PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Ajzea
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Ajzea » 12 okt 2015, 22:19

RuleHz je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Ne odgovori ti meni "prijatelju"?
Šta mene ima biti stid tuđeg stida? Meni je vazno da ja tako ne mislim niti da mu ja zelim ono sto mu neki zele. Iskreno govoreći, ja mu u Sarajevu zelim 585258727 kikseva na golu, ali da mu zelim povredu koja će mu upropastiti karijeru i ne vala. Nije on meni drzavni neprijatelj iako ga ne gotivim zbog nekih provokacija upućenih sjeveru i zapadu nakon derbija ali razumijem ga, ko gubi ima pravo da se ljuti jel? To je isto kao da ja tebe pitam da li je tebe stid onih forumaša sa vaše teme koji su iznijeli neke svoje "zelje" prema Bojanu, Velkoskom, Dzemi.. Postovi su i dalje tu i da se pročitati da mu zele isto ono što se Delaču desilo, čak i gore.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 12 okt 2015, 22:22

Probisvjet je napisao/la:
juskowiak je napisao/la:Posto cu racunati 45 godina do rata i neki prosjek od 4500 članskih koliko smo imali te 85-te vise od Slobode ispada da smo imali 202500 više članskih ukupno :urnebes: :urnebes:

A bjerite igrat kamena s ramena yebote :urnebes: :urnebes: :rol:
Vrapcicanska mitomanija sa podvelezja. :zviz:
Nije mitomanija samo istina predocena kroz statistiku da nikad niste bili fudbalska sredina :wave: ono vašari kola košarka i ti fazoni

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 12 okt 2015, 22:23

Ajzea je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Šta mene ima biti stid tuđeg stida? Meni je vazno da ja tako ne mislim niti da mu ja zelim ono sto mu neki zele. Iskreno govoreći, ja mu u Sarajevu zelim 585258727 kikseva na golu, ali da mu zelim povredu koja će mu upropastiti karijeru i ne vala. Nije on meni drzavni neprijatelj iako ga ne gotivim zbog nekih provokacija upućenih sjeveru i zapadu nakon derbija ali razumijem ga, ko gubi ima pravo da se ljuti jel? To je isto kao da ja tebe pitam da li je tebe stid onih forumaša sa vaše teme koji su iznijeli neke svoje "zelje" prema Bojanu, Velkoskom, Dzemi.. Postovi su i dalje tu i da se pročitati da mu zele isto ono što se Delaču desilo, čak i gore.
Ma pusti ih bolan napadose onog pirla jer je pitao hoce li Delac biti van terena do kraja sezone, znaci nije nista lose rekao, a tamo zele Tatomirovicu, Dzemi, onom cetniku i ostalima iz klana da polome noge :facepalm: Licemjeri pravi

EDIT: evo vidim da si i ti to spomenuo nego nisam procitao post do kraja nego me nervira sto im se pravdas, a oni su ustvari ti koji zele zlo svojim igracima
Zadnja izmjena: brile, dana/u 12 okt 2015, 22:25, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 okt 2015, 22:23

MortemHz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Izdrzi Mortem! On nekog branio, jos kad rece da je poveo skandiranje za rahmetli Rasa na derbiju :rol: :rol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa normalno da cu ih braniti nisam piccka da gledam ili da se odmaknem kao ti sto bi uradio..pa ljude poput tebe djeca u zubima nosaju,zato ti je to i toliko tesko palo vjerovatno a da za skandiranje..Cip nije imao u planu da skandira njegovo ime,makar ne u tom trenutku pa smo nas cetvorica poceli i zatim su svi ostali,da li je to pogresno bilo? :) svakakvih mozgova ima

Izdrzi bagrcavi!
Zaboravio si napisati da sam iz istocne Bosne ili iz Sandzaka :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 22:29

Ajzea je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
Ajzea, hvala na odgovoru. Drugacije je prijatelju kad mu zelis kikseve a drugacije policajke u invalidskim. Tebi svaka cast. Ja ti samo kazem da ono nije fer, ja bi svog havera napao da kaze zelim Hadziahmetovicu da slomi nogu i da mu se karijera upropasti. E to su neke razlike koje su nepojmljive izmedju vas i nas!

