Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Paja je onda dobro rekao, šta očekivat od kluba koji proda Gnabrya da bi više minuta dao Iwobiju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Gnabry je odbio da potpise sa Arsenalom, to nije fer svaljivati na Arsenal uopste
Btw:
Gabriel has spent the afternoon at London Colney. Travelled direct from the airport. He has been allowed there, while under strict medical supervision to put the finishing touches on his move having arrived from France this morning.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
AMN u Wolvesima za 20 miliona
Od sve djece antitalentirane mi prodajemo onog ko i zna pojest tekmu
Ako ce za Parteya ići lova, samo naprijed, najgore sto su nam neko i sad Vegan i Cedric
Od sve djece antitalentirane mi prodajemo onog ko i zna pojest tekmu
Ako ce za Parteya ići lova, samo naprijed, najgore sto su nam neko i sad Vegan i Cedric
- Marsal
- Kontakt:
Da, ali zašto je odbio da potpiše?
Prvo jer su ga iskasapili naši doktori i taman kad je ozdravio magovi zajedno sa Wengerom ga pošalju na posudbu kod **** Pulisa koji mu ogadi fudbal i kaže da nije kalibar za WBA da bi kad bi se vratio saznao da se na njega i ne računa previše ozbiljno u nadolazećoj sezoni.
Ima negdje noviji interviju sa Profom gdje on objašnjava da su iz Bayerna već tad ubjedjivali Gnabrya da ode u neki drugi klub odakle će mu biti lakše preći u Bayern. Odlazak u Bremen je bila takoreći posudba sa strane Bayerna.
Mada ja sam ubjedjenja da se lakše razvijati u Bundesligi i da je to mogao biti bilo ko. Da su Gnabry i Ox zamijenili puteve danas bi se o Oxu govorilo isto kao što se govori o Gnabryu.
Njemačka liga = razvojna liga; Bayern ima taj luksuz da mladim igračima u toj ligi može pružiti više šanse, jer u možda jednoj utakmici u toku cijele sezone oni ne nastupaju kao favoriti i imaju igrače koji sami mogu riješiti utakmice plus imaju infrastrukturu i znanje i dobije se odlična okolina za razvoj mladih igrača.
Evo
Mada ja sam ubjedjenja da se lakše razvijati u Bundesligi i da je to mogao biti bilo ko. Da su Gnabry i Ox zamijenili puteve danas bi se o Oxu govorilo isto kao što se govori o Gnabryu.
Njemačka liga = razvojna liga; Bayern ima taj luksuz da mladim igračima u toj ligi može pružiti više šanse, jer u možda jednoj utakmici u toku cijele sezone oni ne nastupaju kao favoriti i imaju igrače koji sami mogu riješiti utakmice plus imaju infrastrukturu i znanje i dobije se odlična okolina za razvoj mladih igrača.
Evo
- Marsal
- Kontakt:
Ništa od tog se ne bi desilo da nije bio mistreated.
Ox je Englez čime je automatski prepuhan, ne mogu se on i Gnabry porediti iako obojica imaju LP
Ode i Kolasinac izgleda 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gdje ce? Sumnjam da ce pristati da ide jer nigdje nece platu dobiti kao ovdje. Isto kao i haver mu Ozil.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ukrali smo igrača Totenhemu.
Novi Sol?
Novi Sol?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Zamjena Beljerin - Rugani...
Bio bih sretan da mu vidim leđa, ali zaista.
Bio bih sretan da mu vidim leđa, ali zaista.
I još jedna stvar, Alkantara je zaista igračina. Da se imalo pitam u životu, sredina sa njim i Partijem, niko drugi ne mora ni igrati.
Puno je to posla za Arsenal
Kad će Auba?
Njegov ostanak je kao dva nova pojačanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.