Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

emir79
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la emir79 » 03 apr 2016, 22:52

Pivopija je napisao/la:
Tino je odigrao 3 utakmice u kvalifikacijama, i sve tri je odigrao kod selektora koji je smijenjen zbog katastrofalnih rezultata, i logicno je da kad dodje novi selektor da napravi neke promjene. Bazdarevic je dao sansu nekim drugim igracima, npr. Visci, i postigao je dosta bolje rezultate od prethodnog selektora. I zato ne vidim cemu ova prica oko Tine, dobija redovno poziv, i na njemu je da ceka sansu kad ce da se dokaze, a ove prijateljske su bile idealne.
E yebaji ga sad :mrgreen:
Mese nije bilo ni na vidiku kada je Visca igrao za reprezentaciju.

Ko ima bolje rezultate od Susica? :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 03 apr 2016, 22:57

emir79 je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
To je sigurno potez vrijedan hvale, odbio je Hrvatsku U21 da bi igrao za BiH na svjetskom prvenstvu. Svaka mu cast na tome, malo koji igrac bi u takvoj situaciji tako nesto napravio, i to treba cijeniti.
Ali mora nastaviti u istom ritmu, a ne otkazivati utakmice i izmisljati povrede. Ne znam, meni se cini kao da se zasitio reprezentacije, ili misli da ne treba igrati prijateljske, pa ni kvalifikacione utakmice, nego samo one na glavnom turniru. Mozda bi ga Mesa trebao postediti ove kvalifikacije, pa ako se plasiramo da ga pozove na svjetsko prvenstvo.
Zar ti stvarno mislsi da je to do Tine, hajdi reci ali iskreno? Otkako je Mesa dosao za selektora Tino je dobio 10 minuta i to prvoj Mesinoj utakmici protiv Austrije. Mesa se sveti Safetu preko momka. Grehota moj Mesa , velika grehota. Najgore sto Bozija kazna uvijek stigne, samo sto ona moze i nas da zahvati zbog Mesinog ponasanja.

Nista Tino ne izmislja nikakvu povredu, nego ga Mesa handri.
Slazem se. Tino je bio prvotimac prije Mese, sada vise nije. Ni minut nije dobio u kvalifikacijama. Allah ga nagradio za sve sto je uradijo za BiH i potpuno razumijem sto vise nema volje dolaziti igrati za reprezentaciju. Otjeran je kao Salihamidzic.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 03 apr 2016, 23:02

Mozda ga amidza savjetovao da vise ne igra dok je Mesa selektor :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 apr 2016, 23:07

emir79 je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Tino je odigrao 3 utakmice u kvalifikacijama, i sve tri je odigrao kod selektora koji je smijenjen zbog katastrofalnih rezultata, i logicno je da kad dodje novi selektor da napravi neke promjene. Bazdarevic je dao sansu nekim drugim igracima, npr. Visci, i postigao je dosta bolje rezultate od prethodnog selektora. I zato ne vidim cemu ova prica oko Tine, dobija redovno poziv, i na njemu je da ceka sansu kad ce da se dokaze, a ove prijateljske su bile idealne.
E yebaji ga sad :mrgreen:
Mese nije bilo ni na vidiku kada je Visca igrao za reprezentaciju.

Ko ima bolje rezultate od Susica? :mrgreen:
Zasto je onda selektor smijenjen ako je imao dobre rezultate? Dva boda od mogucih 12 je za tebe bolji rezultat od 15 bodova od mogucih 18? Meni to nema logike.
Nigdje nisam napisao da Visca nije bio clan reprezentacije prije Bazdarevica, ali nikada nije bio starter u kvalifikacijama, niti vazniji igrac. Kod Bazdarevica je postao starter, desile su se promjene i samim tim je neko morao izgubiti mjesto, jedan od njih je i Tino.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 apr 2016, 23:16

PapeSusic je napisao/la: Slazem se. Tino je bio prvotimac prije Mese, sada vise nije. Ni minut nije dobio u kvalifikacijama. Allah ga nagradio za sve sto je uradijo za BiH i potpuno razumijem sto vise nema volje dolaziti igrati za reprezentaciju. Otjeran je kao Salihamidzic.
Pred njim je jos dug put, i nije mu to u redu, neka istrpi barem zbog navijaca.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 apr 2016, 23:27

Čuj Meša ga handri, zvao ga a ovaj misli da je Džeko..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 03 apr 2016, 23:53

bhsport je napisao/la:Čuj Meša ga handri, zvao ga a ovaj misli da je Džeko..
Poslije nasi zvijezda (Dzeko, Begovic, Pjanic) nas naj bolji fudbaler

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 apr 2016, 00:11

PapeSusic je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Čuj Meša ga handri, zvao ga a ovaj misli da je Džeko..
Poslije nasi zvijezda (Dzeko, Begovic, Pjanic) nas naj bolji fudbaler
Mozda cu ti pokvariti ovaj poker asova, ali ja bih dodao jos i Spahica, iako u godinama jos uvijek je kljucan uz ova cetiri momka sto si naveo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 apr 2016, 00:31

