Safet Sušić - Pape

BegAx
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BegAx » 06 jun 2011, 20:51

Dylan Dog je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Crna Gora sigurnim korakom ide prema Euru,Srbija i Hrvatska su manje-vise standardni na velikim takmicenjima,Slovenija je i do sada bila uspjesna,a tek ova generacija sa Ilicicem,Matavzem,Bacinovicem ce da rastura,tako da na kraju mi ostasmo najgori skupa sa Makedoncima.
Zalio sam sto igraci poput Bolica,Barbareza nisu nikada nastupili na velikome takmicenju,izgleda da cu zaliti i zbog Hasagica i Spahica :(
Godine brzo prolaze,svi napreduju,samo mi nazadujemo :(
I aBd dobijemo Crnu Goru ili Sloveniju u barazu i pobijedimo ih. Sta onda? Cuj Crnogorci bolji :lol: :lol: Uvijek volimo svoje potcjenjivat' a druge dizati u nebesa. :roll:
Mi ako ne dobijemo Albaniju necemo ni vidjeti tog baraza,tako da smo na ivici ponora,Crna Gora je u puno boljoj situaciji,a naravno da ne mislim da su bolji od nas,ne mislim ja ni za Rumuniju da su bolji od nas pa nas nakantase da valja,onakvo silovanje nisam gledao jos od utamice Hapoel-Zeljeznicar,i dakako da sam "malcice"izgubio povjerenje u ovaj tim.
Ljudi su imali vecu zelju za pobjedom za razliku od nasih koji su na teren izasli eto reda radi. Ovo im je bila velika skola i nadam se da se ovo vise nikada nece ponoviti.
Sto se tice sutrasnje tekme, vidjet' cemo opet starog Dzeku, Misketa, Spahu, Pjanu & Co na djelu. U to ne sumnjam.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 20:53

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ja se ne slazem sa pricom sabotiranja.Jednostavno takav nam je mentalitet da vazda navucemo usrani gace kraj potoka.
To nam ni Felix ili Mourinho nebi promjenili a kamoli neki drugi.
ima i tog sto se tice naseg balkanskog mentaliteta, al' po mom misljenju igraci su vec drugi put(francuska prvi) ostavili safeta na cijedilu u bukurestu.
Fazon je sto sa tim ostavljaju sami sebe na cjedilu.nakon tog nacina odnosa prema repci i Tulic bi digao ruke od njih.
Pa nek Biblije i Stevanovici ponekad zabiju.
ima ona stara''Ne yebe lijep,vec uporan'' :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2011, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2011, 20:57

harishp je napisao/la: Fazon je sto sa tim ostavljaju sami sebe na cjedilu.nakon tog nacina odnosa prema repci i Tulic bi digao ruke od njih.
nije niko zasluzio ovo sto se desava, a kamoli legenda naseg nogometa. ovi sto pljuju po safetu bi mozda trebali otvoriti oci malo i vidjeti da nije on glavni krivac ovdje. ne koci on rezultate repke.. a to sam odmah i rekao nakon debakla u bukurestu gdje je bilo i vise nego ocigledno tko ustvari koci rezultate!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

nihco

Post Postao/la nihco » 06 jun 2011, 20:58

pape je divan covjek,fudbalska legenda i ne mogfu biti ljut na njega,branio sam ga i kada su kritike bile opravdane ali,jednostavno,poslije debakla u rumuniji , jasno je da covjek ne razumije osnove modernog fudbala ,ne pretjerujem,osnove.
nazalost,covjek nije uvidio da rezerve iz dinama moskve, lokomotiva i makabija, igraci koji 100 metara trce 20 sekundi,"igraci poteza" kakvi vise ne proizvode u modernom fudbalu, ne mogu parirati ozbiljnpo organizovaoj ekipi ,to je uvidio svaki prosjecan poznavalac fudbala, nakon francuske,albanije......
jis je tragicnija njegova ogorcenost na igrace i nespremnost da realno sagleda sopstvene dgreske
Sent from my Commodore 64

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2011, 21:00

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la: Fazon je sto sa tim ostavljaju sami sebe na cjedilu.nakon tog nacina odnosa prema repci i Tulic bi digao ruke od njih.
nije niko zasluzio ovo sto se desava, a kamoli legenda naseg nogometa. ovi sto pljuju po safetu bi mozda trebali otvoriti oci malo i vidjeti da nije on glavni krivac ovdje. ne koci on rezultate repke.. a to sam odmah i rekao nakon debakla u bukurestu gdje je bilo i vise nego ocigledno tko ustvari koci rezultate!
Pa ne moze trener nikad bit bez krivice. Njegovo je da vidi ko nije za repke, i ko ekipu koci namjerno ili tim sto jednostavno ne zna bolje. Mravac nema sta trazit u prvih 11, ali eto stalno igra. Ono sto je napravio kod treceg gola se rijetko vidja na ovom nivou. Ibricic je jos jedan takav igrac. A Muslimovic sta god da radi ne moze dobit pravu priliku, Ibisevic zabije u dvije zadnje utakmice i opet stavi Ibru ispred njega itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 21:04

