Slažem se , pa nece valjda 2 put titulu osvojiti na gol razlikurambo16 je napisao/la:možda se vrati City-u za onu titulu protiv QPR-a pa vidimo obrnut scenarij.....ko će ga znat'

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Slažem se , pa nece valjda 2 put titulu osvojiti na gol razlikurambo16 je napisao/la:možda se vrati City-u za onu titulu protiv QPR-a pa vidimo obrnut scenarij.....ko će ga znat'
naftaši su...ko će znat kakva im je srećaSuki46 je napisao/la:Slažem se , pa nece valjda 2 put titulu osvojiti na gol razlikurambo16 je napisao/la:možda se vrati City-u za onu titulu protiv QPR-a pa vidimo obrnut scenarij.....ko će ga znat'
Ma ja ba, pustio mu Howard da da gol.OTNYS_YNWA je napisao/la:Najvise motiva je imao Howard, to se vidjelo.
Postavljanje na sredinu kod prvog gola Aguera, a ne pokrivanje prve stative i onaj refleks mrtvog Brus Lija kod drugog gola su pobijedili.
ma bjaz na svoj pdf sa najbolji klubom,napdacem,odbranom,golmanom itdQUARTERBACK je napisao/la:Ma ja ba, pustio mu Howard da da gol.OTNYS_YNWA je napisao/la:Najvise motiva je imao Howard, to se vidjelo.
Postavljanje na sredinu kod prvog gola Aguera, a ne pokrivanje prve stative i onaj refleks mrtvog Brus Lija kod drugog gola su pobijedili.
Liverpool's Brendan Rodgers promises six of best signings next season ( Guardian ).
Nemoj ba matere ti..MoR je napisao/la:Počelo je.
Howard puštao, igrači Evertona puštali, publika navijala za City. Urota.
Dobra stara skauzerska tema.
nema potrebe za generaliziranjem, po meni je recimo Everton igrao super, ali nisu imali srece, i namjerili su se na boljeg protivnika. To je to. Te gluposti oko pustanja u engleskom fudbalu su smijesne. A hoce li giggs ostati sef, ili ce doci lvg? Nadam se da ostaje rayan, pa cete i iduce sezone biti za qrac.MoR je napisao/la:Počelo je.
Najrealniji forumaš na temi uz feruackeey je napisao/la:nema potrebe za generaliziranjem, po meni je recimo Everton igrao super, ali nisu imali srece, i namjerili su se na boljeg protivnika. To je to. Te gluposti oko pustanja u engleskom fudbalu su smijesne. A hoce li giggs ostati sef, ili ce doci lvg? Nadam se da ostaje rayan, pa cete i iduce sezone biti za qrac.MoR je napisao/la:Počelo je.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
posteno receno...fera je napisao/la:ne treba kriviti everton mi smo sami titulu izgubili protiv chelsea nije niko drugi kriv. mislim da cemo prije mi kiksati u naredne dvije utakmice nego city. al u svakom slucaju treba biti zadovoljan jeste da smo glupo izgubili titulu, al ipak liverpool je u piatnju tesko je i zamisliti nas kao prvaka engleske, ipak pred pocetak sezone bi svi bili zadovoljni i cetvrtim mjestom.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 5 gostiju.