Elkann neće dati pare, to je sigurno. Ostaje ili velika prodaja (Sandro, Higuain) ili da Marotta opet izvuče nešto iz nedovoljno sredstava.
Nadam se da će Sandro ostati. Koliko god me razočarao svojim pristupom ove godine njegov odlazak bi samo napravio još više problema i mjesta koja treba popuniti, a ne znam koga uzeti, bekovi su baš na niskim granama. U slučaju da ostane može desno i Darmian, solidan igrač koji će obavljati svoje ako je ostatak ekipe popunjen.
Buffon 0€, Licht 0€, Asamoah 0€, Khedira za siću neku, Sturaro 10-ak miliona, Mandžo 15-ak? gotovo sigurno odlaze. Jako malo od prodaja.
Perin 15m, Darmian 10-15m, Caldara 0€, Spinazzola 0€, Can 0€ gotovo sigurno dolaze.
Mislim da će se i Pellegriniju aktivirati klauzula, kao i da se Morata vraća. I onda izgleda da je to to. Jedino Darmian izgleda onako 'meh', ali možda se povratkom kući vrati na formu iz Torina gdje je bio stvarno odličan i meni prva želja za beka prije par godina. Pellegrini 25-30, Morata 15 posudba.

Osim ako ne krljnu ozbiljne pare na SMS-a ili tako nekog mislim da je ovo najrealnije. Dobra ekipa sa puno nove svježe krvi. Ni ove godine nije falilo puno, a gomilu istrošenih i demotivisanih igrača smo imali.