FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ne znam šta je vama ovde toliko loše.
Prvo poluvrijeme da, u drugom poluvremenu konstantni pritisak i stvaranje dovoljnog broja šansi i da se izjednači,a i da se okrene.
Šta očekujete na terenu natopljenom kišom i blatu, da svake minute napravimo po šansu? Uz sve to sudija naklonjen domaćinu,koji su znalački uzeli barem 7-8 minuta valjajući se po terenu.
Jedini krivac što smo ovdje ostali bez bod(ova) su raspoloženi Lakić i sudija što nam je počistio očigledno čist gol.
Ne jedite gov.na bezveze.
Prvo poluvrijeme da, u drugom poluvremenu konstantni pritisak i stvaranje dovoljnog broja šansi i da se izjednači,a i da se okrene.
Šta očekujete na terenu natopljenom kišom i blatu, da svake minute napravimo po šansu? Uz sve to sudija naklonjen domaćinu,koji su znalački uzeli barem 7-8 minuta valjajući se po terenu.
Jedini krivac što smo ovdje ostali bez bod(ova) su raspoloženi Lakić i sudija što nam je počistio očigledno čist gol.
-
- Kontakt:
Jednostavno ne znamo igrat na postavljenu odbranu.
Danas je Boljevic trebao igrat umjesto Cvete jer u ovim utakmicama ne ocekujes tranziciju po ovakvom terenu.
Katastrofa od pripreme utakmice i pojedinih igraca.
Jelicu naj.ebem ti se familije za sudjenje i sjeckanje igre
Nemamo napadaca i danas se vidjela ta boljka
Danas je Boljevic trebao igrat umjesto Cvete jer u ovim utakmicama ne ocekujes tranziciju po ovakvom terenu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vidiš ovog stručnjaka, Bijeljina mu selo od 110.000 stanovnika..

Tunovic je smece od covjeka, koji nije u stanju da vodi firmu od 25 ljudi, gdje je posao vec razrađen, a ne jednog Želju. Slika govori samo o kakvom se karakteru radi...
Zadnja izmjena: oljez, dana/u 05 okt 2025, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nemamo nazalost Jaganjacu i Rakicu treba jos vremenaitatabisine je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:02Jednostavno ne znamo igrat na postavljenu odbranu.
Potencijal su, ali nam sad fali golgeter, a Konings to nije
Treba nam investitor i pare da bi bili konstatni
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sve se slazem.NoDi80 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:56avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:55Dobro drugo poluvrijeme na bunker i valjanje, ybg nedovoljno golman se razbranio..
Ali raduje igra i kreiranje šansi na bunker u odnosu na domaće utakmice protiv Radnika i Rudara.
Idemo dalje.
VTŽ!![]()
Tako je
Takojer treba leci da je losa postvka bila u prvom
Bezveze smo izgubili utakmicu
Oni svoje dali mi fulali.
Drugo poluvrijeme pristojno a prvo baš loše.
Idemo dalje, dobiti Posušje kuci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Hrammm1921
- Kontakt:
Imali smo dovoljno prilika u drugom pol za 1:1 , fali ovoj ekipi nesto, ne znam, izgledamo bas naivno u nekim situacijama, ove ubacaje sa strane i korneri isto pioniri..
Realno desna strana nije postojala veći dio utakmice. Zbog Lagumdžije je sve poremetio. Vezni moraju biti: 6.Erik,8.Milošević 10. Madžid.
Realno je bilo x, al nekad ovako, nekad onako. I teren je njihov, gdje se nismo najbolje snašli. Koningsu se zahvaliti u januaru, ne ide, nije to to. Odemo dobiti posušje.
Trebamo izvježbati da ne ulazimo u offside na.