Ponavljam, tebi svaka cast na razmisljanju. Ustvari, ne trebam ti cestitati na ovome, svaka normalna i razumna osoba bi ovako napisala.

Rivalitet na jednu stranu, dodir sa realnoscu na drugu. Do sledeceg vidjenja.

@juskowiak, 85te je cak i Celik bio po broju clanova iznad nesudjenog finaliste kupa uefa i kluba koji bio na pragu ispred praga ulaska u grupnu fazu Evropske lige za sezonu 2014/2015 :mrgreen:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 12 okt 2015, 22:39

@rule podatak 100%

Velež je 1936-te imao registrovanih 3600 članova :tokralju:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 12 okt 2015, 22:41

juskowiak je napisao/la:@rule podatak 100%

Ovaj podatak je samo jedan u nizu dokaza da smo najveci klub u BiH. Cast drugima ali je tako :bih:
lezVe do bagro

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 okt 2015, 22:43

ma dobro cobance vi ste sve imali vise u svemu ste BILI bolji ali sad ste qarina i idete u drugu ligu :urnebes: cuj Zvezda da ne bude na prvom mjestu 70% drzave navijalo za Zvezdu (i pored svojih klubova) :facepalm: a kad ustanes ujutro pa udahnes miris brabonjaka shvatit ces da je livada uvjek livada i da idete u drugu ligu :salut:
Sloboda Tuzla

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 22:45

Niko ne spori da ste najveci klub druze, ali do 1946te da se ne lazemo.
Samo pogledaj broj clanova FK Sarajevo i sve ti je jasno!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2015, 22:47

To ti @DedaRA iznjedrio podatak? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 okt 2015, 22:48

Joj ludila :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 12 okt 2015, 22:49

dzelllo je napisao/la:

Ovaj podatak je samo jedan u nizu dokaza da smo najveci klub u BiH. Cast drugima ali je tako :bih:
Kako sam upratio Sloboda ove godine ima oko 700 članova evo i od mene još 100 :)
202 500÷800 = 253
Znači njima trebaju još 253 godine da nas stignu da niko od nas ne kupi člansku
2015+253=2268 Godina
Bola Solinaš ni pra pra pra pra pra pra unučad ti nece dočekat :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2015, 22:49

RuleHz je napisao/la:

Niko ne spori da ste najveci klub druze, ali do 1946te da se ne lazemo.
Samo pogledaj broj clanova FK Sarajevo i sve ti je jasno!
E sada ce ti on u stilu mitomana odgovoriti, udba, ozna, sdb, jna... :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 okt 2015, 22:50

dzelllo je napisao/la:

ubjedljivo najveci :urnebes: :urnebes: ....vrapcicani bas znaju nasmijat...a ovaj skobalj jos napisa da je to 100 % :urnebes: :urnebes:
PRVA FEDERALNA....OPET :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 okt 2015, 22:50

staragarda je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:

ubjedljivo najveci :urnebes: :urnebes: ....vrapcicani bas znaju nasmijat...a ovaj skobalj jos napisa da je to 100 % :urnebes: :urnebes:
Gledaj ga gore sto nesto racuna, neke clanove od prije 90 godina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 12 okt 2015, 22:51

Sad ce to Azmir sredit.
lezVe do bagro

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 12 okt 2015, 22:53

staragarda je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:

Ovako se ja nasmijem kad neko spomene Slobodu
lezVe do bagro

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2015, 22:53

juskowiak je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:

Kako sam upratio Sloboda ove godine ima oko 700 članova evo i od mene još 100 :)
202 500÷800 = 253
Znači njima trebaju još 253 godine da nas stignu da niko od nas ne kupi člansku
2015+253=2268 Godina
Bola Solinaš ni pra pra pra pra pra pra unučad ti nece dočekat :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Inace kod vas su skupe te clanske. Kupis perecu, clanska gratis. :urnebes: :rol: Djelili djaba clanske kao sto jehovini svjedoci djele one novine. :rol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 okt 2015, 22:54

Jaooooooooooooooooooooo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pocelo je opet :njanjanja: :opaopa: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 okt 2015, 22:55

eto super je to.
sve te podatke lijepo arhivirajte,u kofercic,i federalcic :wave:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.