Čuj uvlačenje u guzicu UEFIMrBean je napisao/la:Da li neko smatra da su ulazi za invalide na istočnoj tribini stadiona Grbavica, čisto uvlačenje u guzicu pravilniku Uefe za licenciranje stadiona, jer ja na stadionu u Širokom pa niti na Bilinom Polju ne vidim takve ulaze, neka mi neko navede stadione u BiH gdje imaju takve ulaze.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za BP ne znam al u Sirokom imas ulaz za invalide na juznoj tribiniMrBean je napisao/la:Da li neko smatra da su ulazi za invalide na istočnoj tribini stadiona Grbavica, čisto uvlačenje u guzicu pravilniku Uefe za licenciranje stadiona, jer ja na stadionu u Širokom pa niti na Bilinom Polju ne vidim takve ulaze, neka mi neko navede stadione u BiH gdje imaju takve ulaze.
Nigdje se u pravilniku ne traze ulazi za invalide!
Zbog njih je tribina preruzna .
Stadion u Novom Travniku spreman za Prvu ligu Federacije.
Vrijedno se radi na Gradskom stadionu u Novom Travniku, završni radovi su pri kraju a tehnički prijem komisije je u petak.

Vrijedno se radi na Gradskom stadionu u Novom Travniku, završni radovi su pri kraju a tehnički prijem komisije je u petak.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
mensur55 je napisao/la:Stadion u Novom Travniku spreman za Prvu ligu Federacije.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
jedan od jacih komentara ikadaRaonffa je napisao/la:Čuj uvlačenje u guzicu UEFIMrBean je napisao/la:Da li neko smatra da su ulazi za invalide na istočnoj tribini stadiona Grbavica, čisto uvlačenje u guzicu pravilniku Uefe za licenciranje stadiona, jer ja na stadionu u Širokom pa niti na Bilinom Polju ne vidim takve ulaze, neka mi neko navede stadione u BiH gdje imaju takve ulaze.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hhahahaha, pa imaš na Hasetu na istoku urađen ulaz za invalide ima i deset godina...MrBean je napisao/la:Da li neko smatra da su ulazi za invalide na istočnoj tribini stadiona Grbavica, čisto uvlačenje u guzicu pravilniku Uefe za licenciranje stadiona, jer ja na stadionu u Širokom pa niti na Bilinom Polju ne vidim takve ulaze, neka mi neko navede stadione u BiH gdje imaju takve ulaze.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj je vas zajeb'oRaonffa je napisao/la:Čuj uvlačenje u guzicu UEFIMrBean je napisao/la:Da li neko smatra da su ulazi za invalide na istočnoj tribini stadiona Grbavica, čisto uvlačenje u guzicu pravilniku Uefe za licenciranje stadiona, jer ja na stadionu u Širokom pa niti na Bilinom Polju ne vidim takve ulaze, neka mi neko navede stadione u BiH gdje imaju takve ulaze.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne trazi se zaseban ulaz, ali se trazi ulaz kojim ce invalidi imati olaksan pristup tribini. Na istoku Grbavice do ovih regularnih ulaza vode stepenice i rampe bi smetale obicne gledatelje tako da je ovo dobro rjesenje.MrBean je napisao/la:Nigdje se u pravilniku ne traze ulazi za invalide!
Obicno se mjesta za invalide rade na glavnoj tribini, ali je zapad uzasno mal i nemoguce ih je uklopiti, pogotovo pristup tim mjestima, a ako se trazi licenca za Europu ta mjesta moraju postojati i mora biti po propisima. Istok je rjesenje.
Zašto onda dva ulaza za invalide koji su nenormano velika i koja baš bezveze izgledaju i ako tome dodamo još sve ostale ulaze bez kojih se realno može govorim o krajnjim ulazima, i **** duple stepenice za gospodu sa desteogodišnjim ulaznicama, istočna tribina gubi oko 200-300 mjesta a bilo bi fino da njen kapacitet bude recimo okruglo 5K a ne 4650Signore je napisao/la:Ne trazi se zaseban ulaz, ali se trazi ulaz kojim ce invalidi imati olaksan pristup tribini. Na istoku Grbavice do ovih regularnih ulaza vode stepenice i rampe bi smetale obicne gledatelje tako da je ovo dobro rjesenje.MrBean je napisao/la:Nigdje se u pravilniku ne traze ulazi za invalide!
