Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 29 maj 2018, 14:40

IlCapitano je napisao/la:
Nedved to Sky Italia "We are not worried about a potential departure of Higuain. Let's see what will happen after the World Cup. The club must satisfy a player & not restrain him, he must be happy to put on the club's jersey. We should decide together."
To, to :thumbup:
Ja prosto ne mogu da vjeurjem. Mislim, naravno da navijam za taj scenarji i da ode, ali ovako lako i iznenada e to nisam mogao da ocekujem. Ne kuzim cime je nezadovoljan, ili je jednostavno osjetio da ga klub vise ne treba. Ovo je godina u kojoj se moze uzet neki euro za njega i najbolje rjesenje da se to desi u sto skorije vrijeme. Dolazimo u situaciju da nam treba napadac, Icardi? Moratta? :shh: Ono svake godine pomislim e to je to, a svake godine sve zesci i zesci ljetni period. Sretno nam.
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 29 maj 2018, 15:19

Costa,Icardi,Dybala
Matuidi,Pjanic,SMS
Sandro,Chielo,Benatia,Cuadrado :D
Woy

moze i rezerve:

Pjaca,Mandzo,Berna
Sturaro,Khedira,Bentancur
Spinazola,Cladara,rugani,MDS
Perin

:D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 maj 2018, 15:36

Daj ba mojne njega... malac dig'o mu se na koleginu ženu, spržio je i zavuk'o i njemu do balčaka... Ne možeš od svog kuma ili jarana spržit' trebu jbm ga ja.

Taj lik ne zaslužuje mjesto u Juventusu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 maj 2018, 15:37

Ne bi ja uopšte puno trošio na tog napadača ako debeli ode. Rađe pljunuti sve pare na SMS-a i dovesti nekog tipa Belotti, Morata na posudbu itd. Sa pravim veznim redom, Dybalom i Costom iza napadača i dobrim glavonjom u sredini neće to biti uopšte problem. Bitno da zna zadržati loptu okrenut leđima i dobiti duel u šesnestercu.

Ili već nedosanjani san - Cavani :mrgreen:

Ako ovo ljeto ne dođe prestajem vjerovati. :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 maj 2018, 15:44

IlCapitano je napisao/la:Ne bi ja uopšte puno trošio na tog napadača ako debeli ode. Rađe pljunuti sve pare na SMS-a i dovesti nekog tipa Belotti, Morata na posudbu itd. Sa pravim veznim redom, Dybalom i Costom iza napadača i dobrim glavonjom u sredini neće to biti uopšte problem. Bitno da zna zadržati loptu okrenut leđima i dobiti duel u šesnestercu.

Ili već nedosanjani san - Cavani :mrgreen:

Ako ovo ljeto ne dođe prestajem vjerovati. :mrgreen:

Prestani se odmah nadati. :mrgreen:

Neće taj niđe
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 maj 2018, 15:47

Dosta price o transferima. Barem jedan komentar na tragediju koja nam se desila prije 23 godine u Briselu. Uvijek mrziti liverpool iznad svega.
Max Allegri

Gentile5
Kontakt:

Post Postao/la Gentile5 » 29 maj 2018, 16:05

33god?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 maj 2018, 16:09

Gentile5 je napisao/la:33god?
Ajde da ne ispravljam gore. Da,33godine.
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 29 maj 2018, 18:12

ramiral je napisao/la:Daj ba mojne njega... malac dig'o mu se na koleginu ženu, spržio je i zavuk'o i njemu do balčaka... Ne možeš od svog kuma ili jarana spržit' trebu jbm ga ja.

Taj lik ne zaslužuje mjesto u Juventusu.
Ma slazem se 1000% nego samo vodjen vijestima od jutros malo evaulirao ideju u glavi. To je sve.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 maj 2018, 18:18

Koliko god zelio odlazak Higuaina tog ljigavca nikada ne bih zelio vidjeti u dresu Juventusa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 29 maj 2018, 20:56

Ja bi odma sad potpiso :mrgreen:
Po mom ukusu u top 3 devetke svijeta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 maj 2018, 21:26

Dosta se suska i oko ovog Pogbe. Koliko je realan scenario da se on vrati u Juventus. Prije 5-10 godina bi to licilo na sci-fi transfer, al danas je ocigledno sve moguce.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 29 maj 2018, 21:41

Dolazak Pogbe je moguce ostvariti jedino uz prodaju debelog ili Dybale.... taj transfer bi izskavao 100+ miliona, kako za cifru tako i za platu koja bi bila neminovno 10+ miliona.... sa druge strane SMS je puno realniji jer se on moze pokriti nekim budzetom od 70-80 miliona koliko Juventus ima i plus budzet od prodaje nebitnih igraca, tj mandzukica, sturara i sl (vec oslobodjene velike plate Buffona, Liche i Asamoaha), a uz to nema sanse da bi SMS imao vecu platu od 7 ili 8 miliona..... dakle sa tog aspekta puno realniji transfer....

