FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elegant
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2014, 15:32

simon je napisao/la:Gledam nesto ove ekipe sto su u drugom pretkolu ima finih ekipica Hapoel Tel Aviv, Dinamo Bucuresti, Krasnodar, Hajduk, Groningen, Rijeka, St.Jonhstone, Vojvodina.....
Sve su to nezgodne ekipe, dobro je pa su Sarajevo i Zeljo nosioci u drugom pretkolu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 maj 2014, 15:33

Elegant je napisao/la:
simon je napisao/la:Gledam nesto ove ekipe sto su u drugom pretkolu ima finih ekipica Hapoel Tel Aviv, Dinamo Bucuresti, Krasnodar, Hajduk, Groningen, Rijeka, St.Jonhstone, Vojvodina.....
Sve su to nezgodne ekipe, dobro je pa su Sarajevo i Zeljo nosioci u drugom pretkolu.
Nisu to nezgodne ekipe nego su min 3x jace i od nas i od njih. Sreca pa se ne moze na njih udariti.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 maj 2014, 15:40

Joj ove price krv je krv, covjek je Zeljovac ovo ono, a za Stanica vaze drugi kriteriji.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 maj 2014, 15:45

Desole je napisao/la:Joj ove price krv je krv, covjek je Zeljovac ovo ono, a za Stanica vaze drugi kriteriji.

Ma pusti ba , Dzeno spava "po navici u seljinoj majici"...sve mu je plavo u kuci...iznad svega mrzi bordo boju i klub gdje je steko afirmaciju itd itd...a sa druge strane libo me taki za Stanica dokle god je kod strumpfeta

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 maj 2014, 15:52

Iskreno ne zanima mene ta prica, isto ko sto ne volim ovo zaostravanje odnosa praveci Horde i Manijake smrtnim neprijateljima. Zdravo sportsko rivalstvo - uvijek, prepucavanje također, ali u svemu treba da postoji granica. Ovaj lik koji stalno dolazi na "nasu" temu treba ozbiljno da se zapita. Vjerovatno bi najsretniji bio da FKS ne egzistira, samo sto bi mu se u tom slucaju smisao zivota izgubio.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 24 maj 2014, 16:55

JosipBukal je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ma jasta vidim da se ljudi slazu za dzenu covjeka koji je dijete sarajeva i sve i da mi neko drugi bilde bude za trenera....? nece moci .... ;) ... DZENO No1 ! <3
Nisam htjeo da se miješam i kvarim veliko slavlje poslije osvajanja kupa, ali Uščuplić je dijete Željezničara i svi njegovi u kući na bistriku su uvijek navijali za Želju kao i on sam.
Lazes!

Jedino ko u porodici Uscuplic navija za male plave je njegov amidza Hamdo iz Hrasnog.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 24 maj 2014, 16:57

JosipBukal je napisao/la:To su sve kozmetičke promjene koje su nastale poslje prelaska iz Želje u ratu, ali vaspitanje je vaspitanje a krv je krv, znam pouzdano vjerujte.
Ne znas ti nista jer lazes.
Dzenin otac Hamic i majka mu rahmetli Disa su navikali srcem za Sarajevo.
Doda je kao pionir poceo u Sarajevu, navikac Sarajeva.

dakle, Josipe lazes ko Dobrica Cosic!

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 24 maj 2014, 17:31

http://sportsport.ba/bh_fudbal/horde-zl ... zil/131847" onclick="window.open(this.href);return false;

Faruk je ovo fino srecio, neka jedna i od njega valja. :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 maj 2014, 17:32

r3m1 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/horde-zl ... zil/131847

Valja mu svaka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 maj 2014, 17:44

sarajlija je napisao/la:Ma jasta vidim da se ljudi slazu za dzenu covjeka koji je dijete sarajeva i sve i da mi neko drugi bilde bude za trenera....? nece moci .... ;) ... DZENO No1 ! <3
Nisam htjeo da se miješam i kvarim veliko slavlje poslije osvajanja kupa, ali Uščuplić je dijete Željezničara i svi njegovi u kući na bistriku su uvijek navijali za Želju kao i on sam.

