@muamerc taj toolwitz je sada skinuo.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa to sam sad instalirao što mi je rekao OnlyUnited, skenirao s njim i fix išao.. nije do tog programa.muamerc je napisao/la:Sta ti je ovo ToolWizz...? Vidi to da obrises.MirsoNi je napisao/la:Deinstalirao sam već i eto sve odradio, al opet ništa izgleda.. sve istoOnlyUnited je napisao/la:Deinstaliraj pc sustainer i pc booster ak' vec nisi. Pod toolbars nemas nista nepozeljno.
Hahaha. Pardon.OnlyUnited je napisao/la:Ovaj program skidas pod Download@MajorGeeks a sam proces ce mozda trajati i do pola sata.
@muamerc taj toolwitz je sada skinuo.
Skinuo sam program, čekirao sve, i stavio restart kada završi.. javim se kada završi ovo..OnlyUnited je napisao/la:Ak' sve ovo nije pomoglo imas univerzalni program za vracanje sistema na nivo slican onom nakon reinstalacije. http://www.majorgeeks.com/files/details ... epair.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Skini, pod start repair cekiraj sve i u desnom uglu stavi restart nakon zavrsenog procesa.
Imao sam posla sa slicnim problemom, samo sto je u ovom slucaju izbacivao plavi ekran na mjestu starting windows pri podizanju sistema. Pocelo je restartom (takodjer nakon nestanka struje) i to restart max. dva puta, i onda radi normalno. Nakon toga se poceo cesce restartovati i na kraju doslo do situacije slicne tvojoj.ackeey je napisao/la:Imam problem sa bootanjem. Win 7. Nestalo struje i ne mogu nikako dici sistem, mislio da je rikno disk, pa na frugi hd nabacio sistem i opet isti problem. Znaci, dodje do starting Windows i onda se restartuje. Popravljao i u com promptu boot manager i opet isto. Do sada dsm popravio milion pca, laptopa, ali ovo ne mogu. Ideja?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Adi33, MElloo i 66 gostiju.