FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Joj samo kukate, evo ba licence, ja se nisam bas ni sikirao da je necemo dobiti 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
U nas nista ne moze laganini, navikli smo se sikirat
. Bravoooo.

Dobili licencu za Evropu a nismo za PLBiH.
Zaključak: PLBiH>UCL+UEL
Plač...
Zaključak: PLBiH>UCL+UEL

Eto dobili smo i mifukara87 je napisao/la:Joj samo kukate, evo ba licence, ja se nisam bas ni sikirao da je necemo dobiti

Zadnja izmjena: vedoz, dana/u 28 apr 2016, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
IMAM DOBRE VIJESTI

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Treba ulozit zalbu jer smo dobili licencu za Evropska takmicenja

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ordagić ili licenca?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:IMAM DOBRE VIJESTI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
................................PIRIĆ
....EFENDIĆ....MEHMEDAGIĆ......KOSTIĆ.....LAKIČEVIĆ
...................PRŠEŠ....................SARIĆ
.......MEHIDIĆ..............ZEBA................GOVEDARICA
.......................AHMETOVIĆ
Husref Musemić nije imao dileme od početka , bar na terenu.Ova gore postava je odigrala bez izmjena, na dva gola preko cijelog igrališta.Za pretpostavit je da će oni biti starteri protiv Drine.Pobijedili su drugu ekipu dosta uvjerljivo.
Dobra je vijest da je danas Stjepanović počeo trčati lagano oko igrališta.Djeluje stabilno i nadat se da će brzo u igralište.Treningu je prisustvovao i Sabahudin Vugdalić.Ovo što je već rečeno za Ordagića (povreda kvadricepsa), mišića prednje lože, zavisi da li je mišić istegnut ili je u pitanju napuknuće (ruptura).Ako bude istegnuće možemo očekivati da još zaigra ,ali ako je to ruptura onda je za njega sezona završena.Momci su svježi i atmosfera u ekipi je na nivou.Zeba definitivno najbolji i najozbiljniji, pravi kapiten.
p.s. Pojavio se i onaj kondicioni.
Husref Musemić nije imao dileme od početka , bar na terenu.Ova gore postava je odigrala bez izmjena, na dva gola preko cijelog igrališta.Za pretpostavit je da će oni biti starteri protiv Drine.Pobijedili su drugu ekipu dosta uvjerljivo.
Dobra je vijest da je danas Stjepanović počeo trčati lagano oko igrališta.Djeluje stabilno i nadat se da će brzo u igralište.Treningu je prisustvovao i Sabahudin Vugdalić.Ovo što je već rečeno za Ordagića (povreda kvadricepsa), mišića prednje lože, zavisi da li je mišić istegnut ili je u pitanju napuknuće (ruptura).Ako bude istegnuće možemo očekivati da još zaigra ,ali ako je to ruptura onda je za njega sezona završena.Momci su svježi i atmosfera u ekipi je na nivou.Zeba definitivno najbolji i najozbiljniji, pravi kapiten.
p.s. Pojavio se i onaj kondicioni.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 28 apr 2016, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Veliki dan za nas, veliko olakšanje, vjerujem da je svima nama, a posebno ljudima u klubu (za koje još jednom idu sve moguće pohvale, uradili su lavovski posao
), veliki kamen pao sa srca.
Ostalo je još samo da ionako uspješnu sezonu krunišemo barem jednom kantom.

Ostalo je još samo da ionako uspješnu sezonu krunišemo barem jednom kantom.

-
- Kontakt:
ORDAGA SUTRA NASTAVLJA SA TRENINZIMA LAGANO! NALAZI SU DOBRI TAKO DA NAM SE VJEROVATNO VRACA PROTIV TRAVNIKA!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Opa licenca i ordagic u pet.minuta haha kad ide ide.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ORDAGA SUTRA NASTAVLJA SA TRENINZIMA LAGANO! NALAZI SU DOBRI TAKO DA NAM SE VJEROVATNO VRACA PROTIV TRAVNIKA!![]()

Sloboda72 jel to s treninga postava ili?
-
- Kontakt:
Vrijeme je da Ahmet proradisloboda72 je napisao/la:................................PIRIĆ

Postava sa treninga ili?sloboda72 je napisao/la:................................PIRIĆ
Jeste, sa treninga.Sariel je napisao/la:Opa licenca i ordagic u pet.minuta haha kad ide ide.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ORDAGA SUTRA NASTAVLJA SA TRENINZIMA LAGANO! NALAZI SU DOBRI TAKO DA NAM SE VJEROVATNO VRACA PROTIV TRAVNIKA!![]()
![]()
Ja volim FK Tuzla City
Dao je danas jedan ili dva.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Vrijeme je da Ahmet proradisloboda72 je napisao/la:................................PIRIĆ
.......................AHMETOVIĆsada ili nikad! Gogooooo
hajde Gogo zabij gooool!
Ja volim FK Tuzla City
sa PES-a, posto ne vjerujem da sloboda72 igra FMvedoz je napisao/la:Postava sa treninga ili?sloboda72 je napisao/la:
otkad nisam igrao PES jebt, ne pamtim

Kod nas se sastali "Svi sveti". Euro -Licenca , 1. MAJ , Pravoslavni Uskrs, Stjepanović , Ordagić.........i akoBogda pobjeda protiv Drine.Sariel je napisao/la:Opa licenca i ordagic u pet.minuta haha kad ide ide.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ORDAGA SUTRA NASTAVLJA SA TRENINZIMA LAGANO! NALAZI SU DOBRI TAKO DA NAM SE VJEROVATNO VRACA PROTIV TRAVNIKA!![]()
![]()
Ja volim FK Tuzla City
EURO- LICENCA ŠERIF, MUBAREK OL SUN.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 apr 2016, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:EURO- LICENCA ŠERIF, MUBAREK OL SUN.
[youtube][/youtube]

Do mene, brzo pročitao, još na telefonu...aleksandar_veliki je napisao/la:Jeste bola, kako niste...NKMramor je napisao/la:Dobili licencu za Evropu a nismo za PLBiH.
Zaključak: PLBiH>UCL+UEL![]()
Plač...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.