FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Stvarno je ovo bio pravi potez s Messiem. U sredini su ga zaustavljali ali su zahvaljujući njemu krila imala prostor.
ali nevjerovatno je da je Rafinha skoro čitavu tekmu imao praznu stranu i da ništa nije učinio 
Dobro de sad......nemoj i ti preterivatileorey je napisao/la:LJUDI PROMUKAO SAM, SAMO DA JAVIM DA JE OVO BOLJE OD SEKSA. Nesto vise cu napisati kasnije , kad sve detaljno pregledam![]()
![]()
VOLIM OVAJ KARAKTER , OVAJ KLUB. DO SMRTI.
kakva sramota od sudjenja, ali nebitno, nenormalno hrabro se krenulo, kakva zelja svih igraca, neymar povukao i pokazao da moze kad hoce biti glavni igrac ove ekipe i dok je messi tu.
Vjerovao sam u moguci preokret, navijacki, ali kad smo primili gol pomirio sam se sa ispadanjem i zazelio da zabijemo bar jos jedan da se zaokruzi ova hrabra i odlicna partija, ali ni u najludjem snu nisam ocekivao da cemo proci sa 6:1.
Bez obzira na drugi penal, pa i na prvi, Barca je zasluzeno razvalila PSG i zasluzeno prosla dalje, prva tekma je bila neka poruka Luchu siguran sam u to.
Samo cu reci, Arda je momacki odigrao, a Umtiti je odigrao fenomenalno, presjekao je toliki broj lopti i zracnih duela uzeo, nevjerovatan igrac.
Ali svi su pruzili strasnu partiju, ispisali povijest kluba i ovog natjecanja, bez ikakvog presinga u iduce kolo.
Sto se tice PSG-a i Emerya, od prve minute su izasli u namjeri da se brane i eventualno iz kontre zabiju 1 gol, taj kukavicki pokusaj im nije prosao i zasluzeno su otisli kuci, iskreno se nadam da ce Monaco izdrzati do kraja i uzeti im i prvenstvo, a mi na kraju sezone Verrattija.
Vjerovao sam u moguci preokret, navijacki, ali kad smo primili gol pomirio sam se sa ispadanjem i zazelio da zabijemo bar jos jedan da se zaokruzi ova hrabra i odlicna partija, ali ni u najludjem snu nisam ocekivao da cemo proci sa 6:1.
Bez obzira na drugi penal, pa i na prvi, Barca je zasluzeno razvalila PSG i zasluzeno prosla dalje, prva tekma je bila neka poruka Luchu siguran sam u to.
Samo cu reci, Arda je momacki odigrao, a Umtiti je odigrao fenomenalno, presjekao je toliki broj lopti i zracnih duela uzeo, nevjerovatan igrac.
Ali svi su pruzili strasnu partiju, ispisali povijest kluba i ovog natjecanja, bez ikakvog presinga u iduce kolo.
Sto se tice PSG-a i Emerya, od prve minute su izasli u namjeri da se brane i eventualno iz kontre zabiju 1 gol, taj kukavicki pokusaj im nije prosao i zasluzeno su otisli kuci, iskreno se nadam da ce Monaco izdrzati do kraja i uzeti im i prvenstvo, a mi na kraju sezone Verrattija.
- branimir85
- Kontakt:
Bt sport
znaju ljudi šta valja,zato ih se i gleda 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Neandertalac
- Kontakt:
Trener Psg_a bukvalno isprepadan sa Messijem, cijlo vrijeme oka nije nogao otvoriti, dva tri igrača na njemu. Desna strana prazna bila, cijelo vrijeme. Neymar imao 1 na 1 skoro cijelu utakmicu.jasmin10 je napisao/la:Stvarno je ovo bio pravi potez s Messiem. U sredini su ga zaustavljali ali su zahvaljujući njemu krila imala prostor.
Ali slabo ko to vidi tim očima, navikao ih Messi da uzme loptu i predribla petoricu pa možda raji neobično.
Enrike mag taktike!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koje ikonemessilla je napisao/la:Rio, Gary, Michael i Stevie![]()
![]()
![]()
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Daj nam Real u cetvrtfinalu
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Donnie Darko
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Rio, Gary, Michael i Stevie![]()
![]()
![]()
Koliko ste foruma i sajtova otvorili, priznajte, nije sramota (i ja to radim kad Bayern napravi nešto dobro)?
Kad sam već tu, mislim da imam poster Aytekina pa mogu dati Parangalu ili Leoreyu da zalijepe odmah ispod Messija, oni su najviše vjerovali. 
Neymaru bi trebali svi da kolektivno halalimo za sve loše partije.
znači Neymar
jedan penal izborio
dva gola zabio (od čega jedan prelijep, drugi pod nevjerovatnim pritiskom)
jedan asistirao

jedan penal izborio
dva gola zabio (od čega jedan prelijep, drugi pod nevjerovatnim pritiskom)
jedan asistirao
Ma trebaju muda do poda da pored GOAT-a sutas penal pa onda u zadnjoj akciji ne ides na nesto sto bi uradilo 99.9 % igraca na svijetu a to je klasican centarsut. Trebaju muda da ides na dribling, izbacis protivnika i posaljes onakav zadnji pass.jasmin10 je napisao/la:Neymaru bi trebali svi da kolektivno halalimo za sve loše partije.
Generalno je izgubio milion lopti, bio los ali ovo sta uradi u zadnjim minutama se pamti decenijama.
Volim vas sve !!!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
sljivo je napisao/la:Koliko ste foruma i sajtova otvorili, priznajte, nije sramota (i ja to radim kad Bayern napravi nešto dobro)?Kad sam već tu, mislim da imam poster Aytekina pa mogu dati Parangalu ili Leoreyu da zalijepe odmah ispod Messija, oni su najviše vjerovali.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ljudi moji ovo se dešava jednom u životu. Ova utakmica će se pamtiti zauvijek. Ja još uvijek ne vjerujem. Moraću u ovaj koji dan na miru pogledati reprizu utakmice. Nemam riječi više!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Neandertalac
- Kontakt:
Paris Šest German 
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 08 mar 2017, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dobi Neymar opkladu, zato je i pucao penal 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
dakleBlejzer10 je napisao/la:Misljenje je kao supak, svi ga imajuNail for Real je napisao/la:Vi se stvarno nadate velikoj remontadi? Misljenja sam da ih necete moci ni dobiti, a kamoli vratiti zaostatak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.