64 minute skupio u prvenstvu do sad i to mu je dovoljno bilo da zabije 2 gola.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Izabrali smo Bodula prije njega, i svaka cast ko je birao ! To svakako ne umanjuje cinjenicu da je dobar igrac...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Mi dok ne dovedemo klub u red ne trebamo gledati prema tituli i europi, kad se rijese porezi, plate, registracije igrača, investitor,akademija, stadion (teren). Tek onda mozemo pricati o rezultatima i uspjesima.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovaj Rudarov Brazilac igra za 500 eura i stan, kao i onaj tamnoputi napadač. Za ostalo ih guraju menadžeri. I onda pogledam našeg Hebu i Krleta i jedina je sreća što ne znam tačno koliko puta više njih plaćamo. Ovaj Santos je za njih Mbappe i Neymar u jednom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma Zrinjski po meni najjaca ekipa, pa Tuzla, i eto Velez poslije jer imaju odlicnu fizicku spremu, bojim se da nas ne nakantaju zadnjih 20 30 min tekme, stisnut ce nas u vrapcicima sve sa Fanimom, Mirkom i ostalim, a da ne govorim ako im se ode na noge sa ovim sastavom do sad.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dovedi Santosa, i Ikica, nogiraj krstea i naseg cr7, imas duplo bolja krila, a nista skuplja. Eventualno moras dati neku siću za Brazilca ovogaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 21:06Ovaj Rudarov Brazilac igra za 500 eura i stan, kao i onaj tamnoputi napadač. Za ostalo ih guraju menadžeri. I onda pogledam našeg Hebu i Krleta i jedina je sreća što ne znam tačno koliko puta više njih plaćamo. Ovaj Santos je za njih Mbappe i Neymar u jednom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A i lijevo je krilo,a mi nemamo ni jedno u rosteru.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 21:06Ovaj Rudarov Brazilac igra za 500 eura i stan, kao i onaj tamnoputi napadač. Za ostalo ih guraju menadžeri. I onda pogledam našeg Hebu i Krleta i jedina je sreća što ne znam tačno koliko puta više njih plaćamo. Ovaj Santos je za njih Mbappe i Neymar u jednom.

Znaci nevjerovatno da u rosteru nemamo nikako lijevo krilo po vokaciji ne ovo izmisljeno sto mi nesto guramo,i centralnog veznog isto da nemamo u rosteru.Apsurd svih apsurda dvije pozicije u timu slovom i brojem 0 igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Onaj tamnoputi nas je ubio po desnoj strani. Za Hebu je Sadio Mane. O Ikicu da ne pricam.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 avg 2021, 21:06Ovaj Rudarov Brazilac igra za 500 eura i stan, kao i onaj tamnoputi napadač. Za ostalo ih guraju menadžeri. I onda pogledam našeg Hebu i Krleta i jedina je sreća što ne znam tačno koliko puta više njih plaćamo. Ovaj Santos je za njih Mbappe i Neymar u jednom.
Salcin asistencija
Dobar Salčin
Neko je eto procijenio da nam Đani ni u kojoj kombinaciji ne treba pa smo ga posudili konkurentima.
Tačno nama ne trebaju dušmani, sami smo sebi dovoljni.
Tačno nama ne trebaju dušmani, sami smo sebi dovoljni.
Pitarluk je najgora bolest, u ovakvim uslovima imamo 13/21 bod. Nadigrao nas samo Zrinjski. U zadnje 4 tekme 10 bodova. 3 pobjede u gostima. I opet se raspadamo, borimo za opstanak, glorificiramo druge ekipe, psujemo svima redom... Neki bi pucali sebi u nogu za ove rezultate do sad i punili stadion na svakoj domaćoj.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dali su stavili Salcinu neku zabranu da igra protiv nas,dabogda vodeci se nekim ranijim posudbama 

yebo sam im majku 100 puta već, prozivao 2 god kako na tekmama tako i ovdje, dovoljno od mene
NEMA NAZAD
Ma jesu 100%, isto ko što su Kouadiu u Travniku.

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Amar Sabljica dao gol za Igman danas. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sve j.ebo jes se radovao,skide dres ,ni najveci dusman ga nebi proslavio ko on onda

Ma šta će nama Salčin
Neznalica ga mjesecima unistavao na beku

Neznalica ga mjesecima unistavao na beku

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97