Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 07 maj 2014, 00:19

Nada umire zadnja :D

http://www1.skysports.com/football/news ... ston-villa" onclick="window.open(this.href);return false;

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 maj 2014, 00:26

Navijači i igrači su glasali za najboljeg igrača, najboljeg mladog igrača, najbolji gol sezone a na večerašnjoj svečanosti smo dobili i imena pobjednika za sezonu 2013/14.

IGRAČ GODINE IZABRAN OD STRANE IGRAČA: LUIS SUAREZ
IGRAČ GODINE IZABRAN OD STRANE NAVIJAČA: LUIS SUAREZ
NAJBOLJI MLADI IGRAČ: RAHEEM STERLING
GOL SEZONE: SUAREZ vs Norwich
NAJBOLJI IGRAČ AKADEMIJE: JORDAN ROSSITER
BILL SHANKLY NAGRADA: LUCAS LEIVA
NAGRADA ZA IZVANREDNO DOSTIGNUĆE: BRENDAN RODGERS

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 07 maj 2014, 00:29

EBSCO je napisao/la:Nada umire zadnja :D
......ali uvijek umire :yawn:
A.F.C. Bournemouth!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 07 maj 2014, 00:57

rambo16 je napisao/la:
To ti iz iskustva

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 07 maj 2014, 00:58

LiverpoolREDS je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:
To ti iz iskustva

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
životno kume...da da :yawn:
A.F.C. Bournemouth!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 07 maj 2014, 09:19

Rodgers prihvatio produženje ugovora do 2018 čime će postati jedan od najplaćenijih trenera u EPLu.

Bitan faktor za našu budućnost i treba ga podržati jer je udario dobre temelje na koje treba dodati dosta toga.Mi nismo na kraju puta nego na samom početku-sa mladim managerom i sa najmlađom ekipom u ligi.Naravno da je razočarenje veliko jer smo imali sve u svojim rukama 3 utakmice prije kraja gdje smo pokazali veliko neiskustvo-od managera pa i do onih najiskusnijih igrača(Gerrarda).Nemam srca nikoga kriviti niti mu nešto zamjerati jer su odigrali sezonu daleko iznad očekivanja i jedino što mogu je da im se svima zahvalim na jednoj ovakvoj sezoni,a oni iz nje nek izvuku pouku.

Rodgers definitivno glavni krivac za ono što se je desilo protiv Palacea dok mu tu etiketu ne bih nakačio za ono protiv Chelsea(Gerrard).Nakon prvog primljenog gola više nije bilo potrebe za nasrtanjem/ganjanjem gol razlike pogotovo ne u onakvoj atmosferi.Mada su me i neki igrači pogotovo oni iskusniji iznervirali neprekidanjem kontre faulom.Nismo smjeli dopustiti Cityu ni najmanju kalkulaciju,a večeras uz Aston Villu i nadati se nekom čudu da se desi i da nam donesu titulu.

Kakav god ishod bio Cityevih utakmica, u nedelju čitavu ekipu treba dobro ispoštovati aplauzima.Zaslužili su to!
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 maj 2014, 13:05

Evo blizi se kraj sezone i ono sto je evidentno je da ovoj ekipi fali par pojacanja. Igra se Liga Prvaka sledece sezone, znaci bice para a i nema vise onog ne igramo LP, ne mozemo dovest WC :mrgreen: .
Kvalitetni bekovi, zadnji vezni i krilo su neki prioriteti po mom misljenju uz odlazak Aspasa, Mosesa, jednog od stopera, Aly-a.

