Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
IlCapitano je napisao/la:Kad bi ovo bila istina i kad bi ga stvarno doveli.#Kanté nella ristretta lista dei nomi di #Allegri.
IlCapitano je napisao/la:Prije dva mjeseca, mijenjaju se stvari
Centre forward je napisao/la:Govorio je i Abramovic da je tu njegov dom, klub i šta već, pa eno ga sad pojeftino traži plac u pojasu Gaze.
Juve's mercato dream is only one, his name is Mauro Icardi [Romeo Agresti]
Kako sam volio Artura to je nevjerovatno a onda je i sam izgubio zar za fudbalom. 31 godina, a znamo da nas je bukvalno doveo do svrsenog cina,dogovorio uslove sa Bayernom i onda smo ga morali prodat. Uredu, zarada i sve ali ali, ne radi se to Juventusu. I da, moram dodat na ovu pricu Evre, cak je negdje spominjao da je Alegri rekao, bez brige dobijamo ovo 3:0.IlCapitano je napisao/la:
![]()
Juve's mercato dream is only one, his name is Mauro Icardi [Romeo Agresti]
Lijepo je znati da se ništa nije promijenilo.Bayern Munich star Arturo Vidal could face up to ten years in jail for ‘GBH’ after club brawl
Chilean allegedly threw several glasses to the floor, stood on the table and launched himself at several guests and security
Upravo tako. Očigledno je po dosadašnjim pojačanjima da se ide pomladiti i osvježiti ekipu jer se ove godine baš ustajalo sve. Caldara, Spinazzola, Can, Darmian, Perin + moguće Pellegrini i mlađi napadač ako ode MM/Higuain.tuzlak1987 je napisao/la:Brzo se to sve mijenja, on za dvije godine mozda nece ni igrati fudbala. Odigrao je svoje.
Sada nastupaju neki drugi momci, a ono sto ih nosi je glad za pobjedama i trofejima. Tako da takve treba ciljati, a mislim da nasi takve i ciljaju.
To, toNedved to Sky Italia "We are not worried about a potential departure of Higuain. Let's see what will happen after the World Cup. The club must satisfy a player & not restrain him, he must be happy to put on the club's jersey. We should decide together."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.