Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
13%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
21
34%
4) St.Pauli
13
21%
5) Mainz
9
15%
6) Augsburg
8
13%
7) Union Berlin
2
3%

Ukupno glasova: 61

Semir bvb
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Semir bvb » 07 jun 2012, 20:02

TomaZdravkovic je napisao/la: Mislim da na ovu temu Njemci nemaju sta prigovarati Italijanima jer veca kradja odnosno namjestanja su se desila u Njemackoj pod vodjstvom Ante Sapine and co nego u Italiji al' et'....... I kad smo vec kod te teme Italijani su barem malo sacuvali svoj dignitet i dostojanstvo kaznivsi i procesuiravsi osumnjicenje... I tim cinom su unazadili fudbal koji je u tim trenucima bio najbolji odnosno timovi u Italiji su u tim trenucima bili najjaci prevashodno Juventus i to kaznjavanje vidis i sam dokle je dovelo da je ital. fudbal tek na 3.mjestu iza engleskog i dualistickog spanjolskog...
Zasto u Njemackoj nisu malo sacuvali svoj obraz pa nisu kaznili krive jer nema sanse da bi Sapina and co mogli nesto namjestiti bez dopustenja i znanja klubova.... Zasto nisu kaznili krivce? To samo pokazuje koliko je korumpiran fudbal u Svapskoj...
Živ ti meni bio....Sapina je štimao utakmice 3 i 4 lige i recimo DFB kupa između niželigaša tako što je potplatio recimo jednog štopera i golmana i samo oni su to znali... (njih 2-3)
DOK u Italiji rezultate su štimali klubovi tj. rukovodstvo tj. presjednici klubova i glavešine i svi su igrači znali za to. Velika je razlika između tog da dva igrača iz 3 lige znaju za štimanje (3. Bundesliga) i da cijela ekipa od čelnika pa do igrača iz prve lige znaju za štimanje (Seria A). ;) slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 07 jun 2012, 20:08

Semir bvb je napisao/la: Živ ti meni bio....Sapina je štimao utakmice 3 i 4 lige i recimo DFB kupa između niželigaša tako što je potplatio recimo jednog štopera i golmana i samo oni su to znali... (njih 2-3)
DOK u Italiji rezultate su štimali klubovi tj. rukovodstvo tj. presjednici klubova i glavešine i svi su igrači znali za to. Velika je razlika između tog da dva igrača iz 3 lige znaju za štimanje (3. Bundesliga) i da cijela ekipa od čelnika pa do igrača iz prve lige znaju za štimanje (Seria A). ;) slika
I u Italiji se ''zna'' da je samo jedan covjek ''namjestio'' pa je uprkos tome Juventus izbacen... Znaci jedna ili vise osoba isto ti dodje i svi moraju biti kaznjeni pa tako i ova nova afera u Italiji ako dokazu da je Bonucci namjestio nek ga dobro kazne iako ja navijam za klub gdje on igra...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jun 2012, 20:28

TomaZdravkovic je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: Živ ti meni bio....Sapina je štimao utakmice 3 i 4 lige i recimo DFB kupa između niželigaša tako što je potplatio recimo jednog štopera i golmana i samo oni su to znali... (njih 2-3)
I u Italiji se ''zna'' da je samo jedan covjek ''namjestio'' pa je uprkos tome Juventus izbacen... Znaci jedna ili vise osoba isto ti dodje i svi moraju biti kaznjeni pa tako i ova nova afera u Italiji ako dokazu da je Bonucci namjestio nek ga dobro kazne iako ja navijam za klub gdje on igra...
@Juvetroloko

Taj čovjek je bio jedan od vodećih ljudi u klubu i sasvim je realno bilo očekivati izbacivanje Juventusa u drugu ligu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jun 2012, 21:05

Juventus dovede jednog od najboljih veznjaka Bundeslige za 12 miliona, a poslije Real nudi 100 % više za njega. Toliko o kvaliteti Serie A i Bundes lige. 8-)

