Jučer očajno tipovanje sa moje strane
Donati - Lama 2 @ 1.40
Garcia-Lopez - Mannarino TR 3:0 @ 1.83
Mayer - Gabashvili 2 @ 2.20
Seppi - Monaco 1 @ 2.20
Lajovic - Zopp TR 3:0 @ 1.83
Sock - Johnson 2 @ 2.10
Lama u životnoj formi, igra odlično, ostvario je veliki napredak i mislim da Donati ne bi trebao predstavljati problem za njega iako zna biti dosta neugodan.
Garcia-Lopez također pokazuje da vrlo dobro zna da igra tenis i protiv najboljih na svijetu, namučio je Novaka, pomeo Wawrinku, i Mannarino teško da ima neke šanse sa obzirom kakav je na zemlji.
Gabashvili talentovan shotmaker, uzivanje je gledati njegov tenis, protiv Mayera sigurno ima dosta šansi, nije Mayer nepremostiva prepreka, jos ako krenu neforsirane greške, ovo Gaba dobija.
Monaco nista posebno, prosao Pouillea u 1. kolu, ne igra previse ofanzivno, Seppi na iznenađenje izbacio Giralda sa laganih 3:0, u duelu dva dosta slicna igrača, prednost dajem Seppiu.
Zopp? On je tu došao samo da uzme pare za nastup u 1. rundi, Haas mu je predao kod vodstva od 5:2, tako da ova neocekivana sreća za Zoppa donosi Lajovicu lagani prolaz dalje. Odigrao je možda i meč karijere protiv Delbonisa, odličnog zemljaša, isprašio ga je sa 3:0, dominantan na terenu, i Zopp ne bi trebao bolje proci.
Duel dva Amerikanca, obojica loši na zemlji, prednost dajem Johnsonu zbog boljeg servisa, ostatak njihove igre je tu negdje, i mislim da ce Johnson. ako bude koncentrisan doci, do pobjede.