Tu sam te cekao.adnan24 je napisao/la:E jbg. sad...pa sam si pisao da ne pratis vise Lakerse kao nekad...ja ne pamtim kad sam propustio Bryantovu utakmicu...zar mi to ne daje pravo da kazem da ga poznajem vise nego ti ?
Ti ne propustas "Bryantove utakmice", a propustas da vidis sta se radi na utakmicama Lakersa.
@adnane24, ne postoji monopol nad istinom - ni veci, ni manji. Ako imas monopol nad istinom, ili si tiranin ili Bog. A monopol ne moze da bude ni "veci", ni "manji" u odnosu na nekoga, jer je monopol 1 dominacija koja iskljucuje prisustvo drugog ravnopravnog igraca.
To sto si gledao vise utakmica od mene, govori sta konkretno? Da ja nisam gledao niti jednu, a ti sve? Da ja ne razumem kosarku, a ti je razumes? Da je tvoje pravo da izneses misljenje vece od mog?
Jesi li cuo nekad za francuskog filosofa F.M.A.Voltaire-a? E on je govorio da iako se ne slaze sa svojim sagovornikom, i smatra ga za glupog coveka, brani pravo istog tog sagovornika da misli kako misli. Ti i jos poneki, kao da ne dozvoljavate drugima da se ne slazu sa vama. Kao da ste vi neka komisija koja udara pecate na dozvoljena i nedozvoljena misljenja.
Jbte, covek ti pomene Bryanta u kontekstu u kom ga ti ne vidis i ti krenes u nekakva razracunavanja, jbene patkometrije, koliko je ko gledao Lakerse, a koliko ko u box score...
Evo ja gledam Lakerse jos od Divca, imam i neke VHS kasete iz 92-3e sa domacim komentatorima i sta sad: jel mi to daje pravo da spushtam klincima koji su poceli da ih gledaju sa Shaqom&KBom?