Šta mene ima biti stid tuđeg stida? Meni je vazno da ja tako ne mislim niti da mu ja zelim ono sto mu neki zele. Iskreno govoreći, ja mu u Sarajevu zelim 585258727 kikseva na golu, ali da mu zelim povredu koja će mu upropastiti karijeru i ne vala. Nije on meni drzavni neprijatelj iako ga ne gotivim zbog nekih provokacija upućenih sjeveru i zapadu nakon derbija ali razumijem ga, ko gubi ima pravo da se ljuti jel? To je isto kao da ja tebe pitam da li je tebe stid onih forumaša sa vaše teme koji su iznijeli neke svoje "zelje" prema Bojanu, Velkoskom, Dzemi.. Postovi su i dalje tu i da se pročitati da mu zele isto ono što se Delaču desilo, čak i gore.RuleHz je napisao/la:Ne odgovori ti meni "prijatelju"?Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nije mitomanija samo istina predocena kroz statistiku da nikad niste bili fudbalska sredinaProbisvjet je napisao/la:Vrapcicanska mitomanija sa podvelezja.juskowiak je napisao/la:Posto cu racunati 45 godina do rata i neki prosjek od 4500 članskih koliko smo imali te 85-te vise od Slobode ispada da smo imali 202500 više članskih ukupno![]()
![]()
A bjerite igrat kamena s ramena yebote![]()
![]()
Ma pusti ih bolan napadose onog pirla jer je pitao hoce li Delac biti van terena do kraja sezone, znaci nije nista lose rekao, a tamo zele Tatomirovicu, Dzemi, onom cetniku i ostalima iz klana da polome nogeAjzea je napisao/la:Šta mene ima biti stid tuđeg stida? Meni je vazno da ja tako ne mislim niti da mu ja zelim ono sto mu neki zele. Iskreno govoreći, ja mu u Sarajevu zelim 585258727 kikseva na golu, ali da mu zelim povredu koja će mu upropastiti karijeru i ne vala. Nije on meni drzavni neprijatelj iako ga ne gotivim zbog nekih provokacija upućenih sjeveru i zapadu nakon derbija ali razumijem ga, ko gubi ima pravo da se ljuti jel? To je isto kao da ja tebe pitam da li je tebe stid onih forumaša sa vaše teme koji su iznijeli neke svoje "zelje" prema Bojanu, Velkoskom, Dzemi.. Postovi su i dalje tu i da se pročitati da mu zele isto ono što se Delaču desilo, čak i gore.RuleHz je napisao/la:Ne odgovori ti meni "prijatelju"?Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
EDIT: evo vidim da si i ti to spomenuo nego nisam procitao post do kraja nego me nervira sto im se pravdas, a oni su ustvari ti koji zele zlo svojim igracima
Zadnja izmjena: brile, dana/u 12 okt 2015, 22:25, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Zaboravio si napisati da sam iz istocne Bosne ili iz SandzakaMortemHz je napisao/la:Pa normalno da cu ih braniti nisam piccka da gledam ili da se odmaknem kao ti sto bi uradio..pa ljude poput tebe djeca u zubima nosaju,zato ti je to i toliko tesko palo vjerovatno a da za skandiranje..Cip nije imao u planu da skandira njegovo ime,makar ne u tom trenutku pa smo nas cetvorica poceli i zatim su svi ostali,da li je to pogresno bilo?bagrcavi je napisao/la:Izdrzi Mortem! On nekog branio, jos kad rece da je poveo skandiranje za rahmetli Rasa na derbiju![]()
Sent from my iPhone using Tapatalksvakakvih mozgova ima
Izdrzi bagrcavi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Ajzea, hvala na odgovoru. Drugacije je prijatelju kad mu zelis kikseve a drugacije policajke u invalidskim. Tebi svaka cast. Ja ti samo kazem da ono nije fer, ja bi svog havera napao da kaze zelim Hadziahmetovicu da slomi nogu i da mu se karijera upropasti. E to su neke razlike koje su nepojmljive izmedju vas i nas!Ajzea je napisao/la:Šta mene ima biti stid tuđeg stida? Meni je vazno da ja tako ne mislim niti da mu ja zelim ono sto mu neki zele. Iskreno govoreći, ja mu u Sarajevu zelim 585258727 kikseva na golu, ali da mu zelim povredu koja će mu upropastiti karijeru i ne vala. Nije on meni drzavni neprijatelj iako ga ne gotivim zbog nekih provokacija upućenih sjeveru i zapadu nakon derbija ali razumijem ga, ko gubi ima pravo da se ljuti jel? To je isto kao da ja tebe pitam da li je tebe stid onih forumaša sa vaše teme koji su iznijeli neke svoje "zelje" prema Bojanu, Velkoskom, Dzemi.. Postovi su i dalje tu i da se pročitati da mu zele isto ono što se Delaču desilo, čak i gore.RuleHz je napisao/la:Ne odgovori ti meni "prijatelju"?Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Ponavljam, tebi svaka cast na razmisljanju. Ustvari, ne trebam ti cestitati na ovome, svaka normalna i razumna osoba bi ovako napisala.