Cifre govore da je Bundes liga jača od Serie A, ali zato na tržištu, Bundes liga i dalje gleda u leđa Serie A. U srazu između italijanskih i njemačkih klubova se uglavnom zna pobjednik. Međusobni duel je odlično mjerilo kako stoje stvari. Italijanski prvak igra 1/4 CL, a njemački ne može ni u EL, ali eto nek' bude, Bundes liga je jača od Serie A.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jun 2012, 21:23

GaziHusrevbeg je napisao/la:Juventus dovede jednog od najboljih veznjaka Bundeslige za 12 miliona, a poslije Real nudi 100 % više za njega. Toliko o kvaliteti Serie A i Bundes lige. 8-)

Cifre govore da je Bundes liga jača od Serie A, ali zato na tržištu, Bundes liga i dalje gleda u leđa Serie A. U srazu između italijanskih i njemačkih klubova se uglavnom zna pobjednik. Međusobni duel je odlično mjerilo kako stoje stvari. Italijanski prvak igra 1/4 CL, a njemački ne može ni u EL, ali eto nek' bude, Bundes liga je jača od Serie A.
Vidal je prethodne godine ulazio u posljednju godinu ugovora sa Leverkusenom, tako da Apotekari nisu bili u stanju diktirati cijenu igraca. Sto Juventus ne pokusa dovesti jednog igraca koji ima dugorocan ugovor ?

Ekipa koja se u Bundesligi bori za opstanak utrpa 5 komada prvaku Italije u LP. Sta cemo sada ? Nijemci prethodne tri godine imaju svog predstavnika medju cetiri najbolje ekipe u LP, dok to kod Italijana nije slucaj, a o LE da ne pricamo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2012, 21:26

GaziHusrevbeg je napisao/la:Juventus dovede jednog od najboljih veznjaka Bundeslige za 12 miliona, a poslije Real nudi 100 % više za njega. Toliko o kvaliteti Serie A i Bundes lige. 8-)

Zar vas ima jos koji ste zaludjeni tom mafijaskom ligom? :?
Sve to stoji sto si ti napisao, ali dokle god je Njemacka od strane UEFE priznata kao treca liga, oni su bolji od Italijana. Mozes iznositi jos gro dokaza ali to ti nista ne vrijedi, jer ce mafijasi jos dugo ostati na malom broju ucesnika najelitnijeg takmicenja.
Portugalci vrebaju, mogli bi zabari naci svoje mjesto i na 5 poziciji, a nije iskljuceno da dozivi potpuni ponor pa je i Francuzi prestignu. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 jun 2012, 21:44

Vrtite se uvjek oko iste stvari.

Bundesliga = Bayern Munchen

Kome god spomenete BL,90% ce prvo pomisliti na Bayern. 22 puta prvaci,a slijede ih (ako se nevaram) Mönchengladbach i Dortmund sa po 5 titula. S druge strane jedan Premiership : United 19,Liverpool 18,Arsenal 12... Primera:Real 32,Barca 21,Atletiko 9.... Italija: Juventus 29,Inter i Milan po 18.

Jednostavno,Bayern nikad nije imao pravu konkurenciju u BL i cisto sumnjam da ce je ikad imati. Jednostavno se desi neki blijesak nekog tima i to je to. Wolfsburg prije 4 godine,sada 2 godine zaredom Dortmund . Ovi zadnji cisto sumnjam da ce uspjesti ostati uspjesni. Jer ce puknuti pod pritiskom igraca koji zele otici (Kagawa,Sahin,a mozda u budece i Lewandovski). Kod Bayerna toga nema...nema teoretske sanse nekog igraca kupiti od njih...nema para.

I upravo zbog ovog sta sam rekao o broju titula u BL,igracima nije ova liga zanimljiva. Zato nikada necete moci dovesti top zvijezde tipa Ronaldo,Messi,Ibrahimovic,Hazard...

