KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ni danas ovdje ništa pametno. Hajd dobro...
[quote="Genije"]
Ponosit se lijepom disk
Ovo je malo dječije,al haj.
Ja sam tebi rekao da si bezobrazan nakon što si mi rekao da veze nemam i slično.
Što se tiče pomenutih tebi možda jesu različite jer gledaš površno,ali i u bukvalnom smislu eto ima ih 3 sa 33 nika.
e moj genijalac , da si toliko pametan koliko sebi tepas sa svojim nikckom sta bi bilo i gdje bi ti bio kraj , svaki nick na ovom forumu i sl. A nema ih puno ima svoje ime i prezime iza sebe pa tako recimo neno,target,ipsa imaju moj broj telefona a neki su mi prijatelji na fejsu tako da znaju koliko djece imam s cime se bavim i kako izgledam . za razliku od likova poput tebe koji se kriju iza svog nicka i i rade najprljaviji posao od svih poslova a to je promocija netoleracije,mrznje,omalovazavanja i jednoumlja, to sto ti radis je toliko prljavo i podlo da je sramotno da vec davno nisi trajno ostranjen sa ovog foruma , ali svatko ima svoje ljubimce a ocito si ti neciji.
Ponosit se lijepom disk
Ja sam tebi rekao da si bezobrazan nakon što si mi rekao da veze nemam i slično.
Što se tiče pomenutih tebi možda jesu različite jer gledaš površno,ali i u bukvalnom smislu eto ima ih 3 sa 33 nika.
e moj genijalac , da si toliko pametan koliko sebi tepas sa svojim nikckom sta bi bilo i gdje bi ti bio kraj , svaki nick na ovom forumu i sl. A nema ih puno ima svoje ime i prezime iza sebe pa tako recimo neno,target,ipsa imaju moj broj telefona a neki su mi prijatelji na fejsu tako da znaju koliko djece imam s cime se bavim i kako izgledam . za razliku od likova poput tebe koji se kriju iza svog nicka i i rade najprljaviji posao od svih poslova a to je promocija netoleracije,mrznje,omalovazavanja i jednoumlja, to sto ti radis je toliko prljavo i podlo da je sramotno da vec davno nisi trajno ostranjen sa ovog foruma , ali svatko ima svoje ljubimce a ocito si ti neciji.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
ja ne znam kako izgledas i nemam te na fejsu, al znam sta radis i dje zivis ,pa ti vidi, hehekksiroki je napisao/la:Genije je napisao/la:
Ponosit se lijepom disk
a broj sam ti nedje izgubio
I feel devotion!!
lijepo sam ja sve napisao , morao sam te nekako izazvati da se pojaviš na forumu , posalji pp pa ćeš mi postat prijatelj da vidiš čiču od 33 kako izgleda kao dečko od 20ipsa je napisao/la:ja ne znam kako izgledas i nemam te na fejsu, al znam sta radis i dje zivis ,pa ti vidi, hehekksiroki je napisao/la:Genije je napisao/la:
Ponosit se lijepom disk
a broj sam ti nedje izgubio
Sorry za off topic .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Previse spamujete vatite se na temu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Rukovodstvo "Studenata" u rasulu: Bosna pred gašenjem
Nikad nije bilo teže, kaže Milavić koji je u klubu od 1964. godine
Milavić: Skupština posljednja nada
Dan odmora, koji je stručni štab Bosne ASA BH Telecoma dao košarkašima u ponedjeljak, znak je šta se u budućnosti može očekivati ako rukovodstvo sarajevskih "Studenata" ne pronađe spasonosnu formulu.
Novca nema, a obaveze se gomilaju i niko ne može garantirati da Bosna uskoro neće ostati i bez igrača i trenera. Upravni odbor je ionako u rasulu. Situaciju u nekadašnjem evropskom prvaku možda je najbolje objasnio čovjek koji je u Bosni kao igrač, trener, funkcioner... prisutan još od 1964. godine.
29. novembar
- Nikad nije bilo teže. Posljednja nada nam je Vanredna skupština kluba na kojoj će transparentno biti prezentirana situacija u klubu s osnovnom namjerom da se usvoje konkretni zaključci o saniranju stanja. Ako toga ne bude, klub će doći u poziciju da prestane sa djelovanjem - ističe član Upravnog odbora kluba Mirsad Milavić.
