Jeste da ih austria ubi al da oprobamo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Znaci igrac Islanda obidje golmana i ode u autfanatic1991 je napisao/la:
Jeste da ih austria ubi al da oprobamo
Klupa ?samirr je napisao/la:Obala Bjelokosti IZOSTANCI Akpa, Kalou, Yaya Toure, Gervinho, Doumbia, Sayouba, Aurier, Serey Die
SASTAV Barry - Djakpa, Kolo Toure, Zokora, Bamba - Tiote, Lacina - Sio, Gradel, Ya Konan - Drogba
laxzg je napisao/la:berdych 1 1.45
napiso sam par postova prije zasto
federer manje od 33 1,85
trebo bi fed to uzet u 3 seta, eventualno 1 TB, ali i to je pokriveno ovom marginom
Raonic Simon h2,5 1 1,75
simon je u 3. kolu samo zato jer ima srece u zdrijebu pa je igrao protiv neozbiljnih tenisaca. ne vidim nacin da uzme breakova kolko Milos njemu moze uzet
4-1 winzgmiky je napisao/la:Bari-Novara 4+ 2.75
ulog jači, zadnje kolo, Bari i Novara igraju bitnu utakmicu i očekujem golove na obje strane
ozbiljanrobben je napisao/la:Ljudi ako hocet uzet pare sve sto imate uplatite na obalu bjelokosti poklon kvota nemaju nasi snage da se nadtrcavaju sa njima
eh, ako ikad više feninga na njega stavim...bevanda4 je napisao/la:bravo miky i billy![]()
Snooker: Australian Open (kvalifikacije)
D. Grace (h-1,5) - N. Elton 1 @1.62
L. Ning - R. Clark 1 @1.53
S. Baird - C. Barber 1 @1.29
S. Donaldson - S. Nasir 1 @1.25
Ukupna kvota: 3.981
Neću trošiti riječi na analize. Ima more parova sutra, bitno je odabrati one valjane. Svi gore spomenuti su veliki favoriti i nadam se da neće biti previše grčeva. Trudio sam se složiti pristojnu kvotu, tko hoće nek prati na par eura, tko neće - sretno mu sa slaganjem dobitnogTečajevi preuzeti iz Marathonbet-a
Sretno nam!
ako ti se ne ispravi za koji minut pisi im na mailmadridiSta7 je napisao/la:
Moze li mi neko objasniti sta se ovdje desava?
njihova greška sacekaj do ujtru ako nepoprave zovi ili salji mejlmadridiSta7 je napisao/la:
Moze li mi neko objasniti sta se ovdje desava?
Vcrs BiH - Crnci 3+ 2.05 kvotica mislio sam singl ali trebaju minimalno 2 para tako da ce se nesto skontat
Mislim da je dobra kvota za 3+ ne bi rekao da ce biti tvrda utakmica tako da ocekujem neke golove:D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.