P.S

I jos jedna stvar...mislite da ce perfekcija BL jednog dana doci na vidjelo i da ce druge lige propasti?? Jel stvarno mislite da ce jedan Platini il neki drugi presjednik Uefe izbaciti iz LP jednog Reala,Uniteda ili Barcelonu zbog nekih 500 mill duga?? Pa da imaju 5 mlrd duga nece ih dirati.

Ovdje ce opet mali klubovi nayebati,dok za velike vaze neka druga pravila. I samim tim,BL NIKADA nece biti najaca liga
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 jun 2012, 21:57

A sta kad bi na celo UEFE dosao neko poput Ulia ili Franca?

Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 jun 2012, 21:57

Blijesak = 2 zaredom nikad suverenije osvojene titule prvaka + nacionalni kup + oboren skoro svaki moguci ligaski rekord. :roll:

Nevjerovatno! :shock: :shock:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jun 2012, 22:48

Omerbavarac je napisao/la:

Zar vas ima jos koji ste zaludjeni tom mafijaskom ligom? :?
Sve to stoji sto si ti napisao, ali dokle god je Njemacka od strane UEFE priznata kao treca liga, oni su bolji od Italijana. Mozes iznositi jos gro dokaza ali to ti nista ne vrijedi, jer ce mafijasi jos dugo ostati na malom broju ucesnika najelitnijeg takmicenja.
Portugalci vrebaju, mogli bi zabari naci svoje mjesto i na 5 poziciji, a nije iskljuceno da dozivi potpuni ponor pa je i Francuzi prestignu. :lol:
Matere ti, znaš li ti čitati? Fino sam napisao da je Bundes liga jača, teška srca to priznajem, ali je jača, samo mi smeta što mnogi forumaši sa podforuma potcjenjuju calcio kao da se radi o Prvoj ligi RS, a ne o 4. ligi svijeta, zato sam i naveo par razloga koji Serie A čine boljom od Bundeslige. Ti si jedan od takvih.

Serie A je bila najjača liga svijeta punih 5 godina, a s obzirom na trenutnu situaciju Bundes liga to nikad neće biti.

Razlika između italijanskih i njemačkih klubova je u tome da italijanski klubovi dok su jaći osvajaju UEFA trofeje, a klubovi iz Bundes lige ne, bilo da su jači bilo da su slabiji.

Vi bolje znate, ali ja koliko se sjećam neki njemački klub nije osvojio neki UEFA trofej već 10 godina, dok su italijanski klubovi uzeli 3 Lige šampiona.

Ovaj skečerski dio tvog posta ću ignorisati. 8-)
amerosm je napisao/la:

Vidal je prethodne godine ulazio u posljednju godinu ugovora sa Leverkusenom, tako da Apotekari nisu bili u stanju diktirati cijenu igraca. Sto Juventus ne pokusa dovesti jednog igraca koji ima dugorocan ugovor ?

Ekipa koja se u Bundesligi bori za opstanak utrpa 5 komada prvaku Italije u LP. Sta cemo sada ? Nijemci prethodne tri godine imaju svog predstavnika medju cetiri najbolje ekipe u LP, dok to kod Italijana nije slucaj, a o LE da ne pricamo.
Koji to još klub pokušava dovesti igrača koji ima ugovor duži od 3 godine!? :roll:

Napisao sam već, džaba njemačkim klubovima finala i polufinala, kad nema trofeja, na kraju se pamte samo pobjednici, a tu je Serie A daleko ispred Bundes lige.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 07 jun 2012, 23:17

majestic24 je napisao/la:Vrtite se uvjek oko iste stvari.

