Klasikatuzlak1987 je napisao/la:NY bacaj samo pozitivu na stranici, nista povrede

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Klasikatuzlak1987 je napisao/la:NY bacaj samo pozitivu na stranici, nista povrede
Objavi mene, hocu da budem popularanNYKnicks Fan je napisao/la:Klasikatuzlak1987 je napisao/la:NY bacaj samo pozitivu na stranici, nista povrede
Daj reci nesto, posalji sliku, pa da te citiram i postavimDoeTz je napisao/la:Objavi mene, hocu da budem popularanNYKnicks Fan je napisao/la:Klasikatuzlak1987 je napisao/la:NY bacaj samo pozitivu na stranici, nista povrede
NYKnicks Fan je napisao/la:Klasikatuzlak1987 je napisao/la:NY bacaj samo pozitivu na stranici, nista povrede
Raspad sistema, na Tusanj idem danas, na istoku trans a na transu HAZARDNYKnicks Fan je napisao/la:DoeTz je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la: Daj reci nesto, posalji sliku, pa da te citiram i postavim![]()
Rubrika: Navijači kažu...
Imo je svoju sliku na forumuNYKnicks Fan je napisao/la:Stavit cemo ovu sa foruma
Tu sam ljepsi svakakoNYKnicks Fan je napisao/la:Stavit cemo ovu sa foruma
Nisi objavio, ne volim te viseNYKnicks Fan je napisao/la:E jbg sad![]()
Potegnuse pivu k'o patokari na mostuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Joj kad se sjetimsta smo tad slavili a sta sada... Ali najjace je kako Azmir plese
![]()
.. Redžepi nam bio jedan od boljihSlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Joj kad se sjetimsta smo tad slavili a sta sada... Ali najjace je kako Azmir plese
![]()
Nista sampanjac, samo pivkanoNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Potegnuse pivu k'o patokari na mostu
Dobro bi nam sad dosao Redzepi, dobar je igrac, ali poslije nas propaoTuzlak04 je napisao/la: .. Redžepi nam bio jedan od boljiha gdje je sad . . .Selamović se nikad ne vrati, iako je otišao na brusenje u Radnički. . .sad je frajer prešao u Goražde ili gdje već . .(par puta sam ga vidio na Tušnju na tribinama) . ...
. . jednog dana i ova postava će nam biti. . . . .
Jest, jest, na Menadzeru sam ga dovodio nekoliko puta...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Redzepi je u Kanadi, igra za neki njihov klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.