FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Havertz sigurno neće doći bar ne za cijenu koju traže jer ono je suludo a što se tiče Upamecana trebaju ga što prije kaparisati jer 60 mil je bagatela za njega, da igra u Eng cijena bi mu bila 150 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Prije 15 dana pjuvali su naši navijači Hoppa sad ovi isti pljuvaci žele da njegova kompanija što prije pusti u korištenje vakcine koju je razvila njegova kompanija. Istog Ovog Hoppa zbog vjerovatno djelotvorane vakcine za covid 19 i Tramp je htio proteklih dana da kupi kako bi imao exkluzivna prva nad istom.
-
- Kontakt:
Cjepivo navodno nece doci prije rujna
Nece vakcina zadugo, nije to kompot da ga stavis u frizider i eto ga sutra. Stroga su testiranja na ljudima i dugo traju.
Đe Flik, razrađuje li taktike i formacije? Jbg, taman smo igrali dobro.
-
- Kontakt:
U ovom trenutku je važniji rad hasana nego flicka.
Navodno je odlučeno da se produži sa mullerom, neuerom Thiagom, martinez i Boateng navodno mogu otići dok se alaba još misli hoće li produžiti ugovor ili ide u real ili barcu. Kreće se i u otkup perisica kao back up krilom. Radi se i na transferu sanea i upamecana.
Produzit će se ugovor i sa direktorom skole nogometa koja bilježi veliki napredak
Navodno je odlučeno da se produži sa mullerom, neuerom Thiagom, martinez i Boateng navodno mogu otići dok se alaba još misli hoće li produžiti ugovor ili ide u real ili barcu. Kreće se i u otkup perisica kao back up krilom. Radi se i na transferu sanea i upamecana.
Produzit će se ugovor i sa direktorom skole nogometa koja bilježi veliki napredak
-
- Kontakt:
U cijeloj ovoj gunguli treba reći da su nam svi igrači prizdravili od ozljeda, za koji dan bi i poljak trebao biti u max treningu u sadašnjim okvirima. Kako je krenulo možda i sulea dočekamo za sami finiš sezone.
Jako je važno da svi sada rade na vježbama snage i aerobnim kapacitetima predano i marljivo da se nakon što sve počne ne treba gubiti vrijeme na to tijekom klupskih treninga.
Kompletnost kadra je jako važna jer će se vjerojatno igrati svaka 3 dana a zato nam treba puno rotacije ako želimo triple
Bvb ima samo bundesligu i tu su u nekakvoj prednosti
Jako je važno da svi sada rade na vježbama snage i aerobnim kapacitetima predano i marljivo da se nakon što sve počne ne treba gubiti vrijeme na to tijekom klupskih treninga.
Kompletnost kadra je jako važna jer će se vjerojatno igrati svaka 3 dana a zato nam treba puno rotacije ako želimo triple
Bvb ima samo bundesligu i tu su u nekakvoj prednosti
Drži im preko Skypea treninge.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dok ovo sve traje i dok Flick drži treninge preko Skypea i aplikacija, ajde malo da se zaigramo nostalgije...
Čik pogodi iz koje sezone je ovo tim?

Čik pogodi iz koje sezone je ovo tim?

Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja znam imena svih igraca ali ne znam koja je sezona.
Pretpostavljam da je period izmedju 99 i 01.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jedan mali hint - Matthäus je napustio ekipu poslije tragičnog finala, tako da ovo ekipa iz te tragične godineOmerbavarac je napisao/la: ↑21 mar 2020, 23:49Ja znam imena svih igraca ali ne znam koja je sezona.
Pretpostavljam da je period izmedju 99 i 01.

A sad ajmo svi zajedno u glas da zaželimo našem Omeru sretan rođendan, puno sreće, zdravlja, para, veselja i još mnogo titula (pogotovo ušatih) da dočeka s našim voljenim klubom

Nek je sretan Omere, sve najbolje. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel tad Kuffour plakao onodr.adnan je napisao/la: ↑22 mar 2020, 01:39Jedan mali hint - Matthäus je napustio ekipu poslije tragičnog finala, tako da ovo ekipa iz te tragične godineOmerbavarac je napisao/la: ↑21 mar 2020, 23:49Ja znam imena svih igraca ali ne znam koja je sezona.
Pretpostavljam da je period izmedju 99 i 01.![]()
A sad ajmo svi zajedno u glas da zaželimo našem Omeru sretan rođendan, puno sreće, zdravlja, para, veselja i još mnogo titula (pogotovo ušatih) da dočeka s našim voljenim klubom![]()
![]()
![]()
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hvala ekipa. 
Danas je najvaznije ostati pri zdravom razumu i sa puno optimizma a kad je Bayern uspio isplivati poslije 99-e i mi cemo poslije ovog hajvana.
Jucer citam, Lewa donirao 1 milion, Kimmich i Goretzka takodjer.
Vjerujem da su svi uključeni u neki humanitarnu donaciju s tim da se za sve ne zna javno.

Danas je najvaznije ostati pri zdravom razumu i sa puno optimizma a kad je Bayern uspio isplivati poslije 99-e i mi cemo poslije ovog hajvana.
Jucer citam, Lewa donirao 1 milion, Kimmich i Goretzka takodjer.

Vjerujem da su svi uključeni u neki humanitarnu donaciju s tim da se za sve ne zna javno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo Zahavi poceo zastupati Alabu? Utopit ga Pepunu za 100 milki. 

Evo još malo čaprkanja po starim slikama

Treba pitati koji šampon Flick koristi. Nije se puno promijenio od 80-ih

Treba pitati koji šampon Flick koristi. Nije se puno promijenio od 80-ih

Sve se nešto više šuška njegov odlazak. Haman ga mladi Davies išćera sa Alianz proplanka. Ili će to biti malo držanja pažnje i traženja veće plate za novi ugovorharden je napisao/la:Ovo Zahavi poceo zastupati Alabu? Utopit ga Pepunu za 100 milki
FC Hollywood po starom. Vjerovatno samo dramu pravi za novi ugovor i da ne bi izgubio mjesto startera.
-
- Kontakt:
Inače, naš se klub ugledao na komšije iz Dortmunda i igrači su pristali na 20% manju platu, da bi se ostalim zaposlenim u klubu kompenziralo za platu. Tu ideju su pokrenuli Rummenigge, Kahn i Brazo sa 6 prvotimaca - Lewa, Nojo, Muller, Alibaba, Kimich i Tiago

-
- Kontakt:
Svaka im cast!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.