Stjepanović i Ordagić nisu trenirali.Bili su kod Samida na tretmanu.Normalno hodaju, ne šepaju, nisu ni na štakama niti u longetama.Šta će kazati doktori ,ćuće se. Za sad ih nema. Kao što neće biti ni Ivetića i Veselinovića zbog 3 kartona.
Danas nije bilo ni Salihovića a ni kondicionog trenera. Startna postava moći će se naslutiti sutra.
Danas su igrali "salate" a potom na skraćenom terenu na dva gola.Koliko sam mogao shvatiti, primat je bila realizacija odnosno faza napada sa postizanjem gola.Pirić,, Kostić, Mehmedagić, Efendić , Merzić, Sarić, Zeba,Ahmetović , Krpić,Haurdić i lijevi bek?.To bi mogla biti postava koja će startati kontra Drine.
.............................PIRIĆ
...EFENDIĆ....MEHMEDAGIĆ.......KOSTIĆ......(?)
...........................MERZIĆ
......SARIĆ..............ZEBA................HAURDIĆ
..............AHMETOVIĆ.........KRPIĆ
Dakle 4- 1 - 3 -2 ili 4-4 -2. Mehidić mi nije danas na treningu ispoljavao punu aktivnost.On čeka da napravi potez ,ali dok lopta dođe do njega igra ga ne interesuje puno,dakle,igra bez lopte.
Lakičević djeluje isuviše spor u odnosu na Ivetića i ne bi me iznenadilo da Musemić tu poziciju povjeri nekom drugom.
Do duše, ovo je bila igra na malom prostoru gdje je on prilično inferioran.Opšta snaga kod svih generalno je dobra .Očito je da su se odmorili nakon Selje i Olimpica.Borbena gotovost je na maksimumu, i psihički i fizički.Musemića bespogovorno slušaju svi.Kapiten Zeba u svom elementu, kapitenski.Današnje prisustvo treningu Ivetića i Veselinovića je bilo maksimalno bez obzira što će oni igrati tek u Travniku.
Istina to malo vara tj stvara prividan dojam kad je u pitanju utakmica u subotu jer njih tu neće biti. Drinu nipošto ne treba potcjenjivati pogotovu od strane navijača.Stadion bi trebao biti popunjen maksimalno a navijači grlati.Trebala bi se sjetiti ona raja koja je bila u Zvorniku kako su oni protiv nas "grizli" i kako smo ih jedva pobijedili.
Pobjeda nikad nikome nije došla sama od sebe.Najteže se osvajaju bodovi koji se unaprijed upišu.
Ja volim FK Tuzla City