Bundesliga = Bayern Munchen

Kome god spomenete BL,90% ce prvo pomisliti na Bayern. 22 puta prvaci,a slijede ih (ako se nevaram) Mönchengladbach i Dortmund sa po 5 titula. S druge strane jedan Premiership : United 19,Liverpool 18,Arsenal 12... Primera:Real 32,Barca 21,Atletiko 9.... Italija: Juventus 29,Inter i Milan po 18.
Nemoj pricat sto ne znas . Nurnberg ima 9, pa slijedi BvB sa 8, Schalke 7, Hsv 6, Gladbach 5 . Jel vidis kakvu si lupost napisao, i koliko podcjenio Bundesligu . Kod engleza imas Man Utd Arsenal Liverpool ( za koji ja navijam ) al ljudi nisu osovjili titule 20 god i ti uzeo prica ... Gdje je bio Chelsea, City, Tottenham gdje su bili dok nisu dosli sejkovi arapi rusi daj ba molim te... Nemoj tako da nisu dosli rusi sejkovi Premierliga nikad ne bi bila to sto jest . Mislim ja volim Englesku ligu i pratim al sve je to radi kesa ... Spominjes Spance pa tu imaju samo 2 kluba Barca Real jbte jedan Levante je bio na 6 mjestu na kraju sezone, Villareal koji je igrao god ligu prvaka ispade iz lige jel ti bgti zanimljava Spanska liga ? Osim kad dodje EL Classico a i njeg je Mou pokvario ... O Talijanima necu ni pricat :lol: ovo sta se desava tamo je bruka i sramota, ta namjestanja pa da jedan reprezentativac Italije namjesta utakmice smjesno njih nemoj dzaba ni skim poredit oni su propali al definitivno dugo ce m trebat da se izvuku iz govana ...
majestic24 je napisao/la:Jednostavno,Bayern nikad nije imao pravu konkurenciju u BL i cisto sumnjam da ce je ikad imati. Jednostavno se desi neki blijesak nekog tima i to je to. Wolfsburg prije 4 godine,sada 2 godine zaredom Dortmund . Ovi zadnji cisto sumnjam da ce uspjesti ostati uspjesni. Jer ce puknuti pod pritiskom igraca koji zele otici (Kagawa,Sahin,a mozda u budece i Lewandovski). Kod Bayerna toga nema...nema teoretske sanse nekog igraca kupiti od njih...nema para.
Bayern nije imao pravu konkurenciju osim u 90 dok nisu capili Hitzfelda al i to je bilo ne ozbiljno . No imaj na umu ovaj BvB ce bit prava konkurencija zapravo vec su . Kao prvo ne mogu vise dovest igraca kojeg pozele iz BUndeslige jer tu sad ima i BvB . Evo ti primjeri odbio ih je Sahin prosle god, zatim Hummels koji se odlucio za BvB i cak potpisao do 2017, odbio ih je Reus a rekli su jasno i glasno da ga zele, odbio ih je Gotze ... Lewandowskog dobit nece nikad ... Tako da Bayern vise nije nedodirljivi broj 1 u Bundesligi imaj to na umu ... Dalje sta se desava 2 god zaredom Bayern je bez titule jedne jedine dok Dortmund puni ormare peharima ... Dortmund je stvorio takvu ekipu da ce se sledece sezone bez problema borit za titulu . Dortmund ima takve temlje koji obecavaju igraci poput Gotzea i Reusa imaju potencijal da budu bolji od Roberya . Hummels je stoper kakvog Njemacka nije imala jos od KOhlera i Sammera ... Onda Piszcek je bek o kakvom mnogi klubovi sanjaju ... Ilkay nije da ce dostic nivo Sahin vec ce prestic ... Lewandowsky ima potencijal bit novi Dzeko ;) ... Pa ti vidi koliko se ta stolica Bayerna drma i drma ...
majestic24 je napisao/la:I upravo zbog ovog sta sam rekao o broju titula u BL,igracima nije ova liga zanimljiva. Zato nikada necete moci dovesti top zvijezde tipa Ronaldo,Messi,Ibrahimovic,Hazard...
Kao prvo Hazard nije top zvijezda odmah si ubacionesto sto nije istina . On ima predispozcije bit superstar al jos nije, to isto ima Gotze, Reus, Hummels ali ih ja opet ne mogu nazvat zvijezdama daleko su oni od tog kao i Hazard... Jedna povreda i kariera cao ;) prvo skok pa hop ... A de mi reci zasto United izgubi Ronalda ako je to Premiership i veliki United ? E pa vidis uvijek ima neko iznad i veci i jaci, kad dodje jedan Real ili Barca oni i samo oni mogu 95% igraca dovest al samo 95% ne svakog cak ni oni .... Zasto eto Barca ne dovede Lahma god ma ga ganjali na kraju odustali, isto sad i Real zeli ga al qrko, ili zasto nisu doveli Tottija ili Gerrarda ne ne nista to ... Da je vise ovih Tottija Gerrarda Lahma svi mi bi bli mnogo sretniji zadovoljni i vise bi uzivali ... Ne kao ovaj moj Avatarko dodje Real on potrci ...

