news di calciomercato: "Clamorosa risposta di Marotta alla Juve: Inter su Dybala". In taglio alto, un approfondimento sui calciatori italiani ceduti all'estero. Poi, altre notizie di mercato su Roma, Lazio e Fiorentina
Znaci odlicna vijest zar ne? Ipak je on neko ko stagnira i tesko da moze uspjeti u Engleskoj. Ili ide mijenjanje price?jelle je napisao/la:Odbio vas navodno

Dybala ili Bruno ce biti do kraja, ja bih ipak pokusao prije sa Dybalom kada bolje razmislim. Mada vidim da je vecina za Brunu. Dobrodosao pa koji god.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.