Realno je bilo x, al nekad ovako, nekad onako. I teren je njihov, gdje se nismo najbolje snašli. Koningsu se zahvaliti u januaru, ne ide, nije to to. Odemo dobiti posušje.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nije katastrofa nikakva danas. Najlosiji dio je sto smo psihički uzasno reagovali na primljeni gol. Ova ekipa je solidna u presingu,vrhunska u tranziciji. U posjedu na postavljenu odbranu smo tanki. Na momente je to danas malo bolje izgledalo,ali dok to skroz ne dignemo utakmice kao sto je ova danas ce nam se stalno ponavljati. Negdje cemo uzeti bodove,negdje ne.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:02Ja ne znam šta je vama ovde toliko loše.
-
- Kontakt:
Slazem se od rijeci do rijeciavalPacidoroP je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:02Ja ne znam šta je vama ovde toliko loše.
Vrlo naivna igra
Dobar si momak aktivirao se neki dan..
Sto se tice utakmice, dosta bolje gostovanje nego neke druge utakmice, steta zbog stvorenih sansi u drugom. Ofsajd ne treba ni komentarisati, povukli liniju, vratili igraca, dok je lopta u toku fascinantno. Sjeckanje igre za svako malo, uzas. Milosevic najbolji na terenu, rezultat ne ide u prilog ali ne mogu reci da sam nezadovoljan.
Fk Željezničar.
Nije katastrofa, ali je lose sto smo protiv Radnika x2 Rudara, Sloge i Posusja od mogucih 16 bodova, uzeli 6 bodova. Ne treba zaboraviti da smo odigrali odlicne tranzcije protiv Zrinje, Pitara i Borca ali sve 3 smo igrali kuci i sad gostujemo svima..nemamo igru nikakvu na postavljenu obranu, danas je bio los teren pa eto ali ove druge utakmic su bile jako lose predstave sto se tice nas nas, a i Siroki na stranu sudenje, ako se gleda samo mec bilo je lose.
Bravo uocio so najveci razlog za porazbablaz1 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:14Realno desna strana nije postojala veći dio utakmice. Zbog Lagumdžije je sve poremetio. Vezni moraju biti: 6.Erik,8.Milošević 10. Madžid.
Igrali smo sa tri vezna i bez jedog krila, a radnik je zabilazio sredinu terenea i napdao nas po krilima
Ne znam na osnovu cega je to ideja bila, jer radnik cijelo prvestvo napada preko krila
Bjeze bukvalno iz sredine brzim pasovima na strani ili sutaju direktno na gol, ali sigurno ne razvlace loptu po sredini
Cim su je usao konings poceli smo ih razvlaciti sa svih starana, a ulazak boljevica je jos vise uspostavio nasu terensku dominaciju
Nazalost bez gola..
Glavu gore idemo dalje po nove pobjede
Ostali paccino, azuro, bhsport, imekorisnicko slazem se sa
svima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 okt 2025, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Očekivan ishod. Radnik nam ove sezone ne odgovara ni najmanje i s njima se nećemo bodova naosvajati
Ali dobro, čim padnemo na 4', 5. mjesto, sudije će nas ponovo ostaviti na miru.
Bitno je da ekipa do tada ne klone. Pa ko zna.
Đaba, jbg prvenstvo je takvo, 10 ekipa je i sve su utakmice na nož, pa ćemo vidjeti kako ćemo u svemu tome snaći.
Nemam nekih očekivanja u ovoj sezoni ali se potajno nadam da bi smo mogli napasti kup.
U prvenstvu je bitno da držimo priključak za vodećim, toliko možemo i trebali smo to ispoštovati.
Ali dobro, čim padnemo na 4', 5. mjesto, sudije će nas ponovo ostaviti na miru.
Bitno je da ekipa do tada ne klone. Pa ko zna.
Đaba, jbg prvenstvo je takvo, 10 ekipa je i sve su utakmice na nož, pa ćemo vidjeti kako ćemo u svemu tome snaći.
Nemam nekih očekivanja u ovoj sezoni ali se potajno nadam da bi smo mogli napasti kup.
U prvenstvu je bitno da držimo priključak za vodećim, toliko možemo i trebali smo to ispoštovati.
-
- Kontakt:
GLAVU GORE! Protiv ovih stvari se ne može.
Idemo se odmoriti pa Posušje!
