FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
kako ironično od strane moderatora ovog portala !
[youtube][/youtube]
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
-
- Kontakt:
Nije ovo nista strašno..cemo tolika kuknjava 

Steta i zalosno je u kakvim uslovima se radi
Vedrija strana je sto niko nije povrijedjen i sto nije jos veca materijalna steta jer koliko vidim tribina je ostala citava
Vedrija strana je sto niko nije povrijedjen i sto nije jos veca materijalna steta jer koliko vidim tribina je ostala citava
Thomas Müller - Fußballgott
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ove slike svakako bole, ali ipak ovo ima i neku pozitivnu stranu, konačno ćemo vidjeti bagare ispred stadiona aBd.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://video.tvsa.ba/pages/play/" onclick="window.open(this.href);return false;
Željeznicar za život cijeli !
Pa moraju se pitari radovat evo im prilike da zarade za malo vise od virsle
..
Ovo sikariranje izmedzu nas i njih je prisutno desetljecima i ne znam cemo nervoza?? Danas oni nas juce i prekosutra mi njih i zdrao
..
Ovo je ja mislim samo "dobro" za nas. Morat ce se nesto raditi na Grbavici eh sad u kolikom obimu ostaj da se vidi. Nego koliko uzimaju pitari za lopatanje?? Valja onaj snijeg sa terena iznijet??

Ovo sikariranje izmedzu nas i njih je prisutno desetljecima i ne znam cemo nervoza?? Danas oni nas juce i prekosutra mi njih i zdrao

Ovo je ja mislim samo "dobro" za nas. Morat ce se nesto raditi na Grbavici eh sad u kolikom obimu ostaj da se vidi. Nego koliko uzimaju pitari za lopatanje?? Valja onaj snijeg sa terena iznijet??

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
sta hoces ti!THC je napisao/la:kako ironično od strane moderatora ovog portala !
AMAR OSIM!!!
hocel dolaziti iko u 14h dole da pomogne , i hoce li biti visak lopata ?
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
Ne dao Bog da se desilo kakva tragedija kao ManU pa da se i tad mogu nasladjivati
Zato smo tu i gdje jesmo u kurcu
Zbog ovogoa domace klubove mozete gledati jake samo na manageru uz editor
Sportski rivalitet je u redu al ovo vec prelazi granice
Najgore sto se jave neke ovce da provociraju koje jos furaju pramenove u 2012

Zato smo tu i gdje jesmo u kurcu
Zbog ovogoa domace klubove mozete gledati jake samo na manageru uz editor
Sportski rivalitet je u redu al ovo vec prelazi granice
Najgore sto se jave neke ovce da provociraju koje jos furaju pramenove u 2012
Thomas Müller - Fußballgott
Treba biti realan i reci da se tribina morala ocistiti, mnogo jace i bolje kostrukcije su popustile pod snijegom nego sto je bila ova na zapadu.Neko je jednostavno trebao da razmislja o ovome nije dovoljno svake godine samo ocistiti travnjak.Klasicna neodgovornost i to je to.Da su trazili od navijaca da se ocisti sad bi bila cista a ne na zemlji.
Mene situacija podsjeca na pocetak rata kad Kradziceve bebe likuju sto gori Grbavica vraticemo se jaci kao i uvijek.
Mene situacija podsjeca na pocetak rata kad Kradziceve bebe likuju sto gori Grbavica vraticemo se jaci kao i uvijek.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Neka vas molim vas eno i twenetu se rusi tribina pa sta.. ovo je po meni dobro konacno da vise se nesto pocne radit...jel u redu tribina i dole svlacionice? Trebalo bi trofeje na sigurno odnijet
svlačionice nisu oštećene puno, možda i nisu nikako, koliko sam Bukija jutros razumio, a mislim da je i tribina uredu, dakle, samo krov je oštećen, ako neko bolje zna, neka me demantujenime_tm87 je napisao/la:Neka vas molim vas eno i twenetu se rusi tribina pa sta.. ovo je po meni dobro konacno da vise se nesto pocne radit...jel u redu tribina i dole svlacionice? Trebalo bi trofeje na sigurno odnijet
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima li kakvo ciscenje organizovano i ako ima kada

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Realno ono je bilo sve sem trbine, bez uvrede. Sad cete sigurno dobiti bolju trbinu nego sto je bila. Jbg steta al tome je kriva drzava a i vasa uprava. Mogli su davno pokrenuti akciju ciscenja.
Sto se tice debila koji provociraju. Debila ima na obje strane. Isto kad se nesto lose desi Sarajevu odmah krenu komentari da covjeku pozli. Ne obazirite se na maloumne komentare. Uvijek ce debila biti na svim stranama.
Sto se tice debila koji provociraju. Debila ima na obje strane. Isto kad se nesto lose desi Sarajevu odmah krenu komentari da covjeku pozli. Ne obazirite se na maloumne komentare. Uvijek ce debila biti na svim stranama.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
jesi se to preselio u SaHamo je napisao/la:Ima li kakvo ciscenje organizovano i ako ima kada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Samo smo tebe cekali da nas tjesis.adnan_hzsa je napisao/la:Realno ono je bilo sve sem trbine, bez uvrede. Sad cete sigurno dobiti bolju trbinu nego sto je bila. Jbg steta al tome je kriva drzava a i vasa uprava. Mogli su davno pokrenuti akciju ciscenja.
FKŽ !
Nista specijalno. Nije se ni srusio krov, samo iskrivio. Nadam se da ce vam uprava odustati od ideje da se ovo popravlja, vec napraviti tribinu nanovo, jer bi sve ostalo bilo bacanje para. Ne znam sto se nervirate oko komentara, k'o da tek sad vidite da zivimo u zaostalom drustvu. Nek je sa srecom i malo pomozite klubu i izlopatajte ovo.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.