Dženo je igrao za pionire i kadete želje. Cijelu svoju karijeru seniorsku je igrao za Sarajevo kao i njegov mladji brat.
Na ovom videu se lijepo vidio kako je istinski i sa ljubavlju nosio brodo dres i slavio svaki gol koji je dao zelji...

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 18:18

r3m1 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/horde-zl ... zil/131847

Svaka cast, odlican tekst. Valjda ce jednog dana i nasi "strucnjaci" skontati da savez ne postoji samo radi dijaspore i da se i u BiH lopta ganja i udara nogom.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 18:22

BernardBarnjak je napisao/la:

Dženo je igrao za pionire i kadete želje. Cijelu svoju karijeru seniorsku je igrao za Sarajevo kao i njegov mladji brat.
Na ovom videu se lijepo vidio kako je istinski i sa ljubavlju nosio brodo dres i slavio svaki gol koji je dao zelji...

[youtube][/youtube]
Ko gdje je trenirao, nema nikakve veze za koga je i navijao. Recimo mi ratne generacije, trenirali smo u klubovima koji su nam najblizi bili. Pola Zeljine generacije 1981. godiste je za Sarajevo navijalo. Takva je tad situacija bila. Zeljo je otvorio skolu na alipasinom i sva djeca sa tog dijela grada su u ratu otisla tamo trenirati. Je li ima nesto lose u tome?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 maj 2014, 18:34

@pisac nije ti bas tacna ta informacija da je pola zeljije djece 1981 godista navijalo.za sarajevo.garantujem ti da ona takmicarska ekipa ,tj momci koji su bili u 20 - 24 igraca u tim godistima ,da su svi bili navijaci zelje.
Jedini covjek koji **** da je citav zivot navijao za sarajevo,je kurto muamer.
Mada dok je bio nase dijete ,nikad to nije ispoljavao.
Govorim ti ovo iz pouzdanih izvora ,jer sam bio dio tog tima.mogli su kasije pricati mnogi svasta da bi se prodali,ali mislim da je vise slucajeva da igraju za jedne a navijaju za druge,bilo u onim generacijama ratnim ,sa pocetka rata.
Tu je bilo slucajeva baljic,uscuplic,turkovic,cenan,burek,hurtic,elkaz,hota....itd,it'd..
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 24 maj 2014, 18:35

barbarez je napisao/la:@pisac nije ti bas tacna ta informacija da je pola zeljije djece 1981 godista navijalo.za sarajevo.garantujem ti da ona takmicarska ekipa ,tj momci koji su bili u 20 - 24 igraca u tim godistima ,da su svi bili navijaci zelje.
Jedini covjek koji **** da je citav zivot navijao za sarajevo,je kurto muamer.
Mada dok je bio nase dijete ,nikad to nije ispoljavao.
Govorim ti ovo iz pouzdanih izvora ,jer sam bio dio tog tima.mogli su kasije pricati mnogi svasta da bi se prodali,ali mislim da je vise slucajeva da igraju za jedne a navijaju za druge,bilo u onim generacijama ratnim ,sa pocetka rata.
Tu je bilo slucajeva baljic,uscuplic,turkovic,cenan,burek,hurtic,elkaz,hota....itd,it'd..
Murati, Sepo, Skandro, Holjan, Sanel....
Mogu ih jos nabrojati ako zelis.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 maj 2014, 18:46

http://www.sportcom.hr/regionalni-sport ... igasa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:lolno:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 24 maj 2014, 18:52

ima li neko prodati majicu "osvajaci kupa" ponude pm !!!???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 24 maj 2014, 19:01

mogu samo sanjati :)

Dzoni79
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni79 » 24 maj 2014, 19:08

rammstein je napisao/la:
ako imaju milion neka probaju

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 24 maj 2014, 19:11

Dzoni79 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
ako imaju milion neka probaju
eura da...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 maj 2014, 19:26

rammstein je napisao/la: eura da...
upravo tako :clap: :clap: :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []