FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Jeste primjetili da je i Coutinho igrao?
Nisam ni ja.
Nisam ni ja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako popravi to sto si rekao, onda nemamo bolji duo na sredini od Thiaga i Kimmicha. Nadam se da je ovo veceras bila losa noc i da ce biti bolji ostatak. Skoro je poklonio gol Chelseaju, onaj nonsalantni pas oko 70te minute kad se Mount prepao i opucao preko gola... nisam zadovoljan s njim nikako, ocekujem puno vise.Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:47Ne moze Tolisso. Za ovo sto igramo nam treba stabilnost u veznom redu, u vidu posjeda. Tolisso nije tako dobar s loptom i ne trazi loptu kao Kimmich. Kod njega je dobro sto on konstantno trazi loptu, kao i Thiago. U nekim varijacijama jedino jos Javi moze to iznijeti sa Thiagom. Goretzka i Tolisso nisu takvi veznjaci, oni idu u defanzivnijim varrijantama. Kimmich mora popraviti taj osjecaj za prostor i kao sto si rekao protivnicke igrace oko sebe. Takodjer, mora biti okretniji i brze se rjesavati lopte. Da li moze, vidjet cemo.
Ali ako nastavi igrati ovako, sporo razmislja, ne gleda nista oko sebe i sve sto smo naveli, to ce nas kostati u jacim utakmicama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jes ovaj kimmich se uzdigo, ako te trener posalje na beka ima da igra beka. lik veze nema u centru i samo smeta thiagu ( iako nisam njegov ljubitelj sad vidim da lik nije kriv)
boateng perfektan nocas
muller babo igre, ima ga svugdje
comana brate poslati negdje na odmor il da bude ko sto treba zdrav ili ga ne vracati nikad vise
boateng perfektan nocas
muller babo igre, ima ga svugdje
comana brate poslati negdje na odmor il da bude ko sto treba zdrav ili ga ne vracati nikad vise
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Znam, i mene nervira ta sporoca u okretu, u opazanju gdje protivnik stoji u usporedbi s njim. Ta prilika je rezultat sablona, fino je to Mount predvidio gdje ce odigrati Kimmich, a ovaj nije ni gledao da li je protivnik tu. Vjerujem da ce se vise i truditi kada bude vise trebalo, rast ce i samopouzdanje, a i uigrat ce se vise do tada.harden je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:51
Ako popravi to sto si rekao, onda nemamo bolji duo na sredini od Thiaga i Kimmicha. Nadam se da je ovo veceras bila losa noc i da ce biti bolji ostatak. Skoro je poklonio gol Chelseaju, onaj nonsalantni pas oko 70te minute kad se Mount prepao i opucao preko gola... nisam zadovoljan s njim nikako, ocekujem puno vise.
Ali ako nastavi igrati ovako, sporo razmislja, ne gleda nista oko sebe i sve sto smo naveli, to ce nas kostati u jacim utakmicama.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Lijepa pobjeda,sad lagano to privesti u Minhenu kraju.
Steta za Comana, mada vidi se da ima strah da ide u dribling 1 na 1 a sigurno bi uzimao Alonsa jer je dosta brzi.Dosta los danas , ali opet bolje sto vise zdravih igraca radi sirine kadra,nadam se da nije duzi izostanak.
Lewa fenomenalan u skoku,gradjenju i kontroli lopte, konacno je zabio u Knockout fazi nakon 8 tekmi.Thiago sjajan,kao i Muller koji koliko god nekad los bio to nadomjesti presingom i borbenoscu,mada je danas bio dobar steta one precke.Boatenga je Flick dosta popravio kada uzmemo u obzir kakav je bio kada je igrao kod Kovaca.
Davies je stvarno zvijer sa onakvom snagom brzinom i borbenoscu za svojih 19 god,svaka cast Hasanu na dovodjenju,Alaba dobar.Kimmich mora biti okretniji na poziciji sestice.Gnabry definitivno igrac kojeg nema i kojeg ne ide al kada procepi ne staje sto pokazuje i protiv Totenhama i Chelsea u LP.
Pavard nije imao neku partiju, moze on i bolje.
Coutinho i Tolisso solidni , mada Cou moze bolje,sjajan igrac koji ima problem sa svojom psihom.
Sad se okrenut susretu sa Schalkeom u DFB kupu i osigurat polufinale aBd.
Ugodnu noc svim Bavarcima uz nadu da im se malo ublazila bol za 19.05.2012.god.
Steta za Comana, mada vidi se da ima strah da ide u dribling 1 na 1 a sigurno bi uzimao Alonsa jer je dosta brzi.Dosta los danas , ali opet bolje sto vise zdravih igraca radi sirine kadra,nadam se da nije duzi izostanak.
Lewa fenomenalan u skoku,gradjenju i kontroli lopte, konacno je zabio u Knockout fazi nakon 8 tekmi.Thiago sjajan,kao i Muller koji koliko god nekad los bio to nadomjesti presingom i borbenoscu,mada je danas bio dobar steta one precke.Boatenga je Flick dosta popravio kada uzmemo u obzir kakav je bio kada je igrao kod Kovaca.
Davies je stvarno zvijer sa onakvom snagom brzinom i borbenoscu za svojih 19 god,svaka cast Hasanu na dovodjenju,Alaba dobar.Kimmich mora biti okretniji na poziciji sestice.Gnabry definitivno igrac kojeg nema i kojeg ne ide al kada procepi ne staje sto pokazuje i protiv Totenhama i Chelsea u LP.
Pavard nije imao neku partiju, moze on i bolje.
Coutinho i Tolisso solidni , mada Cou moze bolje,sjajan igrac koji ima problem sa svojom psihom.
Sad se okrenut susretu sa Schalkeom u DFB kupu i osigurat polufinale aBd.
Ugodnu noc svim Bavarcima uz nadu da im se malo ublazila bol za 19.05.2012.god.
Zadnja izmjena: Pirkehzsa, dana/u 26 feb 2020, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Prema očekivanjima prolaz ste lako riješili. Tipovao sam na 1-4, ispalo je još i bolje.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ispao je debil lik bas, odavno nisam gluplji crveni vidio. Bas iz nemoci onako, frustracija.
Debil je uvijek i bio, kao što je i prosječan igrač njegov domet je Sunderland, Bolton i tako te ekipe, ali eto posložile se neke kockice Chelsea stagnira zadnjih par godina pa tako i igra za Chelsea.
Bavarci čestitke trenutno ste level iznad nas.
Bavarci čestitke trenutno ste level iznad nas.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Upravo gledam snimak meca i pitam se koja je svrha pokretanja VAR tehnologije ako se onako ociti penal ne svira? 
Muller igra sjajnu polusezonu i to sve zahvaljujuci Flicku koji je kako se da primijetiti u zivot vratio i Boatenga.

Muller igra sjajnu polusezonu i to sve zahvaljujuci Flicku koji je kako se da primijetiti u zivot vratio i Boatenga.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nerminovic
- Kontakt:
Nemojte zaboraviti tekmu kad smo protiv Reala igrali sa Jamesom, Tolisso i Thiagom...to je znaci ubijalo u gostima, ne sjecam se kad sam zadnji put gledao onaku dominacju u sred Madridaharden je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:51Ako popravi to sto si rekao, onda nemamo bolji duo na sredini od Thiaga i Kimmicha. Nadam se da je ovo veceras bila losa noc i da ce biti bolji ostatak. Skoro je poklonio gol Chelseaju, onaj nonsalantni pas oko 70te minute kad se Mount prepao i opucao preko gola... nisam zadovoljan s njim nikako, ocekujem puno vise.Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:47Ne moze Tolisso. Za ovo sto igramo nam treba stabilnost u veznom redu, u vidu posjeda. Tolisso nije tako dobar s loptom i ne trazi loptu kao Kimmich. Kod njega je dobro sto on konstantno trazi loptu, kao i Thiago. U nekim varijacijama jedino jos Javi moze to iznijeti sa Thiagom. Goretzka i Tolisso nisu takvi veznjaci, oni idu u defanzivnijim varrijantama. Kimmich mora popraviti taj osjecaj za prostor i kao sto si rekao protivnicke igrace oko sebe. Takodjer, mora biti okretniji i brze se rjesavati lopte. Da li moze, vidjet cemo.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sad niti imamo tako spremnog Tolissoa ni Jamesa da odigra tako box to box veznjaka sto je jednom u zivotu uspio, a najveca razlika je sto sad na klupi ne sjedi Jupp.
A da je tu utakmicu to funkcionisalo odlicno, slazem se.
A da je tu utakmicu to funkcionisalo odlicno, slazem se.
- Nerminovic
- Kontakt:
Tolisso je meni solidan igrac mada su ga povrede syebale itekako...facinantno je kako se Davies za ovako kratko vrijeme uspio da se usteli na poziciju beka, jednom me tako trener stavio na istu poziciju i nisam znao gdje da udaram a evo Davies roka na najvecoj sceni
Da mi je samo znati kako mali igra na svoju prirodnu poziciju 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemojmo zaboraviti da smo u tom mecu u Madridu od strane Jamesa imali mnogo motivisanog igraca, zeljnog osvete i ja kraju se igrao iznad svojih mogucnosti.
Tolisso je igrao sjajan mec do onog kratkog dodavanja do Ulreicha kada se ovaj prepao Benzeme i tada nam je bio kraj.
Definitivno su tada svi igrali srcem i preko svojih mogucnosti.
Ove godine bi mogli imati dosta slicnu situaciju, Flick je trener koji sa igracima stvara prijateljske odnose a to se da primijetiti ja terenu.
Samo da nam se sudi posteno a vidim VAR je ocito besmislen kada je Bayern u pitanju.
Coman je navodno ok, valjda samo bol i ne bi trebao pauzirati vise od 7 dana.
Tolisso je igrao sjajan mec do onog kratkog dodavanja do Ulreicha kada se ovaj prepao Benzeme i tada nam je bio kraj.
Definitivno su tada svi igrali srcem i preko svojih mogucnosti.
Ove godine bi mogli imati dosta slicnu situaciju, Flick je trener koji sa igracima stvara prijateljske odnose a to se da primijetiti ja terenu.
Samo da nam se sudi posteno a vidim VAR je ocito besmislen kada je Bayern u pitanju.
Coman je navodno ok, valjda samo bol i ne bi trebao pauzirati vise od 7 dana.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kaze Rummenige Flicku, evo ti poklon za rodjendan, tu je olovka a olovkom se moze svasta napisati.

-
- Kontakt:
Najbolja Thiagova partija... S loptom i prema naprijed nikad nije bio sporan al sad je i defenzivno bio fantastičan. Ono kad je dobio žuti karton na kraju 1 poluvremena i spriječio kontru je ono što mu je nedostajalo.effe_sa je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:41Thiago je baš onako odigrao kako se poželit može. Povezivao je redove, dijelio lopte, diktirao tempo, a sjajno se kretao, trčao, borio, dobivao duele. Naravno Gnabry, Lewandowski, Davies i Müller sjajni, kao što većina reće, ali ne treba zaboraviti spomenuti i Boatenga koji je odigrao jako dobru partiju, dosta je lopti izbio, dosta se puta sjajno postavljao.
Po Kimmichu nešto ne bi previše udarao, jeste me nervirao s par čudnih, glupih, pogrešnih pasova (pogotovo onaj jedan zamalo fatalan) ali i dosta je trčao i dosta rupa zakrpio.
Coman mi je bio najgori, usput povreda nije ozbiljna, samo par dana pauze.
Ali definitivno bi mi u ovom trenutku Perišić igrao umjesto Comana, šteta što je ozlijeđen i on.
Ono što nam nedostaje je Coman u top formi, nekako mi je puno opasniji na desnoj strani a gnabry na lijevoj te veća probojnost na desnoj strani, Pavard je odlican igrac ali vjerujem da bi sa javiem u vezi kimmichom na beku dobili još 30 posto i prema naprijed i prema natrag.
Steta zbog povrede comana, uči će goretzka koji je isto super međutim vjerojatno će u tom slučaju morati muller da preseli na desnu stranu a i veceras smo mogli vidjeti kako je muller kao riba u vodi kad je na poziciji polu napadača
Po meni je samo stvar forme, ovi koji su flopnuli ili sinoc nisu bili na nivou je malo stvar taktike, a malo loše forme. Svaki napad sinoć je išao po lijevoj strani, tri gola su zabili po lijevoj strani, vjerovatno su Flick i ekipa vidjeli da je Celzi na tom dijelu jako slab. A generalno na toj strani su nam igrači u formi, pa je i logično zbog čega je svaki napad išao preko te strane.
Kimih je veznjak, univerzalni fudbaler neupitnog fudbalskog kvaliteta, pravi primjer njemačkog fudbalera, on može igrati na beku ali grijeh je takvog igrača staviti na beka i ograničiti ga kao što je sinoć bio ograničen Pavard, danas nijedna ekipa na svijetu ne može ulaziti u toliki rizik da oba zadnja beka igraju u napadu, tako da mislim da je Pavard sinoć sa razlogom bio ograničen kao defanzivni bek. Mogu se složiti da nisu u dobroj formi Kimich, Pavard i Coman. Za prvu dvojicu mogu naći opravdanje, ali za trećeg nikako. Coman je više van forme od kako je u Bayernu nego što je u formi. Njegove povrede su dokaz njegove nespremnosti i više se postavlja pitanje koliko uopšte taj momak može i da li je on na nivou Bayerna.
Sinoć odlična igra, posebno drugo poluvrijeme. Prvo poluvrijeme nekako u grču, nervozno, nisu mogli loptu primiriti, bježala lopta i slično. Drugo poluvrijeme se pokazalo koliko je Bayern zapravo bolji od Čelzija i sličnih ekipa, po meni niti jedan igrač Čelzija koji je sinoć igrao, ne bih imao mjesta ni na klupi u Bayernu kamoli u prvih 11. To dovoljno govori koliki je kvalitet na strani Bayerna.
Thiago konačno odličan, ali baš odličan. Boateng odličan, Fonzi je stvarno nevjerovatan, koliko su igrači Čelzija fizički inferiorni u odnosu na njega, pa čak i neki igrači Bayerna, nevjerovatno kako s lakoćom obavlja sve zadatke na terenu.
Mislim da nema puno mjesta da se negativno kritikuje, pogotovo kad znamo da smo već sve u prvoj utakmici riješili, vidjet ćemo ko će od ostalih timova pitanje prolaska riješiti u prvoj utakmici.
Kimih je veznjak, univerzalni fudbaler neupitnog fudbalskog kvaliteta, pravi primjer njemačkog fudbalera, on može igrati na beku ali grijeh je takvog igrača staviti na beka i ograničiti ga kao što je sinoć bio ograničen Pavard, danas nijedna ekipa na svijetu ne može ulaziti u toliki rizik da oba zadnja beka igraju u napadu, tako da mislim da je Pavard sinoć sa razlogom bio ograničen kao defanzivni bek. Mogu se složiti da nisu u dobroj formi Kimich, Pavard i Coman. Za prvu dvojicu mogu naći opravdanje, ali za trećeg nikako. Coman je više van forme od kako je u Bayernu nego što je u formi. Njegove povrede su dokaz njegove nespremnosti i više se postavlja pitanje koliko uopšte taj momak može i da li je on na nivou Bayerna.
Sinoć odlična igra, posebno drugo poluvrijeme. Prvo poluvrijeme nekako u grču, nervozno, nisu mogli loptu primiriti, bježala lopta i slično. Drugo poluvrijeme se pokazalo koliko je Bayern zapravo bolji od Čelzija i sličnih ekipa, po meni niti jedan igrač Čelzija koji je sinoć igrao, ne bih imao mjesta ni na klupi u Bayernu kamoli u prvih 11. To dovoljno govori koliki je kvalitet na strani Bayerna.
Thiago konačno odličan, ali baš odličan. Boateng odličan, Fonzi je stvarno nevjerovatan, koliko su igrači Čelzija fizički inferiorni u odnosu na njega, pa čak i neki igrači Bayerna, nevjerovatno kako s lakoćom obavlja sve zadatke na terenu.
Mislim da nema puno mjesta da se negativno kritikuje, pogotovo kad znamo da smo već sve u prvoj utakmici riješili, vidjet ćemo ko će od ostalih timova pitanje prolaska riješiti u prvoj utakmici.
Definitivno treba probati produziti ugovor sa Thiagom...Davies je fenomen..malac je zvijer..na stranu onaj prodor i asistencija za gol Lewe..nego u dvije situacije gdje sustize Mounta u kontri..Hasi kapa do poda
Ma strasbi su svi bili
Lewa boze kakv igrac strasno svaki pokret na mjestu dvije asistencije gol kapa do poda
Ganabry meni jedan od drazih igraca sjajno igra u zadnje vrijeme a golovi djeluje tako lako... Steta za onaj volej
MULLER ponovo stari boze kako ga je lijepo gledati u ovakvim izdanjima bavarski kralj
DAVIES ma nevjerovatan je volio bih ga vidjeti na winger poziciji mislim da bi biondtrasan i tu kad se vrati alaba na beka
Tiago kimich boa svi starsno sad lagano revans odradit opet pobjedot i nasaviti tako do finala
Lewa boze kakv igrac strasno svaki pokret na mjestu dvije asistencije gol kapa do poda
Ganabry meni jedan od drazih igraca sjajno igra u zadnje vrijeme a golovi djeluje tako lako... Steta za onaj volej
MULLER ponovo stari boze kako ga je lijepo gledati u ovakvim izdanjima bavarski kralj
DAVIES ma nevjerovatan je volio bih ga vidjeti na winger poziciji mislim da bi biondtrasan i tu kad se vrati alaba na beka
Tiago kimich boa svi starsno sad lagano revans odradit opet pobjedot i nasaviti tako do finala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.