Skupština je zakazana za 29. novembar, no za sada nema nagovještaja da bi mogla dati pozitivne rezultate i izabrati sposobnije rukovodstvo od onog koje je podnijelo ostavku.
- Skupština je poziv svima koji imaju volju da pomognu očuvanju imena i tradicije KK Bosna. Nama je nužno potrebna podrška nadležnih institucija sa stanovišta uspostavljanja sistema za finansiranje sporta i nadzora nad korištenjem tih sredstava - kaže Milavić.
U ponedjeljak, na sastanku Uprave, Milavić je tražio da se za Skupštinu pripremi dokument s pregledom finansijskog poslovanja u posljednjih 14 godina. I bez toga je jasno da je Bosna u milionskim dugovima.
Očuvanje imidža
- Ne branim sebe niti bilo koga drugog, ali je činjenica da su dugovi nastali kao cijena očuvanja identiteta imena i imidža Bosne. Kako su nabavljana ostala sredstva? Isključivo djelovanjem bivšeg predsjednika kluba Nihada Imamovića i sponzora koji su smatrali da imaju interes. Danas toga nema i mi smo došli do zida - kaže Milavić.
U junu je izabran novi Upravni odbor, a zašto su se pojedinci prihvatili fotelja, kad već ne mogu pomoći klubu, nepoznanica je i za Milavića.
- Ne znam čemu su se nadali, ali znam da se od ljudi koji uđu u Upravu očekuje da donose odluke, a ne da misle da će neko drugi to za njih raditi. Što se mene tiče, uvijek ću pomagati Bosni, to je moja obaveza, a hoću li ubuduće biti u strukturama kluba, ni najmanje me ne zanima - rekao je Milavić.
Udar na dostojanstvo
Stručnom štabu i administraciji duguje se po sedam plaća, igračima nešto manje. Milavić je među rijetkima u Upravnom odboru koji se angažirao da trenerima i uposlenicima u narednim danima bude uplaćena određena suma novca.
- Biti toliki period bez primanja je udar na dostojanstvo. Prioritet je obezbijediti najnužnije uslove, a to su plaće za sve u klubu i finansiranje učešća u takmičenju - ističe Milavić.
Putuju u Višegrad
Bosna će u subotu u 5. kolu Prvenstva BiH gostovati Vardi u Višegradu (19.30 sati). Sedam dana kasnije slijedi domaći meč protiv Borac Nektara, no još nije jasno u kojoj će dvorani Bosna ugostiti Banjalučane.
Naime, upitno je hoće li "Studenti" moći ponovo igrati u Velikoj dvorani "Mirza Delibašić" i hoće li do tada u Maloj dvorani KSC Skenderija biti instaliran novi semafor, koji je navodno već naručen iz inozemstva.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Posto Bavke vjerovatno leti iz Italije, mogli smo ga uzeti makar na jedno dva mjeseca da definitivno obezbijedimo Ligu 6
Bozu spustiti na 3, Bavke i Buza na 4 i to bi bilo to....A sta cemo onda s Batinom, eh njega treba spustiti dole da bude blizu Cocalica...Tu mu je jedino mjesto
..
@Target, @Fera jel' vas dosta...Krajnje ste neozbiljni, krajnje...
Bozu spustiti na 3, Bavke i Buza na 4 i to bi bilo to....A sta cemo onda s Batinom, eh njega treba spustiti dole da bude blizu Cocalica...Tu mu je jedino mjesto
@Target, @Fera jel' vas dosta...Krajnje ste neozbiljni, krajnje...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Spaho: Nisam znao kakvo je stanje u klubu Bosna
Želio sam i želim pomoći afirmaciji kluba u ekonomskom i u svakom drugom obliku, kaže Spaho
Upravni odbor nije odgovoran za krizu
Almir Spaho prihvatio se funkcije vršioca dužnosti predsjednika Košarkaškog kluba Bosna ASA BH Telecom, ali mu na ovom imenovanju niko ne zavidi. Nekada je bila privilegija biti na čelu bivšeg evropskog prvaka, kojem danas, međutim, prijeti potpuni slom.
Zato smo Spahi odmah postavili pitanje - je li prilikom izbora za člana Upravnog odbora znao koliko je dramatično stanje u klubu?
- Nisam raspolagao nikakvim informacijama, znao sam da situacija, kao i u većini sportskih kolektiva, nije sjajna pa sam mogao pretpostavljati da ništa bolja nije ni u KK Bosna. Želio sam i želim pomoći afirmaciji kluba u ekonomskom i u svakom drugom obliku - kaže Spaho.