Icardi je najodvratnija pojava na fudbalskim terenima... zadnji igrac kojeg zelim, na stranu sto je gol masina.... također mislim da bi se igracki tesko uklopio jer on nije neko koje navikao rudariti za ekipu (preslikani pipita iz napolia) nego samo tap-in... jedini razlog koji bi naveo kao njegovu prednost u odnosu na debelog su godine i nista vise (doduse uzivao bi u level beskonacno kmecanju kako na forumu, tako i na stranim stranicama o bayernizaciji lige), Također nema sanse da bi zabijao golova u Juveu koliko u Interu (vidimo na ogromnom uzorku napadaca koji su dolazili u Juventus, a bili su najbolji strijelci lige sezonu prije dolaska ili ranije, a također i na cinjenici da od Trezegueta Juventus nema najboljeg strijelca lige, doduse nisam siguran samo za jednu Tevezovu sezonu, jbg takav rudarski sistem igre)... također ljudske i karakterne osobine su ipak nekad vazne... a Icardi je moralna truhlovina....

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 maj 2018, 22:05

Icardi je nemoguća misija. Mislim da je ovo samo trola da bi on dobio veću platu u Interu i to je to. Klauzula važi samo van Italije, i mada čisto sumnjam da bi Inter od bilo koga odbio 110 miliona u kešu, imamo mi daleko veće potrebe od njega.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 29 maj 2018, 22:10

Da se i ja osvrnem na glasine ove ili one...
Vidal? Ne :stop: Trazio si transfer u Bajern kako bi osvojio LP i taman da molis da se vratis i da si u primeu ne!
Pogba? Ne i Ne! :stop: :stop: Ljigav i hinjski odlazak iz kluba koji te digao na noge. :puke:
Icardi? Ne! :stop: Ljigav lik. Previse odvratan da ne znam da bi mogao slaviti gol kog zabije za Juventus.
SMS? Da! :thumbup: Ko ne bi zelio tog igraca u ekipi,ali bojim se da je nemoguca misija.
Odlazak debelog? Hell yeah! :thumbup: Uzeti neku kintu za njega i pametno uloziti. Kako god okrenes stetovali smo tom kupovinom...
Morata? Da! :thumbup: Drag igrac,valjda je ukapirao da mu je Real neuzvracena ljubav a i od koristi bi nam bio u LP.

Jesam nekog zaboravio?
Neko pomenu Cavanija... Eh...zvijer ali i on je nemoguca misija nazalost.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 29 maj 2018, 22:19

Icardi je svakako nemoguc iz vise razloga, nego nako pisem... ali opet tu je informaciju prenio Agresti koji je najpouzdaniji guru za informacije oko Juventusa ... tako da nesto ima tu, ali je svakako Icardi previse ljigav za Juve.... pravi igrac za inter, olicenje svega sto je vezano za taj klub...

I sta velis @marvine kod Morate neuzvracena ljubav, a sta je onda kod Pogbe... obojica su se vratila na mjesto ''zlocina''... ista meta isto odstojanje.. hinjski odlasci iako za Moratom se i nisam ocesao, kao i barem jos 90% navijaca i simpatizera Juventusa........ ako se radi o povratnicima Pogba je najbolja opcija jer je najbolji igrac i uz to mlad... ali bojim se poprilicno nemoguc...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 maj 2018, 22:32

Sumnjam da ce Icardi doci, Higuain ostaje, bice svakakvih prica, ja u ovo ne vjerujem.
1946

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 maj 2018, 22:59

Kompromis je napisao/la:Icardi je svakako nemoguc iz vise razloga, nego nako pisem... ali opet tu je informaciju prenio Agresti koji je najpouzdaniji guru za informacije oko Juventusa ... tako da nesto ima tu, ali je svakako Icardi previse ljigav za Juve.... pravi igrac za inter, olicenje svega sto je vezano za taj klub...

I sta velis @marvine kod Morate neuzvracena ljubav, a sta je onda kod Pogbe... obojica su se vratila na mjesto ''zlocina''... ista meta isto odstojanje.. hinjski odlasci iako za Moratom se i nisam ocesao, kao i barem jos 90% navijaca i simpatizera Juventusa........ ako se radi o povratnicima Pogba je najbolja opcija jer je najbolji igrac i uz to mlad... ali bojim se poprilicno nemoguc...
Sto se tice Icadria, sve ok ali momak je u suzama gubio utakmice u kojima je vadjen ni kriv ni duzan oko 85min, gdje nakon toga nije narusavao stanje u klubu. Ja lajkam Morattu, bio je spreman ostat isto koliko i otici sto je fer.
Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 maj 2018, 23:08

Nikad mi neće biti jasno čemu animozitet prema Pogbi. Nije radio ništa za šta klub nije znao godinu unaprijed, za svaku reklamu, svaku sliku. Ako ćemo njega pljuvati onda treba prestati i za klub navijati.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 maj 2018, 23:13

Pogbu i Moratu bih na leđima donio.
Vidal je opet poseban lik koji voli klub, ne slažem se uopće da je ispuhao, on bi u Juventusu još mogao dobre 2 sezone igrati.
Lotito: "Ho rifiutato un'offerta di 110 milioni per Milinkovic-Savic"
Toliko o tome. Dobar igrač, ali precijenjen i ne mislim samo novčano.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.