Ljudi su imali vecu zelju za pobjedom za razliku od nasih koji su na teren izasli eto reda radi. Ovo im je bila velika skola i nadam se da se ovo vise nikada nece ponoviti.Dylan Dog je napisao/la:Mi ako ne dobijemo Albaniju necemo ni vidjeti tog baraza,tako da smo na ivici ponora,Crna Gora je u puno boljoj situaciji,a naravno da ne mislim da su bolji od nas,ne mislim ja ni za Rumuniju da su bolji od nas pa nas nakantase da valja,onakvo silovanje nisam gledao jos od utamice Hapoel-Zeljeznicar,i dakako da sam "malcice"izgubio povjerenje u ovaj tim.BegAx je napisao/la:I aBd dobijemo Crnu Goru ili Sloveniju u barazu i pobijedimo ih. Sta onda? Cuj Crnogorci boljiDylan Dog je napisao/la:Crna Gora sigurnim korakom ide prema Euru,Srbija i Hrvatska su manje-vise standardni na velikim takmicenjima,Slovenija je i do sada bila uspjesna,a tek ova generacija sa Ilicicem,Matavzem,Bacinovicem ce da rastura,tako da na kraju mi ostasmo najgori skupa sa Makedoncima.
Zalio sam sto igraci poput Bolica,Barbareza nisu nikada nastupili na velikome takmicenju,izgleda da cu zaliti i zbog Hasagica i Spahica![]()
Godine brzo prolaze,svi napreduju,samo mi nazadujemo![]()
Uvijek volimo svoje potcjenjivat' a druge dizati u nebesa.
Sto se tice sutrasnje tekme, vidjet' cemo opet starog Dzeku, Misketa, Spahu, Pjanu & Co na djelu. U to ne sumnjam.