Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Nisam gledao utakmicu, ali sam zrakn'o kada je bio pregled lige prvaka. Odlično stojite na terenu, još samo da se popravi završnica i to je to. Statistika ne laže, ubili ste Ajax(igrom, a ne pogibeljnim startovima).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bparena je napisao/la: opet oni dobro je da nemamo onoga ko primi 6-ticu od najljuceg rivala i to na svom bunjištu
Evo napokon i HTV-ov highlights na Youtube. Evo gledajte vi koji kazete da Real nije igrao lijepo, jer niste uopste gledali... Ja sam i sa stekanjem svakih 5 sekundi uspio vidjeti skoro sve...
[youtube][/youtube]
- Los*Blancos
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- sarajlija89
- Kontakt:
Real odlican sinoc,samo realizacija izostala al uz onakvu igru nece bit problema i golovi ce doci...
A prostora za napredak jos ima,tek je sezona pocela,igraci se navikavaju ma Mua i na njegov sistem...ako je ovo "navikavanje" kak ce tek kasnije bit
Neko spomenu da real u 3 tekme jos nije primio gol.Upravo to je bila glavna boljka reala ranijih sezona,real je morao postizat 3-4 gola po tekmi da bi pobjedio jer je uvijek primao po 2 ili 3 gola.Sa Mourinhom je drugacije,vec sad odbrana ima potrebnu cvrstinu tako da ce realu cesto biti dovoljan i jedan gol za pobjedu
Mourinho je to...
Bice trofeja u madridu ove sezone,siguran sam...
A prostora za napredak jos ima,tek je sezona pocela,igraci se navikavaju ma Mua i na njegov sistem...ako je ovo "navikavanje" kak ce tek kasnije bit
Neko spomenu da real u 3 tekme jos nije primio gol.Upravo to je bila glavna boljka reala ranijih sezona,real je morao postizat 3-4 gola po tekmi da bi pobjedio jer je uvijek primao po 2 ili 3 gola.Sa Mourinhom je drugacije,vec sad odbrana ima potrebnu cvrstinu tako da ce realu cesto biti dovoljan i jedan gol za pobjedu
Mourinho je to...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 16 sep 2010, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- badblueboylivno
- Kontakt:
Rutinska pobjeda. Zaista sam uživao u odličnoj predstavi, odavno nisam gledao REAL tako dobar u svim segmentima igre. Ozil je strašan, još dok malo vremena prođe, dok nauči jezik, ubijat će. Pipita dva komada. Našao se gdje treba.
Sad (teško) gostovanje u San Sebastianu. Očekujem pobjedu i nastavak serije bez primljenog gola.
Sad (teško) gostovanje u San Sebastianu. Očekujem pobjedu i nastavak serije bez primljenog gola.
Hayley <3
-
ibra_barca
- Kontakt:
nisam rekao da nije valjala igra, naprotiv, igra se uveliko popravila u odnosu na prosle 2 sezone, iako je jos rano govoriti o tome... Kada sam rekao da nije nesto, to sam mislio da vam fali zavrsnica, i da jos niste u potpunosti povezali sve konce, ali se nadam da ce se sve sloziti do el clasica, i da ce biti prava borba izmedju barce i reala...
ne samo u spanskoj ligi, nego se nadam da ce se sresti i u ligi prvaka... 
...rob do bagro...
VIJEST na portalu :
Morunho: neko će iskoristiti naše gršeke ..
pogrešno potpuno protumačene riječi, čovjeke je rekao NEKO ĆE PLATITI ZA OVE PROPUŠTENE ŠANSE UMJESTO NJIH(AJAXA).
ZNAČI nije se mislilo da će neko kazniti poromašaje već da će neko biti ponižen umjesto Ajaxa koji se sinoć izvukao !
Morunho: neko će iskoristiti naše gršeke ..
pogrešno potpuno protumačene riječi, čovjeke je rekao NEKO ĆE PLATITI ZA OVE PROPUŠTENE ŠANSE UMJESTO NJIH(AJAXA).