Tesko mi je vjerovati da je Tino lazirao povredu. Ipak da nadodam ako je ovo istina ja ga poslije toga nikad vise ne bi ni pozvao. On je odlican igrac ali u sustini jos uvijek neafirmiran i ako vec tako nesto izvodi on dres BiH i ne zasluzuje. Da se ipak ogradim, ove teorije zavjere sa izbjegavanjem reprezentacije su mi totalno nevjerovatne. Svaka utakmica u reprezentaciji u ovom momentu gura novac i njemu i Hajduku u dzep pa i sama ideja o odbijanju poziva djeluje totalno nevjerovatno. Meni ovo zvuci kao bezvezna halabuka. Da se ponovim jos jednom ako je ipak istina ja bi ga drasticno kaznio koliko got mi bio drag igrac.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 04 apr 2016, 00:40

Nema od toga nista, pa nije momak lud takvo nesto napraviti i time dovesti u pitanje reprezentativnu karijeru.Na stranu novac i njemu i klubu, ali zna i on da ce se lakse prodati kao reprezentativac i sta za igraca uopste znaci kad je reprezentativac neke zemlje, tako da mislim da su ove price previse napuhane.
Ni prvi ni posljednji koji je zaigrao u klubu poslije povrede a u reprezentaciji nije mogao zbog iste.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 04 apr 2016, 12:17

Tino je dokazao patriotizam mislili vi o njemu sta hocete. Dobio bi poziv Hrvatske U21 ali je on ipak izabrao BiH.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 apr 2016, 12:31

Čuj Meša ga handri, pa ako si pozvan odazovi se i čekaj priliku da igraš, dobio bi je i on da je bio tu kao što su je dobili svi pozvani igrači.

A onako realno Tino nije u užoj konkurenciji za nastupanje u reprezentaciji dok ne promijeni klub.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 apr 2016, 13:16

Jel ovo Tincek jucer igrao bez problema? :shock: Joj, ovih Susica... :puke:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 apr 2016, 13:46

dubrovnik je napisao/la:Tesko mi je vjerovati da je Tino lazirao povredu. Ipak da nadodam ako je ovo istina ja ga poslije toga nikad vise ne bi ni pozvao. On je odlican igrac ali u sustini jos uvijek neafirmiran i ako vec tako nesto izvodi on dres BiH i ne zasluzuje. Da se ipak ogradim, ove teorije zavjere sa izbjegavanjem reprezentacije su mi totalno nevjerovatne. Svaka utakmica u reprezentaciji u ovom momentu gura novac i njemu i Hajduku u dzep pa i sama ideja o odbijanju poziva djeluje totalno nevjerovatno. Meni ovo zvuci kao bezvezna halabuka. Da se ponovim jos jednom ako je ipak istina ja bi ga drasticno kaznio koliko got mi bio drag igrac.
I ja ne vjerujem da je lazirao povredu ali vjerujem da su mafijasi Susici savjetovali da 'preskoci' ovaj put.
Ako se utvrdi da je istina, izgon iz reprezentacije za sva vremena. Nek prihvati hrvatsku U 21

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 apr 2016, 13:51

Raonffa je napisao/la:Čuj Meša ga handri, pa ako si pozvan odazovi se i čekaj priliku da igraš, dobio bi je i on da je bio tu kao što su je dobili svi pozvani igrači.

A onako realno Tino nije u užoj konkurenciji za nastupanje u reprezentaciji dok ne promijeni klub.
Sta bi reko za Zahu, Stevanovica, Rahimica, Zuku koji su izborili SP a otisli Anelka i Tino...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 apr 2016, 14:10

bhsport je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Čuj Meša ga handri, pa ako si pozvan odazovi se i čekaj priliku da igraš, dobio bi je i on da je bio tu kao što su je dobili svi pozvani igrači.

Sta bi reko za Zahu, Stevanovica, Rahimica, Zuku koji su izborili SP a otisli Anelka i Tino...
Najveća nepravda u modernom sportu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 apr 2016, 14:50

Dobio je poziv, šta je razlog da ne dođe je nepoznato, ali ako se prepao konkurencije ili ako se previše umislio, js ga ne bih ni pozivao više.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2016, 15:10

A otkud vam informacije da nije namjerno dosao? Ne lupajte bezveze.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 apr 2016, 15:14

Lupa se kao i obično. Sa' su u toj teoriji zavjere našli razlog da serru po njemu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 apr 2016, 18:09

bhsport je napisao/la:

Ne mogu vjerovati. :mrgreen: Prvi i drugi su bili na rezervnom spisku, a nisu otisli jer godinu dana nisu sutnuli lopte, Rahimic je bio u strucnom stabu i bio nesto najbolje sto nam se moglo desiti, motivisao je Besica maksimalno i nije se odvajao od njeg. Zukanvic prezvakana prica. Da je manje laprdao bio bi tu, ustvari samo se mogao spakovati i doci u Brazli, dres ga svakako cekao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kizo886 i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []