English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ne možeš pratiti Engleski fudbal, a da ne voliš Blackburn.
Mislim ne simpatišem ja npr Leeds, ali normalno da više volim gledati njih u PL nego yebeni Burnley ili Brighton.
Mislim ne simpatišem ja npr Leeds, ali normalno da više volim gledati njih u PL nego yebeni Burnley ili Brighton.
- Chapman1886
- Kontakt:
zavolio sam wba od nedjelje nadam se da će izboriti ostanak
Samo Sloboda | COYG
i sink
Mitrović is not sick
Loftus-Cheek is not sick
Mitrović is not sick
Loftus-Cheek is not sick
Vakcinisati Big Sema i sve ekipe i nema problema, zar je to tako tesko.. Big Semu duplu dati za svaki slucaj.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Joj cirkusa vise s odgadjanjem u pm
Meni iskreno fale te ekipe poput Blackburna, Middlesbrough, Charltona, Boltona itd. Ti klubovi su davali poseban smek engleskoj ligi.
Blackburn je klub koji je tri puta bio prvak Engleske. Klub za koji je nastupao legendarni Alan Shearer. Covjek koji je prekucavao u Blackburnu pa onda presao u Newcastl i tu nastavio da prekucava.
Ekipa Middlesbrougha ili popularni Boro je 2005/2006 imao bas gotivnu ekipu, sa igracima poput Yakubua, Maccaronea, Viduke, Hasselbainka, Mark Schwarzera, Garath Southgate(sadasnji selektor Engleske). Te sezone dosli do finala tadasnjeg kupa uefa u kojem ih je Sevilja pregazila sa 4:0, a tadasnja ekipa Sevilje bila armirani beton.
U sezoni 2003/04, malo je falilo da se Charlton plasira u ligu sampiona. Da nisu napravili glupost i prodali kljucnog igraca u Celzi mozda bi i izborili nastup u ls, mada treba priznati da su u samom finisu sezone bili u uzasnoj formi tako da je na kraju i 7 mjesto bio uspjeh za njih. U napadu im igrao Paolo di Canio. Ako se ne varam Matt Holland bio kapiten. Jedan od najboljih igraca bio Scott Parker, njega su kasnije i prodali u Celzi. Te sezone su kuci bas razbili Celzi a imena koja su tad igrala za Plavce
Kakvih je sve igraca proslo kroz ovaj Bolton. Finac na golu(nikad mi nije bilo jasno zbog cega se toliko dugo zadrzao u Engleskoj jer je bio bas los golman) i legendarni igraci igraci poput Kevina Nolana, Kevina Daviesa, onda je tu bio i prgavi El Hadji Diouf, Ivan Klasnic, Muamba itd i igraci poput Rodriga(sad igra za Leeds), Alonsa(igrac Celzija), Daniel Staridza, Gary Cahilla, koji su bili mladi i kratko su se zadrzali u ovom klubu..
Hoce li biti odgoda na 2 sedmice za sve ili samo za povlastene ekipitze
Premier League statement: "With low numbers of positive tests across the overwhelming majority of clubs, the Premier League continues to have full confidence in its COVID-19 protocols and being able to continue to play our fixtures as scheduled."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Brzo oni to odradiše
- Chapman1886
- Kontakt:
Uzdravlje
Rezultat cirkusa u režiji premijer lige i lažnog šeika iz mančestera,pritisak javnosti ih je natjerao na ovo da malo sakriju bruku
Samo Sloboda | COYG
Hahaha cirkusa
Odmorio ekipu sad, da bi je umorio kasnije. City je i dalje u svim takmicenjima, oni ce umrijet do kraja sezone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Planirana je pauza u februaru, i mozda im tad daju tu utakmicu, a usput u fa kupu moze igrat s drugim timom, a sad 6. Ako budu igrali ocigledno ce biti u prednosti nad unitedom koji je igrao i sinoc pa za novu godinu i tada s njima. Opet se zeli oletu oduzeti trofej do kog bi sigurno dosao pobjedom protiv cityja.
CPOJ
Do kakvog bi trofeja došao?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.