Rivalitet na jednu stranu, dodir sa realnoscu na drugu. Do sledeceg vidjenja.
@juskowiak, 85te je cak i Celik bio po broju clanova iznad nesudjenog finaliste kupa uefa i kluba koji bio na pragu ispred praga ulaska u grupnu fazu Evropske lige za sezonu 2014/2015
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
@rule podatak 100%
Velež je 1936-te imao registrovanih 3600 članova
Ovaj podatak je samo jedan u nizu dokaza da smo najveci klub u BiH. Cast drugima ali je takojuskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
lezVe do bagro
ma dobro cobance vi ste sve imali vise u svemu ste BILI bolji ali sad ste qarina i idete u drugu ligu
cuj Zvezda da ne bude na prvom mjestu 70% drzave navijalo za Zvezdu (i pored svojih klubova)
a kad ustanes ujutro pa udahnes miris brabonjaka shvatit ces da je livada uvjek livada i da idete u drugu ligu 
Sloboda Tuzla
Niko ne spori da ste najveci klub druze, ali do 1946te da se ne lazemo.juskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
Samo pogledaj broj clanova FK Sarajevo i sve ti je jasno!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Probisvjet
- Kontakt:
To ti @DedaRA iznjedrio podatak?juskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj ludila

Kako sam upratio Sloboda ove godine ima oko 700 članova evo i od mene još 100dzelllo je napisao/la:Ovaj podatak je samo jedan u nizu dokaza da smo najveci klub u BiH. Cast drugima ali je takojuskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
202 500÷800 = 253
Znači njima trebaju još 253 godine da nas stignu da niko od nas ne kupi člansku
2015+253=2268 Godina
Bola Solinaš ni pra pra pra pra pra pra unučad ti nece dočekat
- Probisvjet
- Kontakt:
E sada ce ti on u stilu mitomana odgovoriti, udba, ozna, sdb, jna...RuleHz je napisao/la:Niko ne spori da ste najveci klub druze, ali do 1946te da se ne lazemo.juskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
Samo pogledaj broj clanova FK Sarajevo i sve ti je jasno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ubjedljivo najvecidzelllo je napisao/la:Ovaj podatak je samo jedan u nizu dokaza da smo najveci klub u BiH. Cast drugima ali je takojuskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
PRVA FEDERALNA....OPET
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gledaj ga gore sto nesto racuna, neke clanove od prije 90 godinastaragarda je napisao/la:ubjedljivo najvecidzelllo je napisao/la:Ovaj podatak je samo jedan u nizu dokaza da smo najveci klub u BiH. Cast drugima ali je takojuskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
Velež je 1936-te imao registrovanih 3600 članova![]()
....vrapcicani bas znaju nasmijat...a ovaj skobalj jos napisa da je to 100 %
![]()
![]()
PRVA FEDERALNA....OPET![]()
Ovako se ja nasmijem kad neko spomene Slobodustaragarda je napisao/la:ubjedljivo najvecidzelllo je napisao/la:Ovaj podatak je samo jedan u nizu dokaza da smo najveci klub u BiH. Cast drugima ali je takojuskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
....vrapcicani bas znaju nasmijat...a ovaj skobalj jos napisa da je to 100 %
![]()
![]()
PRVA FEDERALNA....OPET![]()
lezVe do bagro
- Probisvjet
- Kontakt:
Inace kod vas su skupe te clanske. Kupis perecu, clanska gratis.juskowiak je napisao/la:Kako sam upratio Sloboda ove godine ima oko 700 članova evo i od mene još 100dzelllo je napisao/la:Ovaj podatak je samo jedan u nizu dokaza da smo najveci klub u BiH. Cast drugima ali je takojuskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%
202 500÷800 = 253
Znači njima trebaju još 253 godine da nas stignu da niko od nas ne kupi člansku
2015+253=2268 Godina
Bola Solinaš ni pra pra pra pra pra pra unučad ti nece dočekat![]()
![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jaooooooooooooooooooooo
Pocelo je opet

Pocelo je opet
eto super je to.
sve te podatke lijepo arhivirajte,u kofercic,i federalcic
sve te podatke lijepo arhivirajte,u kofercic,i federalcic
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.