ja mislim da se komotno moze poceti sa Govedaricom i Mehidicem ne bi li se ovaj prvi razigrao, a ovaj drugi ustalio ...a zeba i saric po meni dovoljno da odigraju po poluvrijeme ili 60-ak min...tuzlak1987 je napisao/la:Protiv Drine: Piric-Efendic-Mehmedagic-Kostic-Lakicevic-Prses-Zeba-Saric-Haurdic-Mehidic-Ahmetovic ..
Izmjene : Krpic i Govedarica.. ovako treba mozda, a moze i varijanta 442 gdje bi Zeba i Saric igrali u vezi, a u napadu Krpic i Ahmetovic
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Je li Merzić nema pravo nastupa ?tuzlak1987 je napisao/la:Protiv Drine: Piric-Efendic-Mehmedagic-Kostic-Lakicevic-Prses-Zeba-Saric-Haurdic-Mehidic-Ahmetovic ..
Izmjene : Krpic i Govedarica.. ovako treba mozda, a moze i varijanta 442 gdje bi Zeba i Saric igrali u vezi, a u napadu Krpic i Ahmetovic
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Njega sam i zaboravio, moze taman u vezu sa Zebom i Saricem .. Ili u vezu sa Zebom, a Saric desno.sloboda72 je napisao/la:Je li Merzić nema pravo nastupa ?tuzlak1987 je napisao/la:Protiv Drine: Piric-Efendic-Mehmedagic-Kostic-Lakicevic-Prses-Zeba-Saric-Haurdic-Mehidic-Ahmetovic ..
Uglavnom opet i pored izostanka Ivetica, Veselinovica, Ordagica i Stjepanovica biti ce solidna ekipa i pobjediti ce se Drina

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dobar ba ovaj Merzic pravo lik je odigro odlicno do sad..a kad se sjetim kad je dosao svi smo se cudili, pa cak i Mostarci nisu ga previse nahvalili.ali je imao zavidnu karijeru dok je bio mladji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Šta je u pitanju kod Ordagića?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ordagic ne igra ovaj vikend, uskoro ce se znati da li ce nastaviti sezonu ili ne! Kostic je spreman, dok za Stjepanovica ne znam!
Ja volim FK Tuzla City
On je pravi defanzivni vezni.Tehnički dobar i smiren. Loptu nikad ne šuta bez veze.Osim toga može igrati halfa ,što je pokazao u Vitezu,ali i bočne pozicije.SaltCityAttack je napisao/la:Dobar ba ovaj Merzic pravo lik je odigro odlicno do sad..a kad se sjetim kad je dosao svi smo se cudili, pa cak i Mostarci nisu ga previse nahvalili.ali je imao zavidnu karijeru dok je bio mladji
Ja volim FK Tuzla City
Evo Fajic kaze da bi volio da Sloboda osvoji 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
sloboda72, znas li sta o Ordagicu
moze li jedna losa stvar zaobici ovu ekipu jebt
-
- Kontakt:
svi povrijeđeni će biti spremni za odlučujuće tekme!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Vidit ću danas.Ne bih rekao da je kod njega u pitanju teška povreda.Bar na osnovu gledanja utakmice.On istina nakon povrede nije nastavio igrati ,ali tu se malo "kupovalo vrijeme" pa je zamijenjen Pršešom.Bio je već blizu kraj utakmice.Chinaglia je napisao/la:sloboda72, znas li sta o Ordagicu
Ja volim FK Tuzla City
AkoBogda.VelikiKemo je napisao/la:svi povrijeđeni će biti spremni za odlučujuće tekme!!
Ja volim FK Tuzla City
Da mi dobijemo ovu Drinu, lako cemo za poslije 

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
-
- Kontakt:
Ne znam jos, trebao bih saznati za sat, dva! Javi i ti kako je proslo na treningusloboda72 je napisao/la:Šta je u pitanju kod Ordagića?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ordagic ne igra ovaj vikend, uskoro ce se znati da li ce nastaviti sezonu ili ne! Kostic je spreman, dok za Stjepanovica ne znam!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
U redu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne znam jos, trebao bih saznati za sat, dva! Javi i ti kako je proslo na treningusloboda72 je napisao/la:Šta je u pitanju kod Ordagića?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ordagic ne igra ovaj vikend, uskoro ce se znati da li ce nastaviti sezonu ili ne! Kostic je spreman, dok za Stjepanovica ne znam!
Ja volim FK Tuzla City
DRINA-SLOBODA 1-2, 18. 10. 2015.Sloki je napisao/la:Da mi dobijemo ovu Drinu, lako cemo za poslije
Valja ih ozbiljno shvatiti.Pogotovo zbog one premirane utakmice(od Sarajeva), koju su jesenas odigrali protiv nas.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Steta sto mi nemamo taj mentalitet, da nam je 2 mjestu u ligi, finale Kupa BiH, najbolja igra u drzavi, dosta da nas svaku tekmu bude preko 5,000... U subotu najavljuju lijepo vrijeme, nocni termin, znaci ljudi ne rade, kao sto rece @Beduin moze se i na tekmu, pa onda u grad, u Vivu ili tako nesto. Nadam se da ce biti makar preko 3,000 navijaca. Jos jednom cu da ponovim, yebem ja svakog derby navijaca!
Jos samo dvije domace tekme imamo+ dvije u kupu...
Jos samo dvije domace tekme imamo+ dvije u kupu...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Do kraja imamo cetri utakmice, svaka teza od prethodne. Oni ce sigurno upregnuti i dat sve od sebe, zato se trebamo maksimalno potruditi i ne upisivati bodove unaprijed. FK Drina nije naivna ekipa uopstesloboda72 je napisao/la:DRINA-SLOBODA 1-2, 18. 10. 2015.Sloki je napisao/la:Da mi dobijemo ovu Drinu, lako cemo za poslije
Valja ih ozbiljno shvatiti.Pogotovo zbog one premirane utakmice(od Sarajeva), koju su jesenas odigrali protiv nas.

Ali vjerujem u nasu ekipu i podrsku sa tribine

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Tako je, samo korak po korak. Nema laganog protivnika, nema lagane utakmice do kraja.Sloki je napisao/la:Da mi dobijemo ovu Drinu, lako cemo za poslije
OBAVJEŠTENJE: Zbog prvomajskih praznika satnica termina odigravanja utakmice 27. Kola BHT Premijer lige između FK Sloboda Tuzla i FK Drina Zvornik se pomjera. Umjesto ranije najavljene satnice u 20:00 sati utakmica će biti odigrana u subotu 30. aprila u 18:00 sati. #SviNaTušanj #SamoSlooda

Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.