Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Ova Belma je ruzna ko qrac, vidio sam je na utakmici i syebo se. Razlika je drastična na fb slikama i uzivo kad je vidis, prvo sto sve visi na njoj, drugo sto ima 100 kila pudera što joj daje negdje oko 215 kila spajajuci se sa njenom kilazom,trece dosla na utakmicu i obukla providnu majcu i helanke.
TRIBINE SU ZA NAVIJAČE NE ZA KURVE KOJE TRAŽE JEB.AČE !
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 10 avg 2013, 10:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
- IlPrincipe
- Kontakt:
bravo za boldanogio10 je napisao/la:Ova Belma je ruzna ko qrac, vidio sam je na utakmici i syebo se. Razlika je drastična na fb slikama i uzivo kad je vidis, prvo sto sve visi na njoj, drugo sto ima 100 kila pudera,trece dosla na utakmicu i obukla providnu majcu i helanke.
kujice ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kako ti neko može lajkat sliku a nije ti ni prijatelj a nit imate zajednički?? 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
zato što si stavio na publicadisice je napisao/la:Kako ti neko može lajkat sliku a nije ti ni prijatelj a nit imate zajednički??
Vođa zna.
velahavle i ovaj fbnedim1993 je napisao/la:zato što si stavio na publicadisice je napisao/la:Kako ti neko može lajkat sliku a nije ti ni prijatelj a nit imate zajednički??. na fb se sve može naštimat
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Upratiš malo, samo naslovnice ne možeš promijenit, one su uvijek public
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
prosto je nevjerovatno da se na svaku temu o vjeri nakaci neki ateista (
).
al´ sta znas, mozda je u pravu, ipak je upoznat sa religijom.
ono zna sta je pogresno a sta ispravno.e bas tako sa vjerske stane je pogresno
postedi nas ofucanih komunistickih metoda.vjera je privatna stvar
al´ sta znas, mozda je u pravu, ipak je upoznat sa religijom.
@neutral, evo ga za potpisa."I neka među vama bude onih koji će na dobro pozivati i tražiti da se čini dobro, a od zla odvraćati – oni će šta žele postići"
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Nije sve u sisama 

@Šećo po ko zna koji put objasnio. Zato i kažem da ljudi komentiraju nešto o čemu nemaju pojma.
Facebook je najveće zlo današnjice. Valja za mnoge stvari, no za omladinu ne. Oni ne razmišljaju o posljedicama postavljanjem provokatnivnih i glupih slika. Prije ili kasniej če sazrijeti pa će uvidjeti kako su naivni bili i siguran sam da će se stidjeti svojih postupaka. Kao djeca smo se igrali vani, a ovi se danas igraju onlajn. Međusobna komunikacija ne nestala i sve se vodi na "jesi vidio njen profil, kako je dobra" I o tome se samo priča, o nebitnim stvarima. Narod je zatupljen sa društvenim mrežama. Počeci u BiH je bio dernek gdje je svega i svačega bilo. Svako je htio popularnost neku, a sve se to nastavilo na fb za jedan obični lajk koji nema vrijednost.
Facebook je najveće zlo današnjice. Valja za mnoge stvari, no za omladinu ne. Oni ne razmišljaju o posljedicama postavljanjem provokatnivnih i glupih slika. Prije ili kasniej če sazrijeti pa će uvidjeti kako su naivni bili i siguran sam da će se stidjeti svojih postupaka. Kao djeca smo se igrali vani, a ovi se danas igraju onlajn. Međusobna komunikacija ne nestala i sve se vodi na "jesi vidio njen profil, kako je dobra" I o tome se samo priča, o nebitnim stvarima. Narod je zatupljen sa društvenim mrežama. Počeci u BiH je bio dernek gdje je svega i svačega bilo. Svako je htio popularnost neku, a sve se to nastavilo na fb za jedan obični lajk koji nema vrijednost.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad se sjetim derneka, ja se registrovao samo da mi slike ne budu mutne. Neki rozi BMW mi bio na slici. Pa prije toga mIRC. Napredujemo. 
@Sheyi ko je ova
ima li mala facebook
- Evolution87
- Kontakt:
sheyi pp mi je i dalje prazan 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Znaš kome ćes proslijediti..Evolution87 je napisao/la:sheyi pp mi je i dalje prazan
- Evolution87
- Kontakt:
znam, znam samo cekam njegaNarin je napisao/la:Znaš kome ćes proslijediti..Evolution87 je napisao/la:sheyi pp mi je i dalje prazan
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Evo ovako ovdje 
Kaze da je rodjena Sarajka, al zivi u Grazu.
https://facebook.com/?_rdr#!/ema.herceg ... 1556602938
Može biti , da je fejkSheyi je napisao/la:Evo ovako ovdje
Tako blizu, a tako daleko.
I meni malo baca na fejk profil..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.