S obzirom na to da je većina članova Upravnog odbora, kao i on sam, u klubu od juna 2010. godine, a problemi se vuku godinama, Spaho smatra da UO nije odgovoran za krizu.
O konkretnim brojkama, odnosno o visini dugovanja, Spaho ne želi govoriti prije Izborne skupštine, koja je zakazana za 29. novembar. Ipak, Spaho vjeruje da opstanak KK Bosna neće doći u pitanje.
- Postoje ljudi koji vole Bosnu i ovaj sport. Otvoreni smo za sve one koji mogu dati doprinos - rekao je Spaho.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Vrlo zanimljivo...Posto pouzdano znam da se on gurao da bude predsjednik UO, i da se preko Mire Poljo kupuju igraci....Sta ce sada da bude, zivo me interesuje..SDP dobio pojačanje, Sejo Bukva novi član stranke
U prostorijama Općinske organizacije SDP BiH Centar, u prisustvu predsjednika Igora Kamočajia, sekretara Muamera Bešlije, te potpredsjednika Tihomira Cenčića, upriličeno je danas učlanjenje proslavljenog bh. sportiste i košarkaša, Seje Bukve, u ovu stranku.
Kamočaji je pozdravio ovaj čin Bukve, koji je u okviru aktivnosti "Otvorena srca – otvorena vrata SDP-a" prihvatio programska opredjeljenja ove stranke kao "jedinu stvarnu alternativu koja građanima može ponuditi kvalitetne promjene i ovu zemlju izvesti iz trenutne krize".
Bukva je tom prilikom istakao svoje zadovoljstvo, posebno činjenicom da je u SDP-u pronašao mnogo svojih kolega, sebi sličnih i dragih ljudi, posebno onih koji se zalažu za jedinstvo i toleranciju na području cijele BiH i opredjeljeni su antifašisti, navodi se u saopćenju za javnost SDP-a.
Bukva je u svojoj bogatoj karijeri igrao za mnoge timove, ali uvijek posebno izdvaja svoj angažman u KK Bosni, gdje je igrao u periodu od 1987. do 1992, poslije čega je nastupao u Hrvatskoj, Turskoj i Mađarskoj, a nakon plodne karijere vratio se u Sarajevo te pokrenuo školu košarke pod nazivom "Koš". Bio je standardni reprezentativac naše zemlje. Trenutno u KK Bosna obavlja funkciju tim menadžera, gdje svoje bogato iskustvo prenosi na klub i svoje mlađe kolege.
Skupstina 29. 11 je otvorena za javnost...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nije Bosna kriva sto semafor u Skenderiji nije radio...Kriva je Skenderija i Dzindo...znaci neam pravo pitat jel proradi osemafor koji nije radio, a naravno da je ovo malo podjebavanje..isto ko što ste vi nas podjebavali kad nismo izborili NLB ligu, tada nisi brisao postove...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Onog trena kada dođe novi predsjednik u KK Bosnu i bude insistirao da se dovede finansijska policija i utvrdi stanje duga i potraživanja pojedinaca kome Bosna duguje novce, ja ću tog predsjednika objeručke prihvatiti kao pravog čovjeka za vođenje KK Bosne. Sve ostalo je priča za malu djecu!
Niko razuman neće sjesti na fotelju i zasukati rukave a da ne zna šta ga čeka i kako šta funkcioniše!
Niko razuman neće sjesti na fotelju i zasukati rukave a da ne zna šta ga čeka i kako šta funkcioniše!
Sutra u Visegradu igramo bez Dzene, Radica i Hodzica...
Utakmica se igra cini mi se sa pocetkom u 19. 30...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
S obzirom da nema Radica, ovo bi trebali glat uzeti, ali steta za neigranje Rahimica i Hodzica.neno#4 je napisao/la:Sutra u Visegradu igramo bez Dzene, Radica i Hodzica...
ovo nema nikakve veze sa KK Bosna i tim se ne trebas baviti na ovom topicu
Nermin
Što se tiče košarkaških klubova vezano za moj klub kkb postoje neke fine indicije o pomoći kantona iznos tj. info za nena i "one" će biti 5 miliona a info za navijače kkb je da bi iznos trebao biti 100 000 km do nove godine a na proljeće novi budžet i nova raspodjela.
