AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Busi **** !
Busiteeeee , kakva igracina je ovo !
Hajde Roma, vrijeme je da neko dobije i taj Juventus, 

Iturbe 1-2
lijepa akcija Rome - igraju ozbiljno i cvrsto

lijepa akcija Rome - igraju ozbiljno i cvrsto

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Da im nema sudije ni ovja ne bi zabili .... ITURBEEEEEE
2-2 tri penala do sad
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Poserem se ja na ovu ligu, al bas se poserem, **** te ova liga, kad sudija svira 2 penala za Juve od kojih su ova bila van 16. smijesno.... Merdasi smijesnooo !!!!!!!!!!! Jel vas stid, Roma svaka cast !!!!
Smijesna liga, zato je je najgora od prvij 5 evrope..... fuj fuj fuj
Smijesna liga, zato je je najgora od prvij 5 evrope..... fuj fuj fuj
Juventus = Partizan - bez sudija se nemoze!
Nekada sam gotivio Juve ali zadnjih 5-6 godina su mi postali sugavi.

Da makar remi izvuce roma nista vise...
- BlueBosnian
- Kontakt:
Što, zbog sudijskih greški?JoeCelt je napisao/la:Juventus = Partizan - bez sudija se nemoze!

Da nije svirao ni jedan penal i to bi bilo ispravno, a ujedno i kriminalno loša odluka u očima simaptizera dvaju klubova i nekih hejtera sa strane..
FJ
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
zadnjih 5-6 godina se ne odnosi na sudijske greske vec na kupovinu sudija a ima i sudska presuda od ranije kao dokazBlueBosnian je napisao/la:Što, zbog sudijskih greški?JoeCelt je napisao/la:Juventus = Partizan - bez sudija se nemoze!
Nekada sam gotivio Juve ali zadnjih 5-6 godina su mi postali sugavi.Vodiš se takvom logikom, a?
To je obični hejt prijatelju..Sudijske greške su postale svakodnevnica, pogledaj malo ostale utakmice (ostalih velikana u primeri ili premier ligi
)
Da nije svirao ni jedan penal i to bi bilo ispravno, a ujedno i kriminalno loša odluka u očima simaptizera dvaju klubova i nekih hejtera sa strane..
FJ

pred Romom je svijetla buducnost i kad Toti ode

R.Garcia je zezno stvar izvodjenjem iskusnih Totija i Mireta 

Šteta, no ovaj poraz ne mora ništa značiti jer Juve dolazi Romi u drugom dijelu sezone.
Jedna ogromna šteta..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nista novo,nek im odmah uruce titulu da se drugi beze ne muce,pu yebem ti i sudije i ligu ovu usranu.Ovo nema u kantonalnoj ligi.Denno je napisao/la:Samo da ne bude crvenih kartona, penala i sl gluposti bit ce dobra utakmica za Romu.
Forzaaaaa
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Napreduju, ko zna možda nekad i dobiju u Torinu.Neutral je napisao/la:Hajde Roma, vrijeme je da neko dobije i taj Juventus,
NištaPEP je napisao/la:ma ovo uzimate 100%,ta ce mrtvi jube

Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 05 okt 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Momci no sikirly.
Prvo da bude Bajram Šerif Mubarek Olsun svoj braći muslimanima koji su navijači Vučice.
Imate jednu jaku ekipu, solidno izbalansiranu i snažnu na lopti, volio bih vam da prođete grupu i što dalje dogurate u LŠ. Fizika je malo zakazala zadnjih petnaest minuta, neko od dvojca Totti - Mire je morao ostati unutra.
Sudija je ukakario tekmu kompenzacijama i volio bih da više nikada nigdje ne sudi.
Prvo da bude Bajram Šerif Mubarek Olsun svoj braći muslimanima koji su navijači Vučice.
Imate jednu jaku ekipu, solidno izbalansiranu i snažnu na lopti, volio bih vam da prođete grupu i što dalje dogurate u LŠ. Fizika je malo zakazala zadnjih petnaest minuta, neko od dvojca Totti - Mire je morao ostati unutra.
Sudija je ukakario tekmu kompenzacijama i volio bih da više nikada nigdje ne sudi.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.