P.S
majestic24 je napisao/la: I jos jedna stvar...mislite da ce perfekcija BL jednog dana doci na vidjelo i da ce druge lige propasti?? Jel stvarno mislite da ce jedan Platini il neki drugi presjednik Uefe izbaciti iz LP jednog Reala,Uniteda ili Barcelonu zbog nekih 500 mill duga?? Pa da imaju 5 mlrd duga nece ih dirati.
Mislim ja pravila su jasna i postavat se moraju, nema vise ulaganja bacanja para sto je bilo bio je ...
majestic24 je napisao/la: Ovdje ce opet mali klubovi nayebati,dok za velike vaze neka druga pravila. I samim tim,BL NIKADA nece biti najaca liga
Upravo se ovo pravilo i uvelo da bi mali ojacali i da bi se stvorila sto veca moguca ravnoteza ... A Bundesliga je najzdravija liga na svijetu ... Kad je Luca Toni igrao za Bayern rekao je kako se cudi kako plata nikad ne kasni i da to nikad dozivjeo nije ;) ... Nemaju svabe dugova previse su oni skrti da bi bili duzni :D ...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 jun 2012, 01:41

majestic24 je napisao/la: Jednostavno se desi neki blijesak nekog tima i to je to. Wolfsburg prije 4 godine,sada 2 godine zaredom Dortmund . Ovi zadnji cisto sumnjam da ce uspjesti ostati uspjesni. Jer ce puknuti pod pritiskom igraca koji zele otici (Kagawa,Sahin,a mozda u budece i Lewandovski). Kod Bayerna toga nema...nema teoretske sanse nekog igraca kupiti od njih...nema para.
Previše površno gledaš stvari. Ovo što ti pišeš će povjerovati većina djece u školskim klupama, dok oni koji koriste tintaru će se slatko nasmijat' na gore pomenutu površnost'. :roll:

Kakav crni Sahin, pa mi smo bez njega još ubjedjliviji. Jesi li stig'o pregledat' listu rekorda BVB-a iz ove sezone?
Kakav žuti Shinji? Pa doveli smo najboljeg igrača lige u prošloj sezoni da igra umjesto njega - Reus.

Jedino s ovog gore spiska si potrefio Lewata, mada za svakog ima zamjena. Prvo smo kukali kad je Barrios preselio na klupu. Barrios koji je bio 2 godine zaredom naš najbolji igrač, al' je tada došao Lewat. Tako će se nać' i za njega zamjena kad dođe vrijeme da ode... Važan je BVB te važan je trener & Co, a ne igrači pojedinci. Nešto slično kao i ManUtd. Ode Becks, pa ode CR7 a ManUtd ni da oseti... ;) Dakle, veličina ekipe je u tome, da iako prodaju svoje ponajbolje igrače njihova igra i rezultati ne trpe... ;) Mislim da smo to već pokazali...