Nermin
Što se tiče košarkaških klubova vezano za moj klub kkb postoje neke fine indicije o pomoći kantona iznos tj. info za nena i "one" će biti 5 miliona a info za navijače kkb je da bi iznos trebao biti 100 000 km do nove godine a na proljeće novi budžet i nova raspodjela.
Dodji na otvorenu javnu Skupstinu 29. 11. 2010 pa ces sve da cujes...Što se tiče košarkaških klubova vezano za moj klub kkb postoje neke fine indicije o pomoći kantona iznos tj. info za nena i "one" će biti 5 miliona a info za navijače kkb je da bi iznos trebao biti 100 000 km do nove godine a na proljeće novi budžet i nova raspodjela.
Ko su "oni"???
5 miliona, o cemu to ti...
A ja ti kazem da je primarni cilj da se svaka naredna utakmica organizuje i da se nekako nadje nacin da se namakne 7 plata koje se duguju administraciji....
Jer UO ne zeli da kupi svaki od njih po 20 godisnjih karata...
20 X 50 = 1000 X 8 = 8000
Da se makar nesto da Deji i strucnom stabu, mora covjek od necega da zivi, ima tri kcerke..
Ne ulazimo u to da li treneri obavljaju posao kako treba...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Očigledno nisi skontao post.neno#4 je napisao/la:Dodji na otvorenu javnu Skupstinu 29. 11. 2010 pa ces sve da cujes...Što se tiče košarkaških klubova vezano za moj klub kkb postoje neke fine indicije o pomoći kantona iznos tj. info za nena i "one" će biti 5 miliona a info za navijače kkb je da bi iznos trebao biti 100 000 km do nove godine a na proljeće novi budžet i nova raspodjela.
Ko su "oni"???
A ja ti kazem da je primarni cilj da se svaka naredna utakmica organizuje i da se nekako nadje nacin da se namakne 7 plata koje se duguju administraciji....
Da se makar nesto da Deji i strucnom stabu, mora covjek od necega da zivi, ima tri kcerke..
Itekako sam ja dobro skontao post...Genije je napisao/la:Očigledno nisi skontao post.neno#4 je napisao/la:Dodji na otvorenu javnu Skupstinu 29. 11. 2010 pa ces sve da cujes...Što se tiče košarkaških klubova vezano za moj klub kkb postoje neke fine indicije o pomoći kantona iznos tj. info za nena i "one" će biti 5 miliona a info za navijače kkb je da bi iznos trebao biti 100 000 km do nove godine a na proljeće novi budžet i nova raspodjela.
Ko su "oni"???
Tvoja namjera je ocigledno bila da kazes da ja volim Siroki isto kao i Bosnu...
Samo ti govori i pricaj o budzetima i novoj raspodjeli, kad ja znam da se suprotno desava...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
NEMA VEZE,NEMA IZGLEDA OD PRIJE PAR DANA,SVAKA TI "ČAST" A OD SADA NEKA "PRIJATELJ" KKB PIŠE INFO I REFERATE A VI OSTALI MU LIŽITE RIJEČI A ONI ŠTO NISAM JOŠ ARTIKULISAO ŠTA SU NEKA VODE POLITIKU FORUMA.Genije je napisao/la:ovo nema nikakve veze sa KK Bosna i tim se ne trebas baviti na ovom topicu
Nermin
SRAMOTA,MOZAK POD MOZAK SA NJIMA I UŽIVAJ NEĆU TE VIŠE ZAMARAT,A AKO TI NEBUDE GUMICA IZ HERCEGOVINE U RUKAMA POKUŠAJ NE OBRISATI I OVAJ POST JER IMA VEZE SA JEDNOUMLJEM I DAJE ODGOVOR TEBI ČIJI JA POST NEMOGU OBRISAT A IZGLEDA NI ODGOVORIT.
ALLAHIMANET.
mozes se ljutiti ali pravila su ista za sve, svi se moraju drzati okvira topica i vredjanja nisu dozvoljena, a ono sto sam ja pobrisao bilo je upravo to, a sada si dobio objasnjenje i svaki daljni post koji nema veze sa topicom Bosne ja brisem, a imas topic za zalbe
Nermin
-
sandiegochargers
- Kontakt:
ima li ko kakve informacije o nastupu ekipe u visegradu kako je ko igrao?
Pasalic 13, Kruslin 13, Zimic 8, Camdzic 8...sandiegochargers je napisao/la:ima li ko kakve informacije o nastupu ekipe u visegradu kako je ko igrao?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.