Eto ok, Mravac ne moze biti standardan u repci.Ali kad pocnes nabrojavati one koji bi mogli zamijeniti ili one koji fakat nece da ga zamjene.Onda nista drugo nego da ti se kosa na glavi digne.
Nasa jedina nada je bila kao biva sredina i eto isto kao biva dobri spicevi.
E kad i to usere sefa i stanicu.Pored takvih bi i Ferguson isti moment prestao lokati od muke.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2011, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2011, 21:06

Cartman je napisao/la: Pa ne moze trener nikad bit bez krivice. Njegovo je da vidi ko nije za repke, i ko ekipu koci namjerno ili tim sto jednostavno ne zna bolje. Mravac nema sta trazit u prvih 11, ali eto stalno igra. Ono sto je napravio kod treceg gola se rijetko vidja na ovom nivou. Ibricic je jos jedan takav igrac. A Muslimovic sta god da radi ne moze dobit pravu priliku, Ibisevic zabije u dvije zadnje utakmice i opet stavi Ibru ispred njega itd.
odbrana nam je ionako u k.urcu. mravac/pandza su tu negdje isti, znaci rupa. za ibricica se slazem, al' valjda je i on ispucao svoj kredit u repki nakon meca u bukurestu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jun 2011, 21:10

Mravac je posebna prica,pa on mi je najgori igrac kojega sam gledao u dresu BiH..dobro,i Sergej Jakirovic mu je jaka konkurencija :mrgreen:
Ne mislim samo na utakmicu protiv Rumunije,jednostavno igrac koji nebi imao mjesta ni u jednoj reprezentaciji koja pretendira da se plasira na Euro..
Al njemu nista ne zamjerim sto se tice borbenosti i ponasanja,korektan momak ali nema kvalitet i sta ces..
Ibricic opet,em je arogantan em nezna,bilo bi mi drago da ga Susic prekrizi..
A kad se sjetim dok je igrao za mladu reprezentaciju,bio mi je najdrazi igrac ,koliko je samo odskakao klasom u toj generaciji :oops:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2011, 21:13

STEVIE je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Pa ne moze trener nikad bit bez krivice. Njegovo je da vidi ko nije za repke, i ko ekipu koci namjerno ili tim sto jednostavno ne zna bolje. Mravac nema sta trazit u prvih 11, ali eto stalno igra. Ono sto je napravio kod treceg gola se rijetko vidja na ovom nivou. Ibricic je jos jedan takav igrac. A Muslimovic sta god da radi ne moze dobit pravu priliku, Ibisevic zabije u dvije zadnje utakmice i opet stavi Ibru ispred njega itd.
odbrana nam je ionako u k.urcu. mravac/pandza su tu negdje isti, znaci rupa. za ibricica se slazem, al' valjda je i on ispucao svoj kredit u repki nakon meca u bukurestu.
Slazem se da nije Pandza neki igrac, ali barem je jak i jednostavno igra. To ce bit vazno protiv ovog tenka Bogdanija. Mravac uz to sto je los igrac, mnogo komplikuje i glumi Beckenbauera. A bolju tehniku ima Hasagic od njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 21:29

Hasagic ima bolju tehniku od 90% nasih reprezentativaca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 21:30

harishp je napisao/la:Hasagic ima bolju tehniku od 90% nasih reprezentativaca.
Da ga pošaljemo u vezni red?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 jun 2011, 21:39

Podržavat ću Papeta dok god je selektor ali ,definitivno je 70% njegove krivice.Nekada mi se učini da zaista zna šta radi aopet nekada kao da nikada u životu nije pogledao igrače.Staviti 5 sporih,presporih puževa u vezni red,može samo tip koji nema žive veze o savremenom fudbalu.Što se tiče Mravca,uvijek se kada gledam tekmu uživo koncetrišem na njega,njegovo kretanje,čitanje igre,pravovremene izlaske i poslije toga nemam 40 dana napretka.Tip je totalno limitiran fudbalskim znanjem,osim volje i želje nema ništa a očigledno je da volha i želja nisu dovoljni.I po meni najvažnije,Pape nema dovoljno hrabrosti da Miske Džeku i ostale tzv.zvjezdice ohladi,i spusti na zemlju,trenutno na njihovim pozicijama sigurno imamo 1-2 igrača koji su u boljoj formi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 21:40

