Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ima zato u premieru.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- fanatic1991
- Kontakt:

cisto da se sta odigra
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ja sam ovdje odigrao 12, prije nekad sam naletio na nesto slicno ovako, odigram x na bas veliki ulog i gost uzme 3-0.Mislim da je ovo samo navlakusa,fanatic1991 je napisao/la:Dva X koja nema na wwinu u ponudi![]()
EDIT
Lanciano - Cittadella ce biti na lajvuvidicemo kvotu
![]()
- fanatic1991
- Kontakt:
@Arhitekt mislim da ce Palermo biti X i ova druga bi trebala
Ali ova druga mi je "sumnjivija" xD
Da nije off topic evo jedan tiketic

Da nije off topic evo jedan tiketic

Can i have yours?
Can i have yours?
fixator je napisao/la:Đoković - Čilić OVER 3.5 seta DA @ 3.25
Znaci Marin je juniorski pobjednik rolangarosa i ja to postujem, oni su se sreli do sada 8 puta i sve je bio beton, i ovo je prvi put da igraju na zemlji, Djokovic uvjerljiv do dsada ali i Cilic od Andujara i Kamkea izgubio samo 1 set.
Zadnji put su se sreli u Indian Wellsu i mec je poceo tako sto je Djokovic izgubio 1 set, mislim da mu i danas moze uzeti jedan set.
-----------------------------------------------------
i jedan prijedlog za koji mislim da je vrlo izgledan:
Muguruza G. – Schmiedlova 1 @ 1.35
pratim "kukuruzu" i mogu reci da vrlo dobra igracica iako ne volim igrat zenski tenis, obje su otpuhale sestre williams, a ove godine su se srele u australiji i bilo je 2:0 za Muguruzu (6:3,6:3)
i prijedlozi bez analize:
Berdih -Bautista OVER 3.5 seta DA @ 1.50
SuarezNav(h-5,5) – Townsend 2 @ 1,65
Semper Fidelis

Ne stigoh, pa ću ovo
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
jedva ali bitno da je prošlozgmiky je napisao/la:M.Čilić-N.Đoković Čilić uzima set 2.60
Marin sigurno uzima set Novaku 2.60 i to igram jače, osjeća se dobro, spreman je i napaljen ko puška tako da bi Novak mogao imati velikih problema, mislim da Marin uzima prvi set.
M.Čilić-N.Đoković 1 20.00
ovaj bezobrazni koef moram probati, nije Marin toliki telac da bi stavili na nekog tenisača ovaj koef, a očekujem loš dana Noleta i ne bi me iznenadilo da izgubi meč pa onda manji ulog na pobjedu Marina i 3-0 Marin isto mali ulog.
Go Marin idemo po prvi set a dalje šta bude
nije pet setova ali odoše na 50+zgmiky je napisao/la:isner i robredo bi mogli odigrati jedan u pet setova uz pobjedu krakana s kapicom
jako dobra ponuda sutra al obično kad tako kažem bude fijasko pa nemojte pratiti, onako prijateljski savjet
- fanatic1991
- Kontakt:
WINNfanatic1991 je napisao/la:
cisto da se sta odigra
Can i have yours?
Can i have yours?
Bari-Novara 4+ 2.75
ulog jači, zadnje kolo, Bari i Novara igraju bitnu utakmicu i očekujem golove na obje strane
ulog jači, zadnje kolo, Bari i Novara igraju bitnu utakmicu i očekujem golove na obje strane
BiH - Obala Slonovace 2 2,95
All inn !
All inn !
UCD Dublin-Bray oba daju i 3+ 2.00
probati i 1/2 28 i 2/1 29 i 5+ 5.10
znaju igrati golijade i prelaze, ne mora da će večeras biti išta od toga ali valja pokušati
probati i 1/2 28 i 2/1 29 i 5+ 5.10
znaju igrati golijade i prelaze, ne mora da će večeras biti išta od toga ali valja pokušati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 30 maj 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Moze li Sassari izeti 1.cetvrtinu protiv Milana?,, nesto me vuce, a kvota dpbra 2,70,, ako ih krenu trice moglo bi biti svega
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
gonzales je napisao/la:Moze li Sassari izeti 1.cetvrtinu protiv Milana?,, nesto me vuce, a kvota dpbra 2,70,, ako ih krenu trice moglo bi biti svega
Bravo Sassari,, fini novci se uzeše za 15 minuta
- fanatic1991
- Kontakt:
Jbg ako nista ljungiskile udjefanatic1991 je napisao/la:Örebro - Djurgården gg(1.7) gg3+(2.2) 3+ (1.85)
Djurgarden u zadnjih 5 meceva ni jednom nije isao preko golove..... Dok su medjusobno nerijetko isli preko tako da ocekujem barem gg
Ljungskile - Värnamo gg(1.6) 3+(1.6) Na wwinu nema gg3+ za ovaj par :/ Pa ako igrate negdje drugo slobodno oprobajte
Ako gledamo medjusobni omjer ova 2 tima mozemo vidjeti da su u zadnjih 5 meceva 4 puta dosla gg3+ Pa sto ne bi i danasVrijedi probati....
Sretno Ako neko odigra)
Can i have yours?
Can i have yours?
BiH - Obala Slonovače pm2 4.13arelinho je napisao/la:BiH - Obala Slonovace 2 2,95
All inn !
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
na osnovu cega molim vasceze je napisao/la:BiH - Obala Slonovače pm2 4.13arelinho je napisao/la:BiH - Obala Slonovace 2 2,95
All inn !
Semper Fidelis
BIH - OS keca ko kuca
mirzatele je napisao/la:Rudy Fernandez 13.5 manje
Premier
Vuce povredu jos od F4,veceras lagan zadatak za Real protiv Zaragoze,ne bi trebao puno igrati,tu su Carrol,Llull,Sergio,Draper,Darden..Trebao bi dati manje od ovih 13
ipak nikako ne igra,steta
Uozbiljite se malo,,
Dakle ovako,, Obala Slonovace ce imati posjed lopte minimum 55%,, mi u posljednje 3 utakmice dali samo 1 gol,
atmosfera u timu nije bas najbolja,, nema Zukanovica, Bicakcic ne igra, eh sad koliko mi tu mozemo pitanje je sad??
Moje misljenje je da ce Obala Slonovace dati gol,, dali su i Belgijancima 2 u prijateljskom mecu, a Belgija je jaca od nas, trenutno.
Dakle ovako,, Obala Slonovace ce imati posjed lopte minimum 55%,, mi u posljednje 3 utakmice dali samo 1 gol,
atmosfera u timu nije bas najbolja,, nema Zukanovica, Bicakcic ne igra, eh sad koliko mi tu mozemo pitanje je sad??
Moje misljenje je da ce Obala Slonovace dati gol,, dali su i Belgijancima 2 u prijateljskom mecu, a Belgija je jaca od nas, trenutno.
Za Slonove ne igraju Yaya i Žervo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.