ZNAČI nije se mislilo da će neko kazniti poromašaje već da će neko biti ponižen umjesto Ajaxa koji se sinoć izvukao !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Ma Casillas je najavio savrsenu sezonu. Od Svjetskog prvenstva i utakmice protiv Svicarske on je masina. Protiv Bayerna je pokazao da kralj, bog nogometa, a vec sedam uzastopnih utakmica, koliko je i odigrao otkako je Mourinho stigao u Madrid, Casillas nije primio jednog jedinog gola i golman je sa najmanje intervencija u Primeri sto pokazuje koliko nam je odbrana na nivou. A ovo nije nista, tek je pocetak sezone, bit ce tu jos uigravanja, samo sam siguran da ce nas Barcelona ponovo natankatisarajlija89 je napisao/la:Real odlican sinoc,samo realizacija izostala al uz onakvu igru nece bit problema i golovi ce doci...
A prostora za napredak jos ima,tek je sezona pocela,igraci se navikavaju ma Mua i na njegov sistem...ako je ovo "navikavanje" kak ce tek kasnije bit![]()
![]()
Neko spomenu da real u 3 tekme jos nije primio gol.Upravo to je bila glavna boljka reala ranijih sezona,real je morao postizat 3-4 gola po tekmi da bi pobjedio jer je uvijek primao po 2 ili 3 gola.Sa Mourinhom je drugacije,vec sad odbrana ima potrebnu cvrstinu tako da ce realu cesto biti dovoljan i jedan gol za pobjedu![]()
![]()
Mourinho je to...
Cestitke i od mene na sjajnoj igri i pobjedi, ovaj Real ima veliki napadacki potencijala, meni se najvise svidja di Marija, nadao sam se da ce ga Barca dovesti jer je veliki talenat. Vidjecemo kako ce se uklopiti u realu, hoce li izrasti u jednog od najboljih igraca svijeta ili ce se zagubiti. Protiv ovih slabijih protivnika kakav je ayax real ce sigurno uvijek igrati napadacki, ali kad dodju odlucujuce utakmice, ja sam nekako ubijedjen da ce Morinjo sve to postaviti ziheraski i na kontru, kao sto je to radio i u prethodnim klubovima.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:Cestitke i od mene na sjajnoj igri i pobjedi, ovaj Real ima veliki napadacki potencijala, meni se najvise svidja di Marija, nadao sam se da ce ga Barca dovesti jer je veliki talenat. Vidjecemo kako ce se uklopiti u realu, hoce li izrasti u jednog od najboljih igraca svijeta ili ce se zagubiti. Protiv ovih slabijih protivnika kakav je ayax real ce sigurno uvijek igrati napadacki, ali kad dodju odlucujuce utakmice, ja sam nekako ubijedjen da ce Morinjo sve to postaviti ziheraski i na kontru, kao sto je to radio i u prethodnim klubovima.
