PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Kako je prošao put od Slobode i Udarnika, preko Torpeda, do Sarajeva.
kako su nastali Sloboda i Udarnika. Ko je i zašto inicirao njihovo spajanje u zajedničko društvo Torpedo. Kako je Torpedo postao Prvoligaš. Kada mijenja naziv u Sarajevo.
@tyrantica
Ko nas zavadi Ljubicice?
kako su nastali Sloboda i Udarnika. Ko je i zašto inicirao njihovo spajanje u zajedničko društvo Torpedo. Kako je Torpedo postao Prvoligaš. Kada mijenja naziv u Sarajevo.
@tyrantica
Ko nas zavadi Ljubicice?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Najgora sam.*rasavoje je napisao/la:Naj sam gora.![]()
Jos mi samo bic nedostaje.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pite prodajem simpatizera vrlo povoljno..
Niko nikad. Samo, ne diraj u FKS.MocMahale444 je napisao/la: @tyrantica
Ko nas zavadi Ljubicice?

Da li si ozbiljan?shzna je napisao/la: Najgora sam.*

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- MocMahale444
Boze sacuvaj meni je sarajevo jako drago pa to svako zna.rasavoje je napisao/la:Niko nikad. Samo, ne diraj u FKS.MocMahale444 je napisao/la: @tyrantica
Ko nas zavadi Ljubicice?![]()
Da ne diram u fks a diram tebe? Je li to me baris ponovo

Vidis, zarez tu igra presudnu ulogu. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Jesi se nafuro da je sabra s druge straneMocMahale444 je napisao/la:Cim me nije citirala znaci da je ljuta, halali ba.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Jok, mislim svo vrijeme da je dara bubamara.sviunapad1010 je napisao/la:Jesi se nafuro da je sabra s druge straneMocMahale444 je napisao/la:Cim me nije citirala znaci da je ljuta, halali ba.
-
- Kontakt:
Yebo daru veći bi bio ceif zquzit sabru priznajMocMahale444 je napisao/la:Jok, mislim svo vrijeme da je dara bubamara.sviunapad1010 je napisao/la:Jesi se nafuro da je sabra s druge straneMocMahale444 je napisao/la:Cim me nije citirala znaci da je ljuta, halali ba.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Misliš uzde i sedlo?rasavoje je napisao/la:Naj sam gora.![]()
Jos mi samo bic nedostaje.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
Nemoj sad o Sabri jer odma se pojavi Evander i pocne psovati i grditi. Kao nije fer da kresnete Sabru i ti folovi.
-
- Kontakt:
Sta sve nije fer u zivotuMocMahale444 je napisao/la:Nemoj sad o Sabri jer odma se pojavi Evander i pocne psovati i grditi. Kao nije fer da kresnete Sabru i ti folovi.

Npr popušiti namješteno-kupljenu titulu na derbijusviunapad1010 je napisao/la:Sta sve nije fer u zivotuMocMahale444 je napisao/la:Nemoj sad o Sabri jer odma se pojavi Evander i pocne psovati i grditi. Kao nije fer da kresnete Sabru i ti folovi.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pantelija.Pantelija je napisao/la:Npr popušiti namješteno-kupljenu titulu na derbijusviunapad1010 je napisao/la:Sta sve nije fer u zivotuMocMahale444 je napisao/la:Nemoj sad o Sabri jer odma se pojavi Evander i pocne psovati i grditi. Kao nije fer da kresnete Sabru i ti folovi.

Pantelija je napisao/la:Npr popušiti namješteno-kupljenu titulu na derbijusviunapad1010 je napisao/la:Sta sve nije fer u zivotuMocMahale444 je napisao/la:Nemoj sad o Sabri jer odma se pojavi Evander i pocne psovati i grditi. Kao nije fer da kresnete Sabru i ti folovi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Npr popušiti namješteno-kupljenu titulu na derbijusviunapad1010 je napisao/la:Sta sve nije fer u zivotuMocMahale444 je napisao/la:Nemoj sad o Sabri jer odma se pojavi Evander i pocne psovati i grditi. Kao nije fer da kresnete Sabru i ti folovi.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da je kupljena i namještena, osvojila bi se. Kao što ste vi kupili i namjestili 2015-te, još niste Azmiru platili ono što vam se tuzlanska kurava naguzila na Koševu.Pantelija je napisao/la:Npr popušiti namješteno-kupljenu titulu na derbijusviunapad1010 je napisao/la:Sta sve nije fer u zivotuMocMahale444 je napisao/la:Nemoj sad o Sabri jer odma se pojavi Evander i pocne psovati i grditi. Kao nije fer da kresnete Sabru i ti folovi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Pantelija i njegove gluposti s brigadom smajlića.
Namjesteno-kupljenu
idi ba zovni Evandera i izucavajte skolu.
Namjesteno-kupljenu

- TobeYarabi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, antisisoja1919, AVNOJ, Bejker, BeYaZ, bhfanatic14, bvsic, Direktorcic, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, Gomis99, Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, HyperOS, jurisicduska, Majestic-12 [Bot], mnon46, MokraKifla, Morgen19, Pitaristok, Proximic, relativizam, rishovski, Rodman, samoFKS, Sheyi, WeekendOffender, Zeko87 i 172 gosta.