Obicno se mjesta za invalide rade na glavnoj tribini, ali je zapad uzasno mal i nemoguce ih je uklopiti, pogotovo pristup tim mjestima, a ako se trazi licenca za Europu ta mjesta moraju postojati i mora biti po propisima. Istok je rjesenje.
Bilino Polje ima na istocnoj tribini i ulaz i mjesto za invalide.MrBean je napisao/la:Da li neko smatra da su ulazi za invalide na istočnoj tribini stadiona Grbavica, čisto uvlačenje u guzicu pravilniku Uefe za licenciranje stadiona, jer ja na stadionu u Širokom pa niti na Bilinom Polju ne vidim takve ulaze, neka mi neko navede stadione u BiH gdje imaju takve ulaze.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovo je onaj biser što je psovao ljudima mame ako kažu da su Vrapčići seosko naselje, i to obavezno poentirao sa "
" smajlijem.
Tad sam mislio da je neki kompleksaš, ali sad s ovim povlačenjem diskusije kako je ulaz za invalide glupost lik vjerovatno samo svjesno trola.
Tad sam mislio da je neki kompleksaš, ali sad s ovim povlačenjem diskusije kako je ulaz za invalide glupost lik vjerovatno samo svjesno trola.
Imaš nešto protiv Vrapcica,you asshole ..
Zato sto su zeljeli za sva vremena da regulisu ulaze i mjesta za invalide. Sta ako za 10 godina postanemo debeo narod kao SAD pa budemo se vise vozali u onim elektricnim kolicima jer jedva hodamo? Nemoj razmisljati samo na kratke staze, ha ja.MrBean je napisao/la:Zašto onda dva ulaza za invalide koji su nenormano velika i koja baš bezveze izgledaju i ako tome dodamo još sve ostale ulaze bez kojih se realno može govorim o krajnjim ulazima, i **** duple stepenice za gospodu sa desteogodišnjim ulaznicama, istočna tribina gubi oko 200-300 mjesta a bilo bi fino da njen kapacitet bude recimo okruglo 5K a ne 4650
Duple stepenice podrzavam, sektorizacija je potrebna i vlasnici desetogodisnjih trebaju da imaju svoju privatnost! Izvalim 1000 KM i treba mi jos neko ko nema taj novac takodjer da hoda tim prolazima? Dao sam 1000 KM kako bi imao benificije, centralan pogled na teren, naravno da zelim da sjedim samo sa sobom ravnim i da imamo zasebne prolaze i ulaze. Pa nije FK merhamet!
kako postaviti screen shot slike ovdje? ili neku sliku sa laptopa?
koja se opcija gore mora uzeti?

koja se opcija gore mora uzeti?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moras je upload na TINY PIC, i vidjet ces link za forum, taj link zalijepis i to ti je slika.nide je napisao/la:kako postaviti screen shot slike ovdje? ili neku sliku sa laptopa?
koja se opcija gore mora uzeti?![]()
Ali je dobio kartu za 10 godina, nije izvalio 1000 KM za jednu sezonu, kupujuci godisnje karte puno vise ce se love dati za to neko mjesto.AnelZ je napisao/la:Zato sto su zeljeli za sva vremena da regulisu ulaze i mjesta za invalide. Sta ako za 10 godina postanemo debeo narod kao SAD pa budemo se vise vozali u onim elektricnim kolicima jer jedva hodamo? Nemoj razmisljati samo na kratke staze, ha ja.MrBean je napisao/la:Zašto onda dva ulaza za invalide koji su nenormano velika i koja baš bezveze izgledaju i ako tome dodamo još sve ostale ulaze bez kojih se realno može govorim o krajnjim ulazima, i **** duple stepenice za gospodu sa desteogodišnjim ulaznicama, istočna tribina gubi oko 200-300 mjesta a bilo bi fino da njen kapacitet bude recimo okruglo 5K a ne 4650
Duple stepenice podrzavam, sektorizacija je potrebna i vlasnici desetogodisnjih trebaju da imaju svoju privatnost! Izvalim 1000 KM i treba mi jos neko ko nema taj novac takodjer da hoda tim prolazima? Dao sam 1000 KM kako bi imao benificije, centralan pogled na teren, naravno da zelim da sjedim samo sa sobom ravnim i da imamo zasebne prolaze i ulaze. Pa nije FK merhamet!
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Ovako bi se mozda moglo izvesti juzna tribina sa ovim zdenkama kao sto je bilo u jednom od planova.