cisto da se sta odigra

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja sam ovdje odigrao 12, prije nekad sam naletio na nesto slicno ovako, odigram x na bas veliki ulog i gost uzme 3-0.Mislim da je ovo samo navlakusa,fanatic1991 je napisao/la:Dva X koja nema na wwinu u ponudi![]()
EDIT
Lanciano - Cittadella ce biti na lajvuvidicemo kvotu
![]()
fixator je napisao/la:Đoković - Čilić OVER 3.5 seta DA @ 3.25
Znaci Marin je juniorski pobjednik rolangarosa i ja to postujem, oni su se sreli do sada 8 puta i sve je bio beton, i ovo je prvi put da igraju na zemlji, Djokovic uvjerljiv do dsada ali i Cilic od Andujara i Kamkea izgubio samo 1 set.
Zadnji put su se sreli u Indian Wellsu i mec je poceo tako sto je Djokovic izgubio 1 set, mislim da mu i danas moze uzeti jedan set.
-----------------------------------------------------
i jedan prijedlog za koji mislim da je vrlo izgledan:
Muguruza G. – Schmiedlova 1 @ 1.35
pratim "kukuruzu" i mogu reci da vrlo dobra igracica iako ne volim igrat zenski tenis, obje su otpuhale sestre williams, a ove godine su se srele u australiji i bilo je 2:0 za Muguruzu (6:3,6:3)
i prijedlozi bez analize:
Berdih -Bautista OVER 3.5 seta DA @ 1.50
SuarezNav(h-5,5) – Townsend 2 @ 1,65
jedva ali bitno da je prošlozgmiky je napisao/la:M.Čilić-N.Đoković Čilić uzima set 2.60
Marin sigurno uzima set Novaku 2.60 i to igram jače, osjeća se dobro, spreman je i napaljen ko puška tako da bi Novak mogao imati velikih problema, mislim da Marin uzima prvi set.
M.Čilić-N.Đoković 1 20.00
ovaj bezobrazni koef moram probati, nije Marin toliki telac da bi stavili na nekog tenisača ovaj koef, a očekujem loš dana Noleta i ne bi me iznenadilo da izgubi meč pa onda manji ulog na pobjedu Marina i 3-0 Marin isto mali ulog.
Go Marin idemo po prvi set a dalje šta bude
nije pet setova ali odoše na 50+zgmiky je napisao/la:isner i robredo bi mogli odigrati jedan u pet setova uz pobjedu krakana s kapicom
jako dobra ponuda sutra al obično kad tako kažem bude fijasko pa nemojte pratiti, onako prijateljski savjet
WINNfanatic1991 je napisao/la:
cisto da se sta odigra
gonzales je napisao/la:Moze li Sassari izeti 1.cetvrtinu protiv Milana?,, nesto me vuce, a kvota dpbra 2,70,, ako ih krenu trice moglo bi biti svega
Jbg ako nista ljungiskile udjefanatic1991 je napisao/la:Örebro - Djurgården gg(1.7) gg3+(2.2) 3+ (1.85)
Djurgarden u zadnjih 5 meceva ni jednom nije isao preko golove..... Dok su medjusobno nerijetko isli preko tako da ocekujem barem gg
Ljungskile - Värnamo gg(1.6) 3+(1.6) Na wwinu nema gg3+ za ovaj par :/ Pa ako igrate negdje drugo slobodno oprobajte
Ako gledamo medjusobni omjer ova 2 tima mozemo vidjeti da su u zadnjih 5 meceva 4 puta dosla gg3+ Pa sto ne bi i danasVrijedi probati....
Sretno Ako neko odigra)
BiH - Obala Slonovače pm2 4.13arelinho je napisao/la:BiH - Obala Slonovace 2 2,95
All inn !
na osnovu cega molim vasceze je napisao/la:BiH - Obala Slonovače pm2 4.13arelinho je napisao/la:BiH - Obala Slonovace 2 2,95
All inn !
mirzatele je napisao/la:Rudy Fernandez 13.5 manje
Premier
Vuce povredu jos od F4,veceras lagan zadatak za Real protiv Zaragoze,ne bi trebao puno igrati,tu su Carrol,Llull,Sergio,Draper,Darden..Trebao bi dati manje od ovih 13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.