FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Boa posjetio sina u Leipzigu i pri povratku nazad do policijskog sata napravi zijan na cesti

Njemu nije bilo ništa, ipak je to BoaTenk

Njemu nije bilo ništa, ipak je to BoaTenk

Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Muller #2023. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Sané se razočarao u Bayern nakon što mu je dva puta propao transfer (šteta što se nije razočarao i u onu prevaru što ga koštala transfera prvi put i loma ligamenata,) i dalje su zainteresirani za Wernera nakon što su Braco i Niko odgovorili klub od transfera prošlo ljeto, sad će morati platiti najmanje duplo.
A ni sa trenerom im baš ne ide, želi veće ovlasti pa se boje da će im sjebati uspješan rebuilding momčadi

A ni sa trenerom im baš ne ide, želi veće ovlasti pa se boje da će im sjebati uspješan rebuilding momčadi

-
- Kontakt:
Ne citaj sve ,nema utakmica ni grneralno dogadanja oko nogometa pa mediji pisu sve i svasta da zainteresiraju publikuBayo je napisao/la: ↑02 apr 2020, 16:50Sané se razočarao u Bayern nakon što mu je dva puta propao transfer (šteta što se nije razočarao i u onu prevaru što ga koštala transfera prvi put i loma ligamenata,) i dalje su zainteresirani za Wernera nakon što su Braco i Niko odgovorili klub od transfera prošlo ljeto, sad će morati platiti najmanje duplo.
A ni sa trenerom im baš ne ide, želi veće ovlasti pa se boje da će im sjebati uspješan rebuilding momčadi![]()
![]()
Pa ovo su sve stare priče, možda je jedini noviji detalj tko je bio protiv dovođenja Wernera...
-
- Kontakt:
Da, to je jedan od problema, drugi je što od zimske pauze dolaze informacije da je Sane nezadovoljan što nije došlo do transfera u zimskom roku (da dobije bolju priliku za euro,) uglavnom Bayern ima problema sa igračima i trenerima koji im se sami nude (Nagelsmann, Tuchel, Werner, Sane itd.)
Hansi Flick potpisao do 2023
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Hansi bravo Brazzo
Šteta što je ova sezona sad za sad prekinuta, ali ostaje da vidimo šta će biti ako se ikad nastavi. Dati čovjeku sad slobodu da dovede one igrače koji mu trebaju u narednoj sezoni
Šteta što je ova sezona sad za sad prekinuta, ali ostaje da vidimo šta će biti ako se ikad nastavi. Dati čovjeku sad slobodu da dovede one igrače koji mu trebaju u narednoj sezoni
Taman do kraja epidemije.
Flick at Bayern:
- 21 games
- 18 wins
- 2 loses
- 1 draw
- 65 goal
- 14 concede
- Average points: 2.60 per game.
- Average goals: 3.30 per game.
I što da mu se ne produži ugovor. Bravo majstore. Idemo po tri triplete
- 21 games
- 18 wins
- 2 loses
- 1 draw
- 65 goal
- 14 concede
- Average points: 2.60 per game.
- Average goals: 3.30 per game.
I što da mu se ne produži ugovor. Bravo majstore. Idemo po tri triplete

moram priznati jako čudan potez uprave. miriše mi na scenarij koji je ole doživio u unitedu. tri godine je previše riskantno, pogotovo za trenera koji je stigao tu u sred ove sezone i čiji honeymoon period još uvijek nije završen. a da se ne lažemo, nije ništa ni postigao dosad. sumnjam da će se ovo dobro završiti za obje strane.
a evo recimo da nogiraju FlickaMoriarty je napisao/la: ↑03 apr 2020, 18:21moram priznati jako čudan potez uprave. miriše mi na scenarij koji je ole doživio u unitedu. tri godine je previše riskantno, pogotovo za trenera koji je stigao tu u sred ove sezone i čiji honeymoon period još uvijek nije završen. a da se ne lažemo, nije ništa ni postigao dosad. sumnjam da će se ovo dobro završiti za obje strane.
Koje je to bolje rjesenje?
Neko kalibra Nike Kovaca?
- farinelli123
- Kontakt:
Odličan izbor uprave.
Navodi se kako je Hansi ljubitelj ne samo Havertza, već i Wernera. A Sane je isto tu.
Verujem da će 2 od ove trojice doći.
Šta onda? Koga žrtvovati? Koman je tu najtanji, Gnabry ima clutch mentalitet, Muller igra kao u Južnoj Africi 2010. Mali Zirkzee bi dolaskom Wernera bio klupiran do 2025. Možda neka posudba u Ajax recimo, da nauci da mota džoint i vozi bez ruku.
Samo da prođe Ćovid.
Navodi se kako je Hansi ljubitelj ne samo Havertza, već i Wernera. A Sane je isto tu.
Verujem da će 2 od ove trojice doći.
Šta onda? Koga žrtvovati? Koman je tu najtanji, Gnabry ima clutch mentalitet, Muller igra kao u Južnoj Africi 2010. Mali Zirkzee bi dolaskom Wernera bio klupiran do 2025. Možda neka posudba u Ajax recimo, da nauci da mota džoint i vozi bez ruku.
Samo da prođe Ćovid.
•
Ajmo malo da se drugim stvarima bavimo, dok se tamo natežu oko produženja ugovora
Naletih na ovu sliku pa mi naumpade da priupitam kakva je vaša kolekcija? Teško ćemo ovog Juku nadmašiti, ali za početak imam dva

Kod mene su isti kao do njegovog desnog lakta i odmah do tog dresa lijevo (Šponzor: Šeker beg
birvaktile) 

Naletih na ovu sliku pa mi naumpade da priupitam kakva je vaša kolekcija? Teško ćemo ovog Juku nadmašiti, ali za početak imam dva

Kod mene su isti kao do njegovog desnog lakta i odmah do tog dresa lijevo (Šponzor: Šeker beg

Sent from my Philips Smart TV.
Ja imam džemper ko u Kovača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.