El mejor club del siglo XX
Evo, kao prvo, želim pozdravit sve fanove, navijače i simpatizere Reala jer sam i sam navedeni
.. Ugl. što se tiče sinoćnje predstave Reala potpuno sam zadovoljan igrom, zalaganjem, borbenošću.. Da, Ajax nije u rangu velikih (čvrstih) ekipa al ako se osvrnemo ranije par godina vazda smo od ovakvih ekipa primali pacerske golove i davali gol više i tako sve dok ne dođe neka jača ekipa i da nama gol više.. Al što se tiče 3 zadnje utakmice, možemo slobodno reći da je Iker imao možda 3 intervencije ukupno.. Tako da se možemo nadati boljem ove sezone, jer i sam Mourinho govori da ćemo tek biti u optimalnoj (najboljoj) formi za jedno 3 - 4 mjeseca.. Budućnost bi trebala biti odlična 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ujedno i bolnoLos*Blancos je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Cestitke i od mene na sjajnoj igri i pobjedi, ovaj Real ima veliki napadacki potencijala, meni se najvise svidja di Marija, nadao sam se da ce ga Barca dovesti jer je veliki talenat. Vidjecemo kako ce se uklopiti u realu, hoce li izrasti u jednog od najboljih igraca svijeta ili ce se zagubiti. Protiv ovih slabijih protivnika kakav je ayax real ce sigurno uvijek igrati napadacki, ali kad dodju odlucujuce utakmice, ja sam nekako ubijedjen da ce Morinjo sve to postaviti ziheraski i na kontru, kao sto je to radio i u prethodnim klubovima.![]()
smijesno
Tragikomicno jednom rjecjuBrnjoo je napisao/la:ujedno i bolnoLos*Blancos je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Cestitke i od mene na sjajnoj igri i pobjedi, ovaj Real ima veliki napadacki potencijala, meni se najvise svidja di Marija, nadao sam se da ce ga Barca dovesti jer je veliki talenat. Vidjecemo kako ce se uklopiti u realu, hoce li izrasti u jednog od najboljih igraca svijeta ili ce se zagubiti. Protiv ovih slabijih protivnika kakav je ayax real ce sigurno uvijek igrati napadacki, ali kad dodju odlucujuce utakmice, ja sam nekako ubijedjen da ce Morinjo sve to postaviti ziheraski i na kontru, kao sto je to radio i u prethodnim klubovima.![]()
smijesno
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Los*Blancos
- Kontakt:
Portugal zeli da Mourinho vodi rep.Portugala 2 tekme
Danske i Islanda, cekaju uslugu RM
spasitelj Rep..u klf
neeeeeee neka se puse 
spasitelj Rep..u klf El mejor club del siglo XX
Slika vrijedi citav tekst:
http://www.goal.com/en-us/news/174/uefa ... rnabeu-by-
http://www.goal.com/en-us/news/174/uefa ... rnabeu-by-
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
[youtube][/youtube]
Ozil dominira
Ozil dominira
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Higuain se vraca. Ronaldo sebicni gad, koji ponekad prodje svojom brzinom i fintama, a zavrsnica mu nula. Ozil maestro. Xabi odlican. Sami takodje. Marcelo dobar, odgovoran. Di Maria ima puno prostora za napredak. Odbrana odlicna. Casillas odmarao na golu, imao jednu hokejasku intervenciju. Ostali koji su usli imali malo vremena da bilo sta pokazu. Mourinho je pokazao kakav je trener, kako je za kratko vremensko razdoblje popravio ocajnu odbranu. Odoh sad u bolnicu, muka mi je od Romariovih postova.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
No commentBrnjoo je napisao/la:ujedno i bolnoLos*Blancos je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Cestitke i od mene na sjajnoj igri i pobjedi, ovaj Real ima veliki napadacki potencijala, meni se najvise svidja di Marija, nadao sam se da ce ga Barca dovesti jer je veliki talenat. Vidjecemo kako ce se uklopiti u realu, hoce li izrasti u jednog od najboljih igraca svijeta ili ce se zagubiti. Protiv ovih slabijih protivnika kakav je ayax real ce sigurno uvijek igrati napadacki, ali kad dodju odlucujuce utakmice, ja sam nekako ubijedjen da ce Morinjo sve to postaviti ziheraski i na kontru, kao sto je to radio i u prethodnim klubovima.![]()
smijesno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
HahahahahaNail for Real je napisao/la:Higuain se vraca. Ronaldo sebicni gad, koji ponekad prodje svojom brzinom i fintama, a zavrsnica mu nula. Ozil maestro. Xabi odlican. Sami takodje. Marcelo dobar, odgovoran. Di Maria ima puno prostora za napredak. Odbrana odlicna. Casillas odmarao na golu, imao jednu hokejasku intervenciju. Ostali koji su usli imali malo vremena da bilo sta pokazu. Mourinho je pokazao kakav je trener, kako je za kratko vremensko razdoblje popravio ocajnu odbranu. Odoh sad u bolnicu, muka mi je od Romariovih postova.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.