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Hasagic ima bolju tehniku od 90% nasih reprezentativaca.
Da ga pošaljemo u vezni red?
A Sehica na gol?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 jun 2011, 21:40

aqarius je napisao/la:Podržavat ću Papeta dok god je selektor ali ,definitivno je 70% njegove krivice.Nekada mi se učini da zaista zna šta radi aopet nekada kao da nikada u životu nije pogledao igrače.Staviti 5 sporih,presporih puževa u vezni red,može samo tip koji nema žive veze o savremenom fudbalu.Što se tiče Mravca,uvijek se kada gledam tekmu uživo koncetrišem na njega,njegovo kretanje,čitanje igre,pravovremene izlaske i poslije toga nemam 40 dana napretka.Tip je totalno limitiran fudbalskim znanjem,osim volje i želje nema ništa a očigledno je da volha i želja nisu dovoljni.I po meni najvažnije,Pape nema dovoljno hrabrosti da Miske Džeku i ostale tzv.zvjezdice ohladi,i spusti na zemlju,trenutno na njihovim pozicijama sigurno imamo 1-2 igrača koji su u boljoj formi.
a ti brzi su?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 21:47

Plus u boljoj formi.Pola ih iz fildjan lige imaju bolju formu,ali ima jedan mali problemcic.Sto ne znaju.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2011, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 06 jun 2011, 21:47

ako sutra nepobjedi dobit ce otkaz!
BLUE NATION.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 jun 2011, 22:37

Dylan Dog je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
chichak je napisao/la:Treba naglasiti da je Belgija u to vrijeme bila puno jaca od ove sadasnje rumunije i da smo bili ispred jedne turske a sada iza jedne albanije, Ne treba puno pricati o igri dvomeca sa Belgijom,licili smo na nesto,sada nazalost ne licimo ni nasta,zbog koga igraca ili papeta ne znam al znam da smo u qrcu :(

E moj cicak, ti ono nazivas igrom :?:
Ljudi su nas bili stisli u Zenici na kraju, nismo mogli prnut kako treba, i to jos s igracem manje.

Cuj, Belgija bila puno jaca od ove Rumunije, ja ne znam sta pojedini umisljaju, da je ova Rumunija maciji kasalj. Njihova igra nama nikad i nikako ne lezi, pa eto i ovaka "slaba" kakva je danas.
Ova Rumunija na papiru je ispodprosjecna reprezentacija,pa jedino sto zaista nesto vrijedi u njihovome timu su bekovi,i Rat i Sapunaru su igracine,a ostalo-Mutu,koji nije ni sjena onog Mutua u najbolje doba,Marica koji ni u prosjecnome ligasu Stuttgartu ne moze da se izbori da bude standardan u 11,te Torje koji vazi za velikoga talenta..
Pa Dzeko sam vrijedi ko cijeli vezni red i napad Rumunije zajedno..
A Belgija je protiv nas igrala sa igracima poput Vermaelana,Kompanya,,Fellainia,Witsela,Defoura,Hazarda,Dembela..
Sve odreda odlicni igraci,takvih je u timu Rumunije puno manje.
Ovo je bilo objektivno :mrgreen:
Vermaelen igr'o u Ajaxu,kod Belgijaca bio lijevi bek,Kompany mislim da u HSVu ,al' je bio imo tek 22 godine,Hazard tek sad ima 18 godina...Witsel iz Standarda ima 22 sad,a Defour 23...evo vidiš kakvi golobradi mladići i još u nekim x,y timovima, osim Kompanya koji je igr'o u HSV i van Buytena u Bayernu i Fellaini Everton, al' i on je bio premlad i neiskusan.
A Rumuni:Sapunaru-standardan Porto,Goian, isto Palermo,Rat takodje Sahtjor,Mutu Fiorentina...i svi imaju nad 25 godina,pored njih i Torje koji je standardan u D Kijevu (isto veliki klub)..al' zasigurno će napredovati u još veći.
Pored toga broj navijača BH u Belgiji i Rumuniji je neuporediv. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 06 jun 2011, 22:46

kompany i witsel nisu ni igrali prvu tekmu, a hazard tek poluvrijeme... nedo bog da su hazard ili witsel tad bili u formi ko sta su danas... najeli bi se mi mikada i to mnogo... :?
ser del barça es el millor que hi ha !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2011, 22:49

Napredni jesi razradio taktiku pred sutrasnji mec ili imas jos uvijek dilema ?? AL smo napredovali u ovim kvalifikacijama alal nam vera :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 06 jun 2011, 22:49

Jaydoo82 je napisao/la:ako sutra nepobjedi dobit ce otkaz!
Da to mi je velika satisfakcija pored činjenice da AKO IZGUBIMO PONOVO NECEMO NA PRVENSTVO jbg...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.