BVB-u treba samo iskorak u LP. Mislim na 1/2 ili eto i 1/4. Ako bi to uspjeli recimo 2 puta u 3 godine (među 8).... eh to je već druga priča. A kakav projekt i potencijal imamo, ja vjerujem da ćemo ove godine to već uradit'...
Hare_BvB je napisao/la:Blijesak = 2 zaredom nikad suverenije osvojene titule prvaka + nacionalni kup + oboren skoro svaki moguci ligaski rekord. :roll:

I tako je @majestic okarakterisao naše titule (množina) - bljesak :oops: ....
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jun 2012, 02:43

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html

Ovi se definitvno redovno pucaju u Bayer-u nekim jakim medikamentima. Prvo su zahtjevali PO za prvaka gdje bi igrale cetiri najbolje ekipe, zatim su zahtjevali da raspored u proljetnom dijelu prvenstva ne bude uskladjen sa jesenjim dijelom prvenstva i sada zahtjevaju da ne igraju utakmice Petkom jer navodno smeta stanovnicima oko stadiona, ali zaniljivo da u to nisu ukljucene utakmice u Evropi.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 08 jun 2012, 16:18

amerosm je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html

Ovi se definitvno redovno pucaju u Bayer-u nekim jakim medikamentima. Prvo su zahtjevali PO za prvaka gdje bi igrale cetiri najbolje ekipe, zatim su zahtjevali da raspored u proljetnom dijelu prvenstva ne bude uskladjen sa jesenjim dijelom prvenstva i sada zahtjevaju da ne igraju utakmice Petkom jer navodno smeta stanovnicima oko stadiona, ali zaniljivo da u to nisu ukljucene utakmice u Evropi.
:lol: kakvi likovi,ja mislim da ce ih ispostovati :lol:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 jun 2012, 20:38

Hare_BvB je napisao/la:Blijesak = 2 zaredom nikad suverenije osvojene titule prvaka + nacionalni kup + oboren skoro svaki moguci ligaski rekord. :roll:

Bljesak, nego šta?
I Manchester United je mali klub koji bljesne po 2-3 puta u 10 godina, nekad taj bljesak traje po 3 sezone, ali je ipak samo bljesak!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 jun 2012, 12:17

Peter Neuruer je jucer dozivio dvostruki srcani udar i trenutno se nalazi u stanju kome u jednoj bolnici u Gelsenkirchenu.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jun 2012, 12:23

Evo čitam da je Španija dobila kredit od 100 MILIJARDI EURA od eurozone... :o

Sad će krenut' pojačanja za Real i Barcu i bogati ugovori... :oops:
Sva sreća pa smo ugovorom obavezali Hummelsa i Gotzea... :lol:

Ulli je bio sve upravu... 8-)
amerosm je napisao/la:Peter Neuruer je jucer dozivio dvostruki srcani udar i trenutno se nalazi u stanju kome u jednoj bolnici u Gelsenkirchenu.
Žao mi Brke. Nadam se da će mu biti bolje. Čini mi se da se to dogodilo na Golf-terenu, dok je igrao... :?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 jun 2012, 12:26

Juče sam vidio za Neururera i nisam stigao napisat. Naravno želim mu brz oporavak, valjda su ga sad ljekari uveli u umjetnu komu iz koje bi ga trebali probudit kada se stanje stabilizuje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jun 2012, 01:27

Sapunica iz Düsseldorfa je konacno zavrsena. Zbog lose organizacije utakmice DFB je odlucio da Fortuna mora platiti kaznu u iznosu od 100.000 €, te ce u prvoj domacoj utakmici igrati bez publike. Ovom odlukom su dobro prosli s obzirom da su pojedini clanovi DFB-a trazili oduzimanje bodova.

Zbog paljenja baklji njenih navijaca Hertha je kaznjena sa 50.000 € i na prvoj domacoj utakmici naredne sezone moci ce prisustvovati samo 20.000 navijaca.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 jun 2012, 01:30

ajde nek se konačno i to završilo... mislim da je fair odluka po obje strane...
Agieren statt reagieren

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.