FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ST1919, izvijesti nas ako dobijes info za Ordagica

....................OGNJEN VALJIĆ..............................DRAGAN PETROVIĆ

.............................DRAGAN BANJAC ......I ..........DRAGAN PETROVIĆ
Banjaluka i Srpska slavili junake
ponedeljak, 26 januar 2015 18:46
Najbolji fudbalski sudija za 2014. godinu je Dragan Petrović iz Banjaluke, arbitar koji je u 2014. godini najviše napredovao i pokazao da je i suđenje izuzetno važan segment fudbala u svakoj zemlji. Petroviću je priznanje uručio Dragan Banjac, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske i član Komisije za sudije i suđenje Fudbalskog saveza BiH.
-Potičem iz porodice koja ima dugu tradiciju fudbalskog suđenja, moj otac Novak je jedan od najpoznatijih arbitara u Republici Srpskoj. Gledajući njega poželeo sam jednog dana da i ja uzmem pištaljku i ta želja mi se ostvarila. Ovo je veliko priznanje za mene, ujedno i obaveza, ne smem da se opuštam niti da se uljuljkam. Moram da budem još bolji. Bilo je fantastično primiti priznanje za najboljeg sudiju Republike Srpske od matičnog Saveza među prijateljima i saradnicima. Mojoj sreći nema kraja – istakao je Dragan Petrović.

DRAGAN BANJAC
29.10.2015FUDBAL
Zadobio teške povrede: Pretučen predsjednik Komisije za sudije i suđenje NSBiH
Dragan Banjac, predsjednik Komisije za sudije i suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, napadnut je i pretučen u centru Prijedora.
Njega je nepoznati počinilac napao u blizini stadiona Fudbalskog kluba Prijedor te mu nanio teške tjelesne povrede.
Kontaktirali smo Dragana Banjca baš u momentu kada je bio u prostorijama lokalnog Doma zdravlja. On nam je potvrdio da je napadnut, ali da ne može davati nikakve izjave dok se ne završi policijska istraga.
Iz prijedorske policije su nam, također, potvrdili da je Dragan Banjac napadnut u petak navečer i da su povrede koje mu je nanio napadač okarekterisane kao teške tjelesne.
Počinilac ovog djela je od ranije poznat policiji. Uhapšen je iste noći kada se i desio napad, a protiv njega će biti podignuta optužnica za nanošenje teških tjelesnih povreda.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 29 apr 2016, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
HocuChinaglia je napisao/la:ST1919, izvijesti nas ako dobijes info za Ordagica
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- JohnCleese
- Kontakt:
Osim sto je estetski lijep, ovaj novi šal je vrlo kvalitetan, mislim na tkaninu.
Vrijedi svake pare
Vrijedi svake pare

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Suljo20002
- Kontakt:
Kako bi nam Brzi sad dosao al onaj iz te sezone.U Bratstvu sad samo rekreativno... 

Nije se ni kod Cire naigrao, ja se ne sjecam jel' imao dva valjana centrasuta za citavo vrijeme provedene u Slobodi....da ista vrijedi igrao bi bar u nekom timu iz donjeg doma PL.Suljo20002 je napisao/la:Kako bi nam Brzi sad dosao al onaj iz te sezone.U Bratstvu sad samo rekreativno...
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Nekoliko posljednjih utakmica u toj polusezoni je odigrao maestralno, imao dobrih prodora i driblinga, ali i igrace moras motivirati, kako pricom, tako i parama, rezultatima... Brzi je osrednji igrac, ali ocito nije imao ni srece da nastavi karijeru u PL. Pricao sam sa njim prije pocet prosle sezone i on se nadao da ce uletiti u nas tim kad nas je Sadikovic vodio, ali eto nije dosao kod nas pa je onda i vucaranje po Federalnoj ostavilo traga.Skver je napisao/la:Nije se ni kod Cire naigrao, ja se ne sjecam jel' imao dva valjana centrasuta za citavo vrijeme provedene u Slobodi....da ista vrijedi igrao bi bar u nekom timu iz donjeg doma PL.Suljo20002 je napisao/la:Kako bi nam Brzi sad dosao al onaj iz te sezone.U Bratstvu sad samo rekreativno...
Ko sve igra u nasoj PL BiH, komotno bi fin broj igraca iz Federalne bio pojacanje za neke timove.
I Krpica su mnogi osporavali, a momak nas uvede u finale kupa, jos ga se nije ni forsiralo ove sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta ovo sloboda nije dobila licencu za euro takmicenja sta je sad problem jbm im m...mu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
De procitaj opet clanakadnan27 je napisao/la:Sta ovo sloboda nije dobila licencu za euro takmicenja sta je sad problem jbm im m...mu

-
- Kontakt:
prije par dana mi je prico covjek kako travnjak uopste ne ispunjava licencu... cak je i jedna precka manja za 5 cm od druge
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Blackmore2 je napisao/la:prije par dana mi je prico covjek kako travnjak uopste ne ispunjava licencu... cak je i jedna precka manja za 5 cm od druge

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Moja greska l nisu stadion ni prijavili vec B polje ali to je dobro za travnjak tako da ce ga sigurno za sledecu godinu raditi jer je i vrijeme ovaj teren je istrosen skroz
-
- Kontakt:
sto se tice kluba ispunice oni uvjete....a sto se tice terena i stadiona nema šanse....ovaj lik sto mi je to isprico je profesor na "DIF"-u... razgovaro je sa nekim sudijama i tako... i bas prica o dimenzijama travnjaka koje ne ispunjavaju ujete ( samo o tome niko ne prica) i precka je manja
eh.sad da li je to istina ili ne, ne znam ali nevjerujem da bi izmisljo

eh.sad da li je to istina ili ne, ne znam ali nevjerujem da bi izmisljo
Dimenzije terena su smanjene one godine kada je radjena tartan staza, a drenaza je unistana kada je pocetkom rata bio nekakav skup pa su tada dovucena nekakva oklopna vozila i djipovi i jos svasta nesto, ne mogu se sad tacno sjetit, znam da je i aljo zlatna kasika bio...
Blackmore2 je napisao/la:sto se tice kluba ispunice oni uvjete....a sto se tice terena i stadiona nema šanse....ovaj lik sto mi je to isprico je profesor na "DIF"-u... razgovaro je sa nekim sudijama i tako... i bas prica o dimenzijama travnjaka koje ne ispunjavaju ujete ( samo o tome niko ne prica) i precka je manja![]()
eh sad da li je to istina ili ne, ne znam ali nevjerujem da bi izmisljo

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ovo nas ostavili za kraj da pokusaju naći neki nedostatak, nedo bog. Zeznut samo moze neki novi dug koji se odjednom stvorio među papirima u savezu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
klasika....vjeruj da me nebi zacudilo ni da ne dobijemo licencu...ne bi bilo prvi put da nas zavaljuju....kako ce seljo drugcije jer su se poacanja dovela,bageri kopaju a stolice se narucileBiban25 je napisao/la:Ovo nas ostavili za kraj da pokusaju naći neki nedostatak, nedo bog. Zeznut samo moze neki novi dug koji se odjednom stvorio među papirima u savezu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Opustite se 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Drugoplasirana ekipa Premijer lige i finalist Kupa Bosne i Hercegovine, FK Sloboda, dobio je licencu za nastup u evropskim takmičenjima.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/i-slobod ... opi/192670
Jedan grad, jedna ljubav!