Mislim da je to skoro pa nemoguće (iako ne tvrdim)......pošto ja očekujem sva 4 španska tima u 1/4 finalu, logika i "pravednost UEFA" kaže da će u polufinale ući 2 španska predstavnika.....tako da tipujem na obračun španaca u 1/4 finalu......u toj kombinaciji moj izbor bi svakako bio Barsa vs Real....kako je i red jeldaKarlo je napisao/la:parangal je napisao/la: A čuj......nemam problem ni da Bayern i Real madjusobno odluče ko će Barsi na megdan u polufinalu.....samo izvolte![]()
ja bi iskreno volio sa vama 1/4 a onda da halase otresmo u polufinalu,pateticare u finalu![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vidi, ne bi me zacudilo da nam "bace" Atletico opet a muka mi je od utakmica s njima iako vjerujem da bi ih prosli jer nije to onaj "stari" Atletico, a svakako nakon historijskog podviga ne vjerujem da Barca moze ponoviti staticnost kao u Parizu i dopustiti bilo kojem protivniku i priblizan rezultat. Ovo samo moze ici na bolje, barem se ja nadam tome, samo da babuka eksplodira jos. Ima on jos par rekorda da obori 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije meni problem u Atletiku......nego znam da bi to kao i npr. Juve bio smoran i tvrd dvomeč.....zato kao pristalica spektakla i dobrog fudbala uvek bi za protivnika Bayerna, Reala pa i Dortmunda zašto ne....uostalom Barsa kad god je osvajala LP radila je to idući "najtežom stazom"Derdiyok je napisao/la:Vidi, ne bi me zacudilo da nam "bace" Atletico opet a muka mi je od utakmica s njima iako vjerujem da bi ih prosli jer nije to onaj "stari" Atletico, a svakako nakon historijskog podviga ne vjerujem da Barca moze ponoviti staticnost kao u Parizu i dopustiti bilo kojem protivniku i priblizan rezultat. Ovo samo moze ici na bolje, barem se ja nadam tome, samo da babuka eksplodira jos. Ima on jos par rekorda da obori
Mozda bi Real Madrid nakon Seville bio najpozeljniji. Realno po igri i formi su medju najslabijim klubovima u LP ove sezone. Ja sam uvjeren da oni ispadaju protiv prvog jaceg protivnika.
27.10.2020
Ako bi birao eventualno najlakšeg protivnika onda svakako City (ako prodje naravno).....protivnik skoro pa IDEALAN za Barsu a i napadački fudballeorey je napisao/la:Mozda bi Real Madrid nakon Seville bio najpozeljniji. Realno po igri i formi su medju najslabijim klubovima u LP ove sezone. Ja sam uvjeren da oni ispadaju protiv prvog jaceg protivnika.
Polako trebaju prvo ti navedeni timovi proci.
Doduse, dzaba mi pisemo sta zelimo, kad se zna da ce Atletico doci
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ne bojim se nikog sada pa ni Atletica. Prvo , zbog ovog uspjeha, a drugo NEMA SANSE da nas Atletico izbaci TRI puta zaredom iz Lige Prvaka.Mokes je napisao/la:Polako trebaju prvo ti navedeni timovi proci.
27.10.2020
- superfreak
- Kontakt:
Regrutujemo nove fanove odabranih ekipa.messilla je napisao/la:![]()
Šteta što će prvak Engleske najvjerovatnije ispasti, ali ne bi bilo loše ponovo pokušati zaredati sve aktuelne prvake.
Elem, prije tipujem na City nego Atletico.
Elem, prije tipujem na City nego Atletico.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
btw opet moram spomenut koliko je atmosfera bila bolesna, pravo osvježenje navijači iza gola ove sezone.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nego, @parangal , hoce li taj avatar konacno... obecao si da ces staviti , po prvi put
I ne mora magarac kao sto si rekao, vec nekog igraca ili grb kluba
Kontam i ja da stavim neki po prvi put
27.10.2020
Fakat je sinoc vukao Barcu do ovog historijskog preokreta
Preuzeo je na sebe punu odgovornost, bio lider Barcelone na terenu, kao da je rekao Dajte mi loptu da riješim ovo
mi idemo na najjače, Real na najslabije.
odnosno
Barcelona - Bayern
Real - Dortmund
odnosno
Barcelona - Bayern
Real - Dortmund
Ja sam uvek bio od reči......znaš da sam napisao po tvom izboru (ja se u to slabo razumem)......nadji, spremi ga u odgovarajući format i ja ga postavljamleorey je napisao/la:Nego, @parangal , hoce li taj avatar konacno... obecao si da ces staviti , po prvi putI ne mora magarac kao sto si rekao, vec nekog igraca ili grb kluba
![]()
PS. Neću grb, neću igrača to me ne zanima.....samo neka matora magarčina dolazi u obzir
Pa to je lahko onda, stavis svoju sliku i problem rijesen
Halali, morao sam se i ja nasaliti na tvoj racun kad se vec i sam salis 
Jedva cekam utakmicu za vikend. Jao, koji preokret u pm, ne mogu da vjerujem da smo u igri za tri trofejaaaa jbt.
Jedva cekam utakmicu za vikend. Jao, koji preokret u pm, ne mogu da vjerujem da smo u igri za tri trofejaaaa jbt.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Šta se desilo sinoć, kakva utakmica
Opet se pokazalo da je pressing najbolji playmaker. Nijedna izrađena i smislena akcija, a šest golova je najbolji dokaz za to. Ono je bilo brutalno. Kao iz najboljih dana Guardiole. Znači da ga i dalje mogu igrati na najvišem nivou kad hoće, makar ne u kontinuitetu, ali neće. Što je opet s druge strane logično nakon silnih titula i uspjeha u zadnjih 10 godina. Motivacija više nikada ne može biti ista. Upravo zbog toga im je ovako nešto i trebalo.
Opet se pokazalo i to kolika smo gamad mi navijači kada NAKON SVEGA nismo vjerovali ovoj ekipi. Čast izuzecima.
Camp Nou nikada nije bio bučan i moćan kao sinoć. Već na intoniranju himne Lige prvaka vidjela se pogubljenost na igračima Pariza. Kao da su ih bacili u Koloseum lavovima i tigrovima otprilike. 'Dvanaesti igrač' je možda i otrcana fraza, ali Camp Nou je sinoć to zaista bio.
Ne bih da pojedinačno izdvajam igrače jer ovakvu remontadu može napraviti isključivo kolektiv. Ja im neću zamjeriti makar ostali samo na kupu ove sezone, ne nakon ovog čuda. Ova generacija nastavlja da piše historiju, a na nama je da uživamo dok traje.

Opet se pokazalo da je pressing najbolji playmaker. Nijedna izrađena i smislena akcija, a šest golova je najbolji dokaz za to. Ono je bilo brutalno. Kao iz najboljih dana Guardiole. Znači da ga i dalje mogu igrati na najvišem nivou kad hoće, makar ne u kontinuitetu, ali neće. Što je opet s druge strane logično nakon silnih titula i uspjeha u zadnjih 10 godina. Motivacija više nikada ne može biti ista. Upravo zbog toga im je ovako nešto i trebalo.
Opet se pokazalo i to kolika smo gamad mi navijači kada NAKON SVEGA nismo vjerovali ovoj ekipi. Čast izuzecima.
Camp Nou nikada nije bio bučan i moćan kao sinoć. Već na intoniranju himne Lige prvaka vidjela se pogubljenost na igračima Pariza. Kao da su ih bacili u Koloseum lavovima i tigrovima otprilike. 'Dvanaesti igrač' je možda i otrcana fraza, ali Camp Nou je sinoć to zaista bio.
Ne bih da pojedinačno izdvajam igrače jer ovakvu remontadu može napraviti isključivo kolektiv. Ja im neću zamjeriti makar ostali samo na kupu ove sezone, ne nakon ovog čuda. Ova generacija nastavlja da piše historiju, a na nama je da uživamo dok traje.

Samo hrabro do finala u Cardiffu pa makar ga igrali bez Messija i Neymara
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Evo ima repriza na SK1
nemoj gledati, da opet ne pozelis da ti svi svrse po faciJoeBleck je napisao/la:Evo ima repriza na SK1
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo na zvaničnoj fb stranici PSG-a već dva dana ništa objavili nisu
Zadnja objava im na kraju utakmice bila
Zadnja objava im na kraju utakmice bila
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.