http://www1.skysports.com/football/news ... ston-villa" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
To ti iz iskustvarambo16 je napisao/la:......ali uvijek umireEBSCO je napisao/la:Nada umire zadnja![]()
životno kume...da daLiverpoolREDS je napisao/la:To ti iz iskustvarambo16 je napisao/la:......ali uvijek umireEBSCO je napisao/la:Nada umire zadnja![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozda MVilla ili Reges?lfc96boy je napisao/la:realno bi mogli doci Dani Alves ili Micah Richards,Shaw ili Rojo,Tello,Arda Turan...a za zadnjeg veznog ne znam
Spanish newspaper 'Sport' claims Liverpool chief scout Julian Ward watched Real Sociedad winger Antoine Griezmann last Monday. He has a £24.6m buyout clause.
Nek se i ja Rizo s tobom slozim. Uf kako bi nam Griezman legao...Henderson je napisao/la:Spanish newspaper 'Sport' claims Liverpool chief scout Julian Ward watched Real Sociedad winger Antoine Griezmann last Monday. He has a £24.6m buyout clause.![]()
Pa ako mu je ovo klauzula, ne znam šta čekaju jbt.ackeey je napisao/la:Nek se i ja Rizo s tobom slozim. Uf kako bi nam Griezman legao...Henderson je napisao/la:Spanish newspaper 'Sport' claims Liverpool chief scout Julian Ward watched Real Sociedad winger Antoine Griezmann last Monday. He has a £24.6m buyout clause.![]()
grizman je već dvaput odbio PSG, a sa ovim sankcijama PSG-u čistu sumnjam da će ga dovesti.suhi je napisao/la:Grizman je navodno vec igrac PSGa,bar se tako pisalo nedavno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.