Sta vi mislite, onako realno gledajuci, koga bi ovi nasi mogli dovest na ljeto ? Ako ikoga dovedu :think:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

lfc96boy
Kontakt:

Post Postao/la lfc96boy » 07 maj 2014, 13:16

realno bi mogli doci Dani Alves ili Micah Richards,Shaw ili Rojo,Tello,Arda Turan...a za zadnjeg veznog ne znam :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 maj 2014, 13:20

lfc96boy je napisao/la:realno bi mogli doci Dani Alves ili Micah Richards,Shaw ili Rojo,Tello,Arda Turan...a za zadnjeg veznog ne znam :D
Mozda MVilla ili Reges?
Sto ti ovo druze nakiti, ko da smo ne dao Bog City ili PSG... :o
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 07 maj 2014, 13:42

Ne volim bas Engleske ekipe, posto sam stovatelj Italijana ali ako bas moram Pool mi je bas ono cool ekipa. Stivi Dži mi je bas ono likčina. Pratim zadnjih 10-ak utakmica, i mogu reci da je Brendon prvi napravio glupost jos sa Čelskijem. Ne mozes napadati takvog lika kao sto je Murinjo i misliti da je to Watford. Morao je imati plan B, po mom skromnom misljenju trebao je zanemariti napadacki fudbal i odigrati na 0:0. Bod ko zgrada, ovako... Onda sinoc, imas 0:3. Zatvaraj, pravi faul, cak i crveni ako treba ubij tempo jer su se ovi poprilicno razmahali. Ne znam on kao trener je napravio po meni i vise nego puno fatalnih pogresaka. Trebao je drugacije reagovati, u nekim trenutcima mi se cini da je dosao iz 1Federalne. I jos jedna bitna stvar Sakho i ovaj drugi koji je sinoc igrao, pa preko njih ste dobili 30 golova u zadnjih 10 meceva. Strasno su losi, ko Svicarski sir. Onaj treci gol je najbolji pokazatelj. Stvarno mi je zao zbog titule, ali eto ima ta LP. Sve u svemu odlicna sezona ali ostaje zal za neiskoristenom sansom. Uljari nece kiksati to je sigurno.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 maj 2014, 13:51

Spanish newspaper 'Sport' claims Liverpool chief scout Julian Ward watched Real Sociedad winger Antoine Griezmann last Monday. He has a £24.6m buyout clause.
:pray: :salut:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 maj 2014, 14:41

Henderson je napisao/la:
Spanish newspaper 'Sport' claims Liverpool chief scout Julian Ward watched Real Sociedad winger Antoine Griezmann last Monday. He has a £24.6m buyout clause.
Nek se i ja Rizo s tobom slozim. Uf kako bi nam Griezman legao...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 07 maj 2014, 15:06

Grizman je navodno vec igrac PSGa,bar se tako pisalo nedavno.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 maj 2014, 16:14

I poslije Kinga, King :mrgreen:

slika

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 07 maj 2014, 18:36

ackeey je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Nek se i ja Rizo s tobom slozim. Uf kako bi nam Griezman legao...
Pa ako mu je ovo klauzula, ne znam šta čekaju jbt. :wtf:
Samo sumnjam npr. da mu može Liverpool dati platu koju mu može dati PSG, al' treba pokušati naravno...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 maj 2014, 18:40

PSG prvo mora rijesiti svoje probleme sa Fifom oko FFPa pa tek onda u šoping. Tako da se ima vremena, volio bih da neka pojacanja dovedemo prije nego ekipa krene sa pripremama ili cak prije prvenstva odmah. Bas me zanima kako ce odraditi ovaj prelazni rok, po Brendanovoj prici neki su poslovi vec sređeni pa cemo vidjeti.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 07 maj 2014, 18:47

suhi je napisao/la:Grizman je navodno vec igrac PSGa,bar se tako pisalo nedavno.
grizman je već dvaput odbio PSG, a sa ovim sankcijama PSG-u čistu sumnjam da će ga dovesti.

Arsenal je njega kaparisao već :kafa:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 07 maj 2014, 18:54

ima li nade da kiksa Cyti veceras??? :kafa:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 maj 2014, 19:00

slika

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 07 maj 2014, 19:16

[youtube][/youtube]

:lol: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.