Idemo se odmoriti pa Posušje!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Moramo uzeti ove 3 sto nam dolaze ako mislimi gore ostajati
Posusje kuci
Rudar u Prijedoru
Velez kuci
9bodova pod moranjem
Posusje kuci
Rudar u Prijedoru
Velez kuci
9bodova pod moranjem
Postaviti stvari da mi objektivno nismo za borbu na titulu. To je realnost I to treba prihvatiti. Da ima mjesta za napredak ima, a sve je stvar kako ce se raditi u buducnosti, kakva pojacanja ce biti.Azzuri je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:29Nije katastrofa, ali je lose sto smo protiv Radnika x2 Rudara, Sloge i Posusja od mogucih 16 bodova, uzeli 6 bodova. Ne treba zaboraviti da smo odigrali odlicne tranzcije protiv Zrinje, Pitara i Borca ali sve 3 smo igrali kuci i sad gostujemo svima..nemamo igru nikakvu na postavljenu obranu, danas je bio los teren pa eto ali ove druge utakmic su bile jako lose predstave sto se tice nas nas, a i Siroki na stranu sudenje, ako se gleda samo mec bilo je lose.
Ovo danas osim prvog poluvremena, dosta dobro. Dosta smo sansi napravili, imali dobrih suteve Al nije islo.
Malo buni postavka u prvom poluvremenu, kakva God zamisao je bila nije dobro izgledalo.
Nema sta, sudjenje je bilo OPET na jednu stranu ali nismo ni mi bili pravi. Radnik vidno nahajcan kao sto ce biti i protiv svakog tima (osim Borca) koji se priblizi vrhu.
Steta za propustene prilike ali isto tako mogli smo primiti par golova. Na kraju se svodi na to da je Radnik ipak zasluzeno pobijedio, sretno, spretno, kako god pobijedili su.
Da imamo jscu ekipu koje moze dominirati na ovakvim utskmicama tek tad bi se vidjelo kakvo sudjenje imamo. Ovako se probuce sve kroz nejednak kriterij sto se svi pocinju i navikavati i pripremati tekme na taj nacin sto je porazno za nase klubove koje smatramo "velikanima BH nogometa". Negdje propustis svirati faul, negdje das zuti pa na grublji star za suprotnu ekipu pustis prednost fol i ne das karton. Na sve to smo navikli. Ali ja gledam danas igracki, nismo imali srece da udje sto je prije ulazili i sta je tu je, prvenstvo.ide dslje.
Po meni izmjene neke kasno napravljene, a neke nisu ni uradjene.
Trupe je ispadao danas i trebao je ranije biti zamijenje. Ali Odinaka koji je usao nije nista bolje od Trupea odigrao. Neke izmjene su mislim kasno dosle a nije mi jasno zasto Vini nije zamijenio Cvetu bar u 70min kad smo poceli igrati na kontre.
Steta za propustene prilike ali isto tako mogli smo primiti par golova. Na kraju se svodi na to da je Radnik ipak zasluzeno pobijedio, sretno, spretno, kako god pobijedili su.
Da imamo jscu ekipu koje moze dominirati na ovakvim utskmicama tek tad bi se vidjelo kakvo sudjenje imamo. Ovako se probuce sve kroz nejednak kriterij sto se svi pocinju i navikavati i pripremati tekme na taj nacin sto je porazno za nase klubove koje smatramo "velikanima BH nogometa". Negdje propustis svirati faul, negdje das zuti pa na grublji star za suprotnu ekipu pustis prednost fol i ne das karton. Na sve to smo navikli. Ali ja gledam danas igracki, nismo imali srece da udje sto je prije ulazili i sta je tu je, prvenstvo.ide dslje.
Po meni izmjene neke kasno napravljene, a neke nisu ni uradjene.
Trupe je ispadao danas i trebao je ranije biti zamijenje. Ali Odinaka koji je usao nije nista bolje od Trupea odigrao. Neke izmjene su mislim kasno dosle a nije mi jasno zasto Vini nije zamijenio Cvetu bar u 70min kad smo poceli igrati na kontre.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin i 53 gosta.