FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kao navodno Kai ne zeli da predje u Minhen, jer kao da dokaze da BM ne moze uvjek voditi glavnu rijec i uzimati glavne igrace.
Ako je istina, ne bih ga zelio vise ni kad bi dzaba bio, pa da je i Ballack na kvadrat !
Ako je istina, ne bih ga zelio vise ni kad bi dzaba bio, pa da je i Ballack na kvadrat !
Ko ga yebe ako to misli. Hoce li sad gledati kod transfera ima li igrac Mia san Mia mindset?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Stoji da je imao povreda ali on ove sezone brani fantastično, mimo toga on je nekako postao zaštitnik znak Bayerna i najmanje šta mogu je da mu daju trogodišnji ugovor.Taman da se lagano uhoda i Nubel pod uslovom da je on "taj" nasljednik Neuera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najmanje što injury prone igraču s 34 godine mogu dati je trogodišnji ugovor,
Sarma Andrić

-
- Kontakt:
**** te Ter Stegen u dupe jesi dosadan za povredu koji je imao prije dvije godine. I sa 34 godine je SVEMIRSKI BROD za tvog miljenika koji nece biti nikad broj jedan u elfu dok Nojer ne kaze da nece vise. Placi i dalje.Rajaz je napisao/la: ↑27 mar 2020, 23:14Najmanje što injury prone igraču s 34 godine mogu dati je trogodišnji ugovor,
Sarma Andrić![]()
Pardon moja greška.
Mislio sam na petogodišnji ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za To da je svemirski brod za Ter Stegena zadnje 3 godine se ne bi složio ni Neuerov stari lično, ali dobrothomashasler je napisao/la: ↑27 mar 2020, 23:20**** te Ter Stegen u dupe jesi dosadan za povredu koji je imao prije dvije godine. I sa 34 godine je SVEMIRSKI BROD za tvog miljenika koji nece biti nikad broj jedan u elfu dok Nojer ne kaze da nece vise. Placi i dalje.

Jasan je razlog zbog kojeg se Neuer još uvijek gura kao jedinica u reprezentaciji

Since 2011-12,
Ter Stegen od 2014. u Barceloni ,
Sarmice sarmice

Neka malo i da se nasmijemo dok su ovi teski dani 
Siguran sam da ce uprava i Neuer naci zajednicku rijec. On ima jos jednu, dvije dobre sezone i treba lagano zamjenu gurati u vatru. Ne treba da postane teret klubu kao npr Buffon, pa nije on osnovao Bayern ako je legenda.

Siguran sam da ce uprava i Neuer naci zajednicku rijec. On ima jos jednu, dvije dobre sezone i treba lagano zamjenu gurati u vatru. Ne treba da postane teret klubu kao npr Buffon, pa nije on osnovao Bayern ako je legenda.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la: ↑28 mar 2020, 00:19Za To da je svemirski brod za Ter Stegena zadnje 3 godine se ne bi složio ni Neuerov stari lično, ali dobrothomashasler je napisao/la: ↑27 mar 2020, 23:20**** te Ter Stegen u dupe jesi dosadan za povredu koji je imao prije dvije godine. I sa 34 godine je SVEMIRSKI BROD za tvog miljenika koji nece biti nikad broj jedan u elfu dok Nojer ne kaze da nece vise. Placi i dalje.![]()
Jasan je razlog zbog kojeg se Neuer još uvijek gura kao jedinica u reprezentaciji![]()
Zadnje tri godine? Pa prva godina Nojerove ozljede logicno da je bio bolji vas patuljak jer Nojer nije bio među stativama vec u bolnici mentolu. I ja sam bio bolji golman od Nojera te godine. I slazem se da je trebao branit patuljak na Prvenstvu a ne Nojer jer je iz bolnicke postelje otisao direkt na Prvenstvo. Druga godina prva polovica sezone nije bio na nivou jer treba se vratit nakon toliko pauze. Vec drugi dio sezone poceo je dolazit na nivo. Ova sezona NOjer je u odlicnoj formi. A Patuljak je dobio sansu u prijateljskoj ne znam sa kim i pokazao jos jednom zasto nema sansu ispred Nojera u repki. Golove ko Piplica primio. Nego pozdravi TEr Stegena i reci mu da vise ne plješce dok mu ljudi golove daju.
Ove informacije o pokušaju trampe Alaba za Sanea, Rummenigge je nazvao Grimovim bajkama.
Njegova izjava i ima smisla, jer bi bilo jako čudno da smo se mi (pa i na ovakav način) htjeli riješiti Alabe.
Njegova izjava i ima smisla, jer bi bilo jako čudno da smo se mi (pa i na ovakav način) htjeli riješiti Alabe.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hvala ti što si nam indirektno priznao kako i zašto Neuer jednostavno mora biti jedinica makar i po cijenu oslabljene reprezentacijethomashasler je napisao/la: ↑28 mar 2020, 08:18I slazem se da je trebao branit patuljak na Prvenstvu a ne Nojer jer je iz bolnicke postelje otisao direkt na Prvenstvo.

-
- Kontakt:
Ne kacite se na sve sto novine pisu zadnjih dana ,nema utakmica,nema presica..sto ce pisati nego neke nebulozne transfere i tragicne prekide suradnje
Dal ima neko neki snimak ili link Bayernovih tekmi u finalima Lige prvaka sa našim komentatorima da malo ubijem ovu monotoniju.
joj hamo vidi mu glave
S nasim komentarima citavu ces tesko naći.. imaju golovi iz 2013 na youtubeu, Drago Cosic babuka

Kicker kaze da Neuer hoce ugovor na 5 godina
ne moze to biti tacno nikako, pa nije ni on lud. To nece dobiti nikad.

Hoce to brazzika da se rijesi alabe da napravi mjesta za lucasa.

Kad pomislis za sta su bacene tolike pare...

Nije los igrac ali 80 miliona za stopera nije bilo potrebno, jos uz to nisi rijesio zamjene za robbena i riberiya.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.