FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne pricajte gluposti i ne povezujte ovu situaciju sa donacijama i slicno.
Ko zeli donirati nesto ima milion nacina na za to. Pun grad centara za skupljanje pomoci.
Nemojte ovu tuznu situaciju koristiti da bi nekoga nagovarali da samo radi toga dodje na utakmicu.
Naravno da bi bilo bolje da je utakmica recimo u 19 ili 20h ali, Boze moj.
Ko zeli da dodje, snaci ce se.
Ja radim do 17h, ali cu nekako uspjeti valjda izaci sa posla pola sata ranije.
Ko zeli donirati nesto ima milion nacina na za to. Pun grad centara za skupljanje pomoci.
Nemojte ovu tuznu situaciju koristiti da bi nekoga nagovarali da samo radi toga dodje na utakmicu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bra'o majstore..pisac je napisao/la:Ne pricajte gluposti i ne povezujte ovu situaciju sa donacijama i slicno.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma normala ba. Pisac
Svi koji nisu spreceni da dođu bi trebali biti na tekmi. Dosta raje nece moci zbog posla, skole itd Al svi ostali bi morali biti na Kosevu.
Sve ispod 10.000 je sramota.
Svi koji nisu spreceni da dođu bi trebali biti na tekmi. Dosta raje nece moci zbog posla, skole itd Al svi ostali bi morali biti na Kosevu.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Nek si ti nama ziv i zdravHordas Doboj je napisao/la:Ma normala ba. Pisac![]()
Ma nije problem sto se poziva raja da dode na tekmu to je ok i treba sto vise da dode,a ustvari pravim navijacima je vazan trofej.Kup treba da je prvi motiv za dolazak na utakmicu,a kao sto rece PISAC ima hiljadu drugih nacina da se pomogne tim ljudima.
Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
pisac je napisao/la:Nek si ti nama ziv i zdravHordas Doboj je napisao/la:Ma normala ba. Pisac![]()
Suti
Vamos Rajvosa!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Evolution87
- Kontakt:
Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje razlog!
Svi na Kosevo, igra Saraj'vo !
Svi na Kosevo, igra Saraj'vo !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Burberry46
- Kontakt:
23.05.2007 smo titulu uzeli a sad 23.05.2014 abd kup i zato SVI na Kosevo!

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Preživili smo, a sad idemo po KupHordas Doboj je napisao/la:pisac je napisao/la:Nek si ti nama ziv i zdravHordas Doboj je napisao/la:Ma normala ba. Pisac![]()
Sve ispod 10.000 je sramota.![]()
![]()
Suti, Doboj je jos katastrofa. Ali nije vise kriticno, hvala Bogu.
Vamos Rajvosa!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ovo fakat ruzno izgleda 
Evolution87 je napisao/la:
Nego momci na vama je da napravite spektakl tokom proslave, a citam zadnje postove niste nesto optimisticni
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
lafomamone
- Kontakt:
Nece biti nikakvog spektakla zbog dobro poznatih razloga, trofej je ionako vec osvojen, ovo ce biti utakmica revijalnog karaktera bez gostujucih navijacaNego momci na vama je da napravite spektakl tokom proslave, a citam zadnje postove niste nesto optimisticni
-
bordobijeli
- Kontakt:
ljudi nece biti neka velika fešta to je svima jasno a i normalno je pola Bosne je polavljeno ima i stradalih nije neko vrijeme da se fešte prave .treba doci u sto vecem broju i proslaviti osvajanje kupa dostojanstveno .ove provokacije tipa vadi te se na poplavu i zbog toga nece biti publike ,takvim debilima uopšte ne odgovarajte .aBd bice u ovim narednim godinama podosta trofeja i prilike za slavlje .pozz bordo braco
Ma smijesno mi je pricat o proslavi poslije ove elementarne nepogode koja je zahvatila nasu BIH.
Jednostavno cemo odigrat utakmicu, malo proslavit sa igracima i to je sve, nista specijalno.
Jednostavno cemo odigrat utakmicu, malo proslavit sa igracima i to je sve, nista specijalno.
04.10.2009 !!
-
fcsforever
- Kontakt:
Praviti neko slavlje poslije tekme jednostavno NE IDE. Pola zemlje devastirano sa nekih 30 mrtvih...ne ide nikako. Neka bude extra navijanje i to je sasvim dovoljno.
Moze ovo 30 mrtvih al kad još jednu nulu dodaš, Doboj ima najviše samo se ne smije u javnost sa tačnim brojem...fcsforever je napisao/la:Praviti neko slavlje poslije tekme jednostavno NE IDE. Pola zemlje devastirano sa nekih 30 mrtvih...ne ide nikako. Neka bude extra navijanje i to je sasvim dovoljno.
Kup, Kup, Kup je naš !
Bice festa u Elementu poslije utakmice,cijeli Element rezervisan,malo guzonje da proslave,a navijaci...ma **** navijacebordobijeli je napisao/la:ljudi nece biti neka velika fešta to je svima jasno a i normalno je pola Bosne je polavljeno ima i stradalih nije neko vrijeme da se fešte prave .treba doci u sto vecem broju i proslaviti osvajanje kupa dostojanstveno .ove provokacije tipa vadi te se na poplavu i zbog toga nece biti publike ,takvim debilima uopšte ne odgovarajte .aBd bice u ovim narednim godinama podosta trofeja i prilike